Čestitke za izbiro khm... predvsem barve

p.s. mam dost črnega avta za ene par let hehe
ice je napisal/-a:SAVINJCAN: o tem je bilo napisanega ogromno, malo uporabi iskalnik. Na hitro: oddaš prošnjo za pregled na LPP, prideš ke s papirji (TüV), plačaš in se zapelješ skoz tehničnega - če vse štima ti vpišejo (dobiš po pošti homologacijski - beli - papir čez nekaj tednov).
Čestitke za izbiro khm... predvsem barve
p.s. mam dost črnega avta za ene par let hehe
Vuso je napisal/-a:Mislim da ni panike kar se gum tiče.no odvisno kaj boš šel še rihtat.če ga misliš še naprej kej rihtat(šipe,spojlerji) je dobro da imaš vse homologirano, ker si bolj opazen in te hitreje začnejo je.bat.kar se pa zadnjega lonca tiče pa ni nujno da imaš nekaj kar se dere kot prase, ki ga koljejovzameš pač eno mal tišjo varianto tok da ti v trenutkih tiščanja malo nabije adrenalin, ko pa voziš normalno pa ni dosti glasnejši od navadnega.jaz imam jokro in je nemoteča tudi na daljših relacijah in AC.
lp
SAVINJCAN je napisal/-a:Kakšne dimenzije pa imaš ti gume in za koliko maš spuščenega in zatemnjenega?Da vidim kako bo kaj zgledal moj.
SAVINJCAN je napisal/-a:Vuso je napisal/-a:Mislim da ni panike kar se gum tiče.no odvisno kaj boš šel še rihtat.če ga misliš še naprej kej rihtat(šipe,spojlerji) je dobro da imaš vse homologirano, ker si bolj opazen in te hitreje začnejo je.bat.kar se pa zadnjega lonca tiče pa ni nujno da imaš nekaj kar se dere kot prase, ki ga koljejovzameš pač eno mal tišjo varianto tok da ti v trenutkih tiščanja malo nabije adrenalin, ko pa voziš normalno pa ni dosti glasnejši od navadnega.jaz imam jokro in je nemoteča tudi na daljših relacijah in AC.
lp
kateri avto pa imaš ti?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], Tome in 1 gost