Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Pe sep 02, 2005 4:32 pm

Lepo lepo. Ne morš da blivaš kaj vse za ene mrcine vidš v Slo. Tistle Enzo in Murcielago sta pa zelo pozersko nastavlena na Prešercu. :roll:

Zanima me če veš kdo ima tistega Ferrarija 330 GT? Vidm da je v Slo slikan, ker je zadi Polo od Autodelte(upam da sm prav videl). Še to: res bi prosu če pogledaš, ali pa če se spomneš da imaš sliko od kakega starejšega Ferrarija? Ti me čist fascinirajo. Recimo tam letniki 1965-74'. Najraje kakega 250 GTO, 250 GTB ali pa 275 GTB4/S(okej sej slednih je blo sam okol 100 narjenih pa vseen). Pač te starejši me zanimajo.

Hvala vnaprej.

Edit: bi prosu še za slike kakega pravega Audija RS4. Tastarga. Tista dva ki jih maš slikane in prileplene tu, sta samo naviti in stunani različici navadne A4.
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Pe sep 02, 2005 5:03 pm

nori avteki :)

MAFIX
Nov uporabnik

Napisal/-a MAFIX Pe sep 02, 2005 5:08 pm

hudo hudo...

šepar ti jih manjka: bentley, slr, ...

Kmalu boš pa vidu tud kje Bugatti Veyron z registrsko KP- LP-06.
Ko bo šel v serisko proizvodnjo :P

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z Pe sep 02, 2005 5:30 pm

Lepo...tut sam zelo rad ujamem "bisere v naravnem okolju"...

glede izbire pa - ne da bi se hvalil - ampak vsi so več al manj dnevno(vikend še večja verjetnost) vidni-dostopni po Ljubljani...res niso potrebni silni kilometri...

večkrat vprašam: kaj še lahko vidimo v Ljubljani - sm še kakšna Zonda mora svojga lastnika pripeljat domov...

npr. včeraj(1.9.) zvečer gremo v center neki spit...parkiramo pred Opero in gremo do Mačka...pol se pa začne:
-pred Pena's-om parkirani eden poleg drugega 05' BMW z 770Li, VOLVO XC90 T6, PORSCHE CAYENNE S,RANGE ROVER...ok,si mislim in grem naprej...
-pred Globalom stojita PORSCHE CARRERA 4 in FERRARI 360 spyder...hm,gremo dalje...
-na Kongresnem pa BMW 645i in na standardnem mestu MB G 400CDI...nč posebnega :)...
-na Prešercu pa NISAN 350Z cabrio...
brez besed...

Niti v New Yorku niti v Los Angelesu niti v San Franciscu nism vidu tolk hudih na 100x večjem območju...sploh pa ne v eni noči...sicer je več Continentalov GT in Maybach-ov...ampak vseen je LJ več korakov pred njimi...
OK, Ljubljana prednjači predvsem po novih oz. novejših modelih...v tujini je več klasik...npr. v SF sm mel priložnost vidt 1963 CHEVY CORVETTE Sting Ray in to z ter brez strehe...!!!...lepota drugačne klase...

upam da predstaviš še kej ULOVA...

btw: RS4 ima lastnika v Murglah in sicer na koncu Mokrške - večkrat je zunaj na pločniku parkiran, še eden pa ima lastnika v NM...vsaj mel ga je...
...:::Cavallino Rampante:::...

shishqo
Novinec

Napisal/-a shishqo Pe sep 02, 2005 5:39 pm

MAFIX je napisal/-a:hudo hudo...

šepar ti jih manjka: bentley, slr, ...

Kmalu boš pa vidu tud kje Bugatti Veyron z registrsko KP- LP-06.
Ko bo šel v serisko proizvodnjo :P

bentleya mam, slrja tud, ta črnega. Sej je na slikah.

Srebrnega še nisem videl v živo.

Vem da sta zdej še dve novi 430-ki pri nas.

Bentleya sem spustil, ker niamam lepih slikc,ponoč je blo, pa je shitty svetloba...

Glede Veyrona. Ja, Loris si ga zna kupit, je tko reku...

Osebno poznam še nekoga, ki namerava kupit Veyrona.
Videl sem ga osebno govorit z predsednikom Bugattija, tko da je zadeva precej resna, no ja, bomo vidl.
Če ga dobi, dobite slike od zunaj, znotraj itd....

glede Audijev, za oranžnega vem da je fake, ker par detajlov kar kriči "fake".

Glede rumenega, nisem bil ziher, pa tud nisem ga sčekiral od blizu....

shishqo
Novinec

Napisal/-a shishqo Pe sep 02, 2005 5:49 pm

Mick Jerry je napisal/-a:Lepo lepo. Ne morš da blivaš kaj vse za ene mrcine vidš v Slo. Tistle Enzo in Murcielago sta pa zelo pozersko nastavlena na Prešercu. :roll:

Zanima me če veš kdo ima tistega Ferrarija 330 GT? Vidm da je v Slo slikan, ker je zadi Polo od Autodelte(upam da sm prav videl). Še to: res bi prosu če pogledaš, ali pa če se spomneš da imaš sliko od kakega starejšega Ferrarija? Ti me čist fascinirajo. Recimo tam letniki 1965-74'. Najraje kakega 250 GTO, 250 GTB ali pa 275 GTB4/S(okej sej slednih je blo sam okol 100 narjenih pa vseen). Pač te starejši me zanimajo.

Hvala vnaprej.

Edit: bi prosu še za slike kakega pravega Audija RS4. Tastarga. Tista dva ki jih maš slikane in prileplene tu, sta samo naviti in stunani različici navadne A4.

330 GT je v lasti ljubljančana.

Slik starejših Ferrarijev nažalost nimam, lahko pa si pomagaš s sajtom mojga kolega.

http://www.swisscarsightings.com/

al pa sčekirej tole

http://givemealook.com/ipw-web/gallery/album505

največ slik "car hunterjev" pa boš našel tukaj.

www.jabbasworld.net

vzem si 5 minut in se včlani , pojdi na forum in sčekiraj "what you saw today" section. Boš dol padu.

Tu smo zbrani car hunterji s celega sveta. Švica, Australija, ZDA, Nemčija, pa še pa še.

Same slike avtov na ulicah al pa v salonih....+ pokrivanja vseh večjih prireditev, plus ferrari srečanja in tako naprej.

Sčekiraj pa sporoč, če maš dovolj ;)

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Pe sep 02, 2005 6:49 pm

Mojga si pa pozabu.... :lol:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 So sep 03, 2005 9:02 am

ampak a niste upazl da so avtomobili skoraj polovica narobe parkirani! :lol: :P

Uporabniški avatar
Tayfun
Novinec

Napisal/-a Tayfun So sep 03, 2005 9:34 am

Uploadaj te slike na www.exoticspotter.com ...

Uporabniški avatar
mgas XLR
Novinec

Napisal/-a mgas XLR So sep 03, 2005 10:02 am

še mal slik od cliona 2.0 16v pa na pm če se da
Slika

Uporabniški avatar
Tayfun
Novinec

Napisal/-a Tayfun So sep 03, 2005 3:56 pm

@shishqo

A mogoče veš ča je Tomlje svojo Carrero GT prodal v izvoz ali je mogoče ostala v Slo?

shishqo
Novinec

Napisal/-a shishqo So sep 03, 2005 8:33 pm

Tayfun je napisal/-a:@shishqo

A mogoče veš ča je Tomlje svojo Carrero GT prodal v izvoz ali je mogoče ostala v Slo?

Šla je v Anglijo. Mislim da v London.

Glede exoticspotter.com , svoje slike objavljam samo na Jabbasworld.net. Veliko več ljudi, nenormalna količina avtomobilov iz celega sveta.

Tam imaš samo na eni strani več slik kot na celi strani exoticsp.

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry So sep 03, 2005 8:52 pm

shishqo je napisal/-a:
Mick Jerry je napisal/-a:Lepo lepo. Ne morš da blivaš kaj vse za ene mrcine vidš v Slo. Tistle Enzo in Murcielago sta pa zelo pozersko nastavlena na Prešercu. :roll:

Hvala vnaprej.

Slik starejših Ferrarijev nažalost nimam, lahko pa si pomagaš s sajtom mojga kolega.

al pa sčekirej tole

www.jabbasworld.net

vzem si 5 minut in se včlani , pojdi na forum in sčekiraj "what you saw today" section. Boš dol padu.

Tu smo zbrani car hunterji s celega sveta. Švica, Australija, ZDA, Nemčija, pa še pa še.

Same slike avtov na ulicah al pa v salonih....+ pokrivanja vseh večjih prireditev, plus ferrari srečanja in tako naprej.

Uh ah oh. Ne smem preveč tega gledat, ker škoduje srcu. Koliko 250 GTO, pa 275-ke. Ja nehi nooooo. Tale swisscarsightns je res huda. Najdu kar rabu in hotu.

Tistga foruma na jabbasworld sploh ne bom rajš več gledu, ker je pol jeba. Ni cajta, da bi vse prečekiru, ker je vsega enostavno preveč.

Eno uro sm znucu samo za švicarsko stran. Huuddooo.

Hvala.
Slika

shishqo
Novinec

Napisal/-a shishqo So sep 03, 2005 9:20 pm

Mick Jerry je napisal/-a:
shishqo je napisal/-a:

Hvala vnaprej.

al pa sčekirej tole

www.jabbasworld.net

Uh ah oh. Ne smem preveč tega gledat, ker škoduje srcu. Koliko 250 GTO, pa 275-ke. Ja nehi nooooo. Tale swisscarsightns je res huda. Najdu kar rabu in hotu.

Tistga foruma na jabbasworld sploh ne bom rajš več gledu, ker je pol jeba. Ni cajta, da bi vse prečekiru, ker je vsega enostavno preveč.

Eno uro sm znucu samo za švicarsko stran. Huuddooo.

Hvala.

hehe, sm vedu, da ti bo všeč 8)

Ja, tam na Jabbasworldu je tolk tega, da je za znort. Ferrariji in vse ampak res vse ostale mrcine iz celega sveta.

Vsak dan je kakšen nov post.

Tko da mal sčekiraj ko boš mel cajt. Zdele bo zima, boš bolj notr, pa bo.... ;)

Ja, tip ki ma pa swisscarsightings je tud fanatik, gre na vse zbore ferraristov v švici, pa še na kakšnega v nemčiji.

Okej, I'm glad I could help 8)

Uporabniški avatar
péso
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a péso So sep 03, 2005 10:04 pm

lepa zbirka, in fotke!! maš kr smisla :tomidelej:

LP..péso ;)
Slika

Uporabniški avatar
jost
Nov uporabnik

Kraj: okolica kranja

Napisal/-a jost So sep 03, 2005 10:20 pm

a mas slucajn ksne slike ta starga porscheja GT2 pa ksne miure :shock:

Uporabniški avatar
pernat_b
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a pernat_b Ne sep 04, 2005 1:13 pm

Ful nore slike

lp
pernat_b
Zadnjič spremenil pernat_b, dne Ne sep 04, 2005 1:24 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Timmy drift: http://www.youtube.com/watch?v=NXzNhBMdP5U
STREET RACING OR DRIFT IS NOT A CRIME!!!
www.slo-drift.com

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Ne sep 04, 2005 1:16 pm

pernat_b je napisal/-a:Ful nore slike

off: a ve kdo za kak server podobn shrani.si da bi lahk dal slike gor!
lp
pernat_b

http://img110.echo.cx/
Slika

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Ne sep 04, 2005 8:20 pm

m_z je napisal/-a:...parkirani eden poleg drugega 05' BMW z 770Li...

si se mal zatipku? :roll: (pomoje maš 760Li v mislih,mam prou?) ;)
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Ne sep 04, 2005 8:25 pm

Ah ja, pa ste vedl da mamo že eno M6-ko v ljubljan? Modre barve, lastnik je pa kokr sm js vidu g. Koprivnik. Komi čakat da spet vidm!!
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov