Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
drkkk
Novinec

Napisal/-a drkkk Sr sep 28, 2005 1:15 pm

genau...

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: Slike avtomobilov z "ubijalskimi barvami"

Napisal/-a daewoo_rugby Sr sep 28, 2005 1:18 pm

svadreb je napisal/-a:
PiLLLe je napisal/-a:
svadreb je napisal/-a:Tale pasat je pa tok nagravžen, da glava peče. Tipični kičasti star nemški avto enga smrkavega rahitičnega nemčka z bundesliga frizuro in pubertetniškim puhom pod nosom.

As mu fous? jst pa se marsikdo bi reku da si, tko da lahk nehas s takimi posti ok.

Ne, niti najmanj mu nisem nevoščljiv. Je pa zanimivo, da ko nekdo skritizira nek avto, ga takoj obsodite z nevoščljivostjo. Vidim, da nekateri sploh ne prenesete kritike. Če je nekomu nekaj všeč, ne pomeni, da je tudi ostalim. Meni pač ni. Vidim pa na nemških oddajah o avtomobilizmu, kakšen tip človeka ima kak avto. In tak avto ima točno tak tip človeka, kakor sem napisal. In naj ga ima, če mu je všeč.

@PiLLe: in ravno ti se oglašaš, ki dostikrat grdo odgovarjaš uporabnikom, še prav posebej pa tistim, ki so malce manj podučeni o avtotehniki in včasih nevede vprašajo ali izustijo kako neumnost.
tuki nisi kritiziru avta ampak si opredelil človeka ki ga sploh ne poznaš, kokr da bi tebe da si zafustriran gej z dildotom v riti pa protezo v ustih, samo zato ker bi vozu nisana. npr. brez veze če ti avto ni všeč napiš da ti avto ni všeč al pa da je grd ne pa basat še vsega drucga sranja ki si ga napisu.

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Če sep 29, 2005 7:03 am

Evo sem se spomnu firme barve.... Standox

lp

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če sep 29, 2005 8:23 am

mito155 je napisal/-a:Ko sem iskal za svoj avto barvo, sem šel v Mavrico in pregledal en tisoč barv. ker nisem bil zadovoljen sem na koncu pristal na osnovnem barvanju plus 150k za 1,5 kg flip flop barve. Gledal sem pa eno tako lepo barvo v stilu tiste toyote. Temno modro-vijolčna z črno perlo. Firme barve se pa ne spomnem... bom napisal če se bom....

lp

A maš kako sliko tega avta? Sem gledal tvojga Puntiča pa mi ne zgleda zlo flip-flop.
Slika

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster Če sep 29, 2005 8:29 am

Če imaš v mislih za bus, ti ne preostane nič drugega kot tole 8)
Slika
Mat črna rulz :P

Drugče pa ne dobiš nikjer tolk hudih barv kot tukaj
http://www.hokpaint.com/scripts/depot.exe?pgm=hokgate.bbx

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če sep 29, 2005 8:59 am

jaz ti tudi svetujem MAT črno, ker bo zgledal ko kaki american muscle car (oni iz Maribora V8 je mat black, pa trga gate....)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
InfinitiFX
Nov uporabnik

Napisal/-a InfinitiFX Če sep 29, 2005 1:57 pm

daewoo_rugby je napisal/-a:
svadreb je napisal/-a:
PiLLLe je napisal/-a:
svadreb je napisal/-a:Tale pasat je pa tok nagravžen, da glava peče. Tipični kičasti star nemški avto enga smrkavega rahitičnega nemčka z bundesliga frizuro in pubertetniškim puhom pod nosom.

As mu fous? jst pa se marsikdo bi reku da si, tko da lahk nehas s takimi posti ok.

Ne, niti najmanj mu nisem nevoščljiv. Je pa zanimivo, da ko nekdo skritizira nek avto, ga takoj obsodite z nevoščljivostjo. Vidim, da nekateri sploh ne prenesete kritike. Če je nekomu nekaj všeč, ne pomeni, da je tudi ostalim. Meni pač ni. Vidim pa na nemških oddajah o avtomobilizmu, kakšen tip človeka ima kak avto. In tak avto ima točno tak tip človeka, kakor sem napisal. In naj ga ima, če mu je všeč.

@PiLLe: in ravno ti se oglašaš, ki dostikrat grdo odgovarjaš uporabnikom, še prav posebej pa tistim, ki so malce manj podučeni o avtotehniki in včasih nevede vprašajo ali izustijo kako neumnost.
tuki nisi kritiziru avta ampak si opredelil človeka ki ga sploh ne poznaš, kokr da bi tebe da si zafustriran gej z dildotom v riti pa protezo v ustih, samo zato ker bi vozu nisana. npr. brez veze če ti avto ni všeč napiš da ti avto ni všeč al pa da je grd ne pa basat še vsega drucga sranja ki si ga napisu.

se podpišem pod tole :-P

Uporabniški avatar
Gti-Driver
Novinec

Napisal/-a Gti-Driver Če sep 29, 2005 3:09 pm

InfinitiFX je napisal/-a:
daewoo_rugby je napisal/-a:
svadreb je napisal/-a:
PiLLLe je napisal/-a:

se podpišem pod tole :-P

Tudi jaz se podpišem pod tole! ;)
Pa da nebi koga zagovarju!
To kar Pille "ogovarja" mu dam v večino primerih čisto prav ;)
Zato ker eni sprašujejo take bedaste stvari da te glava peče!
Ampak to je zaj že mal zašlo od teme :oops:

VW-bus&bug
Nov uporabnik

Kraj: Tud jst se to sprašujem

Napisal/-a VW-bus&bug Če sep 29, 2005 3:27 pm

OK, a se lahko prosm nehate kregat, ker nism zato odpru te teme, da bi
se vi kregal kdo ma prov :x :twisted:
Ta tema je bila namenjena za lepljenje slik
Ker to je že čisto ircanje :!:
Če se hočte tko kregat mate klepetalnico ;)

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 To okt 04, 2005 11:03 am

:idea:

Slika
Subaru Legacy 2.0 AWD 1998, Mazda Premacy 1.8 l.2000, Ford Fiesta MK1 1979

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To okt 04, 2005 5:07 pm

en cist naizi airbrush

Tu_Nera
Novinec

Napisal/-a Tu_Nera To okt 04, 2005 5:27 pm

Zzooommm je napisal/-a:Kuham en velik lonec riža, a bo kdo? :lol:
:? nea hvala ne maram riža p.s. men je tale calibra prov huda Slika
Slika :ewil:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon To okt 04, 2005 6:07 pm

road dewil je napisal/-a:
Zzooommm je napisal/-a:Kuham en velik lonec riža, a bo kdo? :lol:
:? nea hvala ne maram riža

p.s. men je tale calibra prov huda http://www.avtomobilizem.com/forum/download.php?id=1654

Oh, cmon.
Slika

Uporabniški avatar
evolva
Nov uporabnik

Kraj: Lesce

Napisal/-a evolva Sr okt 05, 2005 6:22 pm

Pojdi povprašat v mešalnico Mobihel je izdal eno serijo barv res hudih perl spreminja barvo ko kameleon , hudi kristali ... poglej si . cena je od 80k pa do 150k za 1L
Rollin´ on chrome

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Sr okt 05, 2005 7:17 pm

VW-bus&bug je napisal/-a:OK, a se lahko prosm nehate kregat, ker nism zato odpru te teme, da bi
se vi kregal kdo ma prov :x :twisted:
Ta tema je bila namenjena za lepljenje slik
Ker to je že čisto ircanje :!:
Če se hočte tko kregat mate klepetalnico ;)

Se podpišem pod tvoj post :P :twisted: če pa vsi to delajo v tvoji temi

Kakšne barve je pa sedaj ta tvoj van oz. kakšen je bil?

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Sr okt 05, 2005 8:13 pm

Slika

Slika

Slika

Jejdeta, da pa daš avto barvat in da ga tko pobarvaš, to pa js res nam razumu.
Rajš mam zarjaveto belo barvo, k pa tistga pisanga passata.
Al pa tiste kao full fancy barve, k jih je tut v Sloveniji nekej: viola pa zelena. FUJ. Večino časa tista barva izgleda pokozlane barve, ne pa neki lepga.
Men se pa to res zdi tko, k je @svadreb napisou. Slaboumno. Kič. Hm, nisem neki nacionalist, pa tut proti drugim narodom nimam nič, tko da prosm, ne razumet moje izjave narobe. Tradicionalne, malce starejše Bosanke, Turkinje, Bolgarke, so na debelo naličene, šminka namesto na ustnicah še pol centimetra okoli njih, cunje vse svetleče ter močnih živih barv. Zelo priljubljena kobminacija so močno viola hlače z bleščicami v obliki, zvezdic, turkizen pulover z bleščicami v obliki krogljic, z luknjicami, skozi katere se vidi rumena majica ter oranžna maskara (šminka pa rdeča). Po možnosti še blond pramena.
No, teli avtomobili so pa men neki istega.
No, pa da ne boste rekli, kako da sem prav po slovensko zelen od zavisti. Namesto tega, da bi plačal barvanje prastarega folcvagna, bi avto prodal in znesku primaknil še tisto, kar bi dal az barvanje in bi kupil nov, sodobnejši, varnejši ter za okolje bolj prijazen avtomobil.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Sr okt 05, 2005 9:07 pm

@nixxon imel sem idejo da bi naredil to, vse je bilo že pripravljeno, potem pa je zdrav razum rekel ne, ker avto nima klime... :( jebiga...

lp

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Če okt 06, 2005 9:46 am

darwin je napisal/-a:Jejdeta, da pa daš avto barvat in da ga tko pobarvaš, to pa js res nam razumu.
Rajš mam zarjaveto belo barvo, k pa tistga pisanga passata.
Al pa tiste kao full fancy barve, k jih je tut v Sloveniji nekej: viola pa zelena. FUJ. Večino časa tista barva izgleda pokozlane barve, ne pa neki lepga....

Kolk mi gre na živce k folk neki pizdi proti avtom ki so opazni, pa magari stari 15 let. Raj majo nove pofookane avtke na lizing pa obvezno srebrne, k bohnedej da je rumen al pa bohnedej da je kaj druzga k srebrn al pa črn k bodo sosedje pol opravlal, pa vsi bodo mislil da sm čefur al pa mafijc al pa najraj oboje. Ježeštana!!!

Sorry za izpad. Ubistvu bi si želel, glede na to da je tema v kateri človek prosi za predloge, da se ostali ki vam to ni všeč sploh ne oglašate, razen če imate kak alternativen predlog. Tako da, Darwin, Svadreb, če nimata konkretnega predloga, prosim, stay out! Ne rečem če bi prosil za mnenje ali je to lepo ali ne.

LP.

PS: Poglej še na www.standox.com Meni je Liquid silver barva ubijalska!
( http://www.standox.com/bowstreet/com.ix ... usive+Line )
Slika

Uporabniški avatar
DDDD
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DDDD Če okt 06, 2005 10:10 am

Dj darwin če nimas nč pametnega za napisat raj tih bod k izpadeš b.....
Šljivovica ljutaaa
Slika

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Če okt 06, 2005 11:55 am

DDDD je napisal/-a:Dj darwin če nimas nč pametnega za napisat raj tih bod k izpadeš b.....

podpis! pa še brezveze smetiš to temo ( tak kot jaz zdaj :) )
[OO-(||||)(||||)-OO]
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost