Lepo, da si se znebil nalepk Kar pa se tiče samga avta mi je pa hudo predelan, enkrat sem te u Velenju vidu, sem mogu prov dvakrat pogledat, ker te felge zgledajo noro velike Drugač pa tudi zadaj clean & spredaj baad look ne zgleda slabo
Spet jaz ..Eno vprašanje še imam zate...ta sprednji blatnik to maš zdaj gor al si prodal tO? Če se lahko tikama seveda ...zanima me kje v kateri trgovini bi lahko dobil kakšne podobne dele ali je to narejeno po zamisli kakšnega mojstra...LP
lahk se tikama! to je blo gr dokler nism mel izleta s ceste pa je šel na 40 delov! drugač je ta plastika delana za fiat punto prva serija! skup ga je pa delo en iz topolšice! Zej pa pride gr od golfa GTI podaljšek!
Kaj zadn del pa si lepo pofarbo sam z barvo al kak? Kolko vidim na slikah? Si pojemal napise pa zakital si zadne vrate tam ko je bla tablica....To je to al se motim? Jaz mam probleme z zadnjimi tistimi okraski ko so nad lučjo tista plastika mantra me ko nea vem kje bi dol vzel pa se bojim da bom kje kaj zlomil:P hehe