Loopz je napisal/-a:Super avtocek, res legenda, sploh ce je rallye.
Ampak rally in GTi (oz. S16 pri nas) bi morala imeti obadva po 120KM, s tem da je bil rallye malo lazji in imel nekoliko drugacno nastavitev podvozja - v praksi se je kar poznalo.
Tako da ne vem od kod tvojemu 100KM po prometni + 20KM s cipom?Morda kaksna speciala verzija za IT trg, ampak tista s cipom je pa se vedno malo lovska oz. nemogoca.
salesky je napisal/-a:Loopz je napisal/-a:Super avtocek, res legenda, sploh ce je rallye.
Ampak rally in GTi (oz. S16 pri nas) bi morala imeti obadva po 120KM, s tem da je bil rallye malo lazji in imel nekoliko drugacno nastavitev podvozja - v praksi se je kar poznalo.
Tako da ne vem od kod tvojemu 100KM po prometni + 20KM s cipom?Morda kaksna speciala verzija za IT trg, ampak tista s cipom je pa se vedno malo lovska oz. nemogoca.
Rally kot je meni znano je 1.6 100km. GTI (oz S16) pa 1.6 16V 120KM.
No ta GTI seka kot pri norcih in je pravi gokard! Sej je tud na tem forumu nekdo ki ma 106 GTI. Naj se javi.![]()
mevden je napisal/-a:kok je pa kej poraba pri takem avtu? normalna in mal divjanja?
zanimam se za pezo 106 1.6 GTI. pa ma 118 konjev, torej nekje kot ti. zelo me zanima poraba...skoda da jih je tok mal v SLO
Nejko87 je napisal/-a:živjo!
v prometni je 101konj,(baje ma menjan čip in ima cca 120 konj)
poču sem dol opel astro 1.8 16V (125km) gsi (in ne za malo)
tako da nekaj po moje je nekaj na tem....
SMAJL je napisal/-a:mevden je napisal/-a:kok je pa kej poraba pri takem avtu? normalna in mal divjanja?
zanimam se za pezo 106 1.6 GTI. pa ma 118 konjev, torej nekje kot ti. zelo me zanima poraba...skoda da jih je tok mal v SLO
Če te skrbi poraba, tega avta ne boš izkoristil niti 10%Pri GTiju je poraba ob normalni vožnji sicer lahko zelo nizka, tam okol 7ll/100km drugače pa ob dokaj hitri vožnji okol 9l. Če pa misliš stalno divjat bo pa usekakor 10+. Za rallye je poraba gledano po manualu višja za 0.1l/100km
![]()
Drugače pa ne vem kod ste vi dobili ven neke 125 konjev in kej vem kake verzije še...Obstaja rallye, ki je 1.6 8v in ima nekaj nad 900kg ter 101 konj in GTi ki ima 950kg in 118konjev. Večja teža gre predvsem na račun klime, use dodatne elektronike in "udobja". Za Italijo vem da so poleg GTija delali tudi rallye verzijo z 1.6 16v motorjem.
Nejko lep rallye, samo da ima 120 konjev samo s čipanjem ti ne verjamem. Na te konje pridejo z menjavo filtra, komplet menjava auspuha z kolektorjem, športnimi odmičnimi in na koncu še s čipanjem. Z enako predelavo se pride pri GTiju na 150-160 konjev. Če si pa prepričan v teh 120 konjev se pa lahko dobiva da vidiva kolko je kaj na tem
LIBERTY je napisal/-a:
To pa ne bo drzalo. Obrni se na uprabnika Toni-saxo, in ti bo on znau kej vec povedat o tehle 1.6 16 v motorjih, in s kom se pri takmu motorju lahko dobi Bhp.
PS: on ma ze u startu u svojmu saxoju original motor od saxoja z 125 Bhp + ?...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov