all4you2 je napisal/-a:Ej mi je kar žal. Kva je tok čudn dan dons al kaj? Pa ko sem se domov pelu, sem pri Šentjakobu videl en zlo grd prizor. Nesreča. Tip (ali ženska) od zadaj s stoenko priletela v alfo 156 2.5 v6! Za zjokat! Ti si se že kej pozanimal?
zoranwagen je napisal/-a:...jes sem se eno stvar naučil v življenju...za kvaliteto je treba plačat...poceni stvari ni, amapk ma vsak izdelek kvaliteti primerno tudi ceno...pa če kopuješ kruh, šnicel, hlače, spojler al avto...
btw: dobro zgleda
matjazp je napisal/-a:all4you2 je napisal/-a:Ej mi je kar žal. Kva je tok čudn dan dons al kaj? Pa ko sem se domov pelu, sem pri Šentjakobu videl en zlo grd prizor. Nesreča. Tip (ali ženska) od zadaj s stoenko priletela v alfo 156 2.5 v6! Za zjokat! Ti si se že kej pozanimal?
Ne, nism se še nič pozanimal. Jutri!
Eh, konc koncev je pa samo pleh. Sej veš kako pravjo, iz izkušenj se še največ naučiš! Upam, da je to res
punto je napisal/-a:Pole zakaj imaš Fiat Punto, če ti gre tolko za kvaliteto?!!
zoranwagen je napisal/-a:... amapk ma vsak izdelek kvaliteti primerno tudi ceno...
all4you2 je napisal/-a:matjazp je napisal/-a:all4you2 je napisal/-a:Ej mi je kar žal. Kva je tok čudn dan dons al kaj? Pa ko sem se domov pelu, sem pri Šentjakobu videl en zlo grd prizor. Nesreča. Tip (ali ženska) od zadaj s stoenko priletela v alfo 156 2.5 v6! Za zjokat! Ti si se že kej pozanimal?
Ne, nism se še nič pozanimal. Jutri!
Eh, konc koncev je pa samo pleh. Sej veš kako pravjo, iz izkušenj se še največ naučiš! Upam, da je to res
Upam, da ne boš imel velik stroškov s popravilom. Sam enkrat ti je pa ratal mimo pridt! Kr jezen sem. Tko se trudmo, mal predelujemo, pol pa tole vmes pride in je kr shit.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov