Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Pe nov 04, 2005 12:43 pm

lepo,lepo.zanimata me pa dve stvari:napisal si da imaš na špeglih krom nastavke,da niso kromirani.kako si jih gor spravil,in če se z notranje strani mogoče vid barva,al je povsod krom.
druga stvar:kakšna je razlika peljat se z 18col.kolk moči požrejo,pa tko naprej,...ker sem tud jst v dilemi za drugo leto al 17 al 18col.gre se pa za isti avto,le barva je druga. :P

LP

Uporabniški avatar
d3jAnTDI
Nov uporabnik

Napisal/-a d3jAnTDI Pe nov 04, 2005 12:48 pm

Lesane Parish Crooks je napisal/-a:lepo,lepo.zanimata me pa dve stvari:napisal si da imaš na špeglih krom nastavke,da niso kromirani.kako si jih gor spravil,in če se z notranje strani mogoče vid barva,al je povsod krom.
druga stvar:kakšna je razlika peljat se z 18col.kolk moči požrejo,pa tko naprej,...ker sem tud jst v dilemi za drugo leto al 17 al 18col.gre se pa za isti avto,le barva je druga. :P

LP

ja na speglih so nastavki niso spegli celi kromirani..bli so pa ze gor k ta auto mi je fotr 'podariu' k sm izpit nardiu tk da newem kk se dajo gor..
am...ja je razlika kr dost vlka med prejsnim 16kam original, pa zj ttim 18kam..auto prakticno majn potegne pa koncna je manjsa pa stevc enmau laze..
LP

Uporabniški avatar
d3jAnTDI
Nov uporabnik

Napisal/-a d3jAnTDI Pe nov 04, 2005 7:27 pm

G.T. je napisal/-a:Nice, sam kak tuning chip mu nebi škodil

Vem..o tem razmislam neki cajta...sam js dam vec na styling k pa tuning :P 8)

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Pe nov 04, 2005 7:41 pm

d3jAnTDI je napisal/-a:

word 8)
Slika

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks So nov 05, 2005 11:01 am

d3jAnTDI je napisal/-a:
Lesane Parish Crooks je napisal/-a:lepo,lepo.zanimata me pa dve stvari:napisal si da imaš na špeglih krom nastavke,da niso kromirani.kako si jih gor spravil,in če se z notranje strani mogoče vid barva,al je povsod krom.

LP

ja na speglih so nastavki niso spegli celi kromirani..bli so pa ze gor k ta auto mi je fotr 'podariu' k sm izpit nardiu tk da newem kk se dajo gor..
am...ja je razlika kr dost vlka med prejsnim 16kam original, pa zj ttim 18kam..auto prakticno majn potegne pa koncna je manjsa pa stevc enmau laze..
LP

ja itak,to je jasno,samo nebi se pol rad peljal na 18tkah,avto bi mi pa vlekel kt kkšen sdi iz avtošole.
eeem,pa še tole,na klimi poglej kok ti števc laže,no sej tud če nimaš takih čevljev gor kt jih maš ti ,mal narobe kaže.probej.števc najdeš pod št.16

LP ;)

Uporabniški avatar
G.T.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a G.T. To nov 08, 2005 5:07 pm

d3jAnTDI je napisal/-a:

Ma ja kokr se odločš, sam avto je res zaj**** ane. Važn da si ti zadovoln itak ga maš najbrž sam za v službo pal mal tko za cruzat pa pol ne rabš ne vem kok moči sam vseen ti kdaj pa kdaj zapaše da ga pohodš 8)

Tu_Nera
Novinec

Napisal/-a Tu_Nera Sr nov 09, 2005 9:01 pm

lep lep am tdi cel rdeč pa sam 90 KM?
pred chipom pa r32 mašinco not pol pa čip
Slika :ewil:

Uporabniški avatar
d3jAnTDI
Nov uporabnik

Napisal/-a d3jAnTDI Sr nov 09, 2005 9:11 pm

road dewil je napisal/-a:lep lep am tdi cel rdeč pa sam 90 KM?
pred chipom pa r32 mašinco not pol pa čip

heh..tist rdec TDI je fake...zarad lepsga mam tist kao 150KM :lol:
sj mi ni glih kj do cipa..k nism za kako divjanje s tem autom..ce bi divjau pa to..neb meu golfa dizlaca ;)

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Sr nov 09, 2005 9:58 pm

Glede rdečih črk...
d3jAnTDI je napisal/-a:znaki pa use temu podobno gre ustran..tk da bo cez neki cajta tk k js mislim da naj bi biu...

No ko boš tole naredu bo še bolši :P :D
Okusen avtoček maš... Lepo... :tomidelej:

lp

Tu_Nera
Novinec

Napisal/-a Tu_Nera Pe nov 11, 2005 7:04 pm

ej jst si pa mislim če nih 5 le kupo golfa r32 100% kolk bo kaj to vredno bom kar tuki prašal da nem nove teme odpiro
Slika :ewil:

Uporabniški avatar
G.T.
Novinec

Napisal/-a G.T. Pe nov 11, 2005 7:15 pm

[quote="road dewil"]ej jst si pa mislim če nih 5 le kupo golfa r32 100% kolk bo kaj to vredno bom kar tuki prašal da nem nove teme odpiro[/quote

Nevemčetnevemtekdorazume,čepasejenašelkakšenJUNAKkibitoprevedel
najsemiprosimnemudomajaviLPGREGOR :P

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Pe nov 11, 2005 7:57 pm

Lep avto, enake barve kot moj :-P , le da je moj 115KM... no, po novem 150KM :D in razlika je vec kot obcutna :oops: 3cm nizji je, in ma za colo manjse feltne :P

Kot so ti ze rekli, nujno ga je treba spustit za 3 cm, potem je pa ze skoraj zadosti.

Za moje pojme so kromirane kljuke ze mal prevec, pa tud lexuske mi na Golfa IV ne pasejo. Pazi, da te ne potegne prevec v styling, ker lahko hitro nastane riz.

Sicer je pa vazno, da je avto tebi vsec ;)
Slika

Uporabniški avatar
G.T.
Novinec

Napisal/-a G.T. So nov 12, 2005 12:09 pm

Mate je napisal/-a:Lep avto, enake barve kot moj :-P , le da je moj 115KM... no, po novem 150KM :D in razlika je vec kot obcutna :oops: 3cm nizji je, in ma za colo manjse feltne :P

Kot so ti ze rekli, nujno ga je treba spustit za 3 cm, potem je pa ze skoraj zadosti.

Za moje pojme so kromirane kljuke ze mal prevec, pa tud lexuske mi na Golfa IV ne pasejo. Pazi, da te ne potegne prevec v styling, ker lahko hitro nastane riz.

Ej kolk te je pa pršu tale chip tuning na 150 km ?
kakšni so zdej kej pospeški v primerjavi z prejšnimi, zdej najbrž kr trga ne ? :twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
d3jAnTDI
Nov uporabnik

Napisal/-a d3jAnTDI Ne nov 13, 2005 1:53 am

Mate je napisal/-a:Lep avto, enake barve kot moj :-P , le da je moj 115KM... no, po novem 150KM :D in razlika je vec kot obcutna :oops: 3cm nizji je, in ma za colo manjse feltne :P

Js zj ene 2 mesca razmislam ce bi tole prodav pa bi kupo saj 130KM pa dav chip notr..al pa 150KM TDI GTI...sam js nerad divjam..k sm ze meu dost vlk srec, k bi se lahk kam zakanto..tk da neb nuco npr auto z 180KM...k vidim da se da tud z 90KM fajn zakantat nekam :lol: tk da je tale cist ql za mene 8) nimam nc proti njem...sam pospeski so mal hitrejsi k polz :D ...ja moj bo nizji k bo zime konc ..oglavnem use ostalo pride k bo fertik zime..

LP 8)

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne nov 13, 2005 10:04 am

kar se stylinga tice je to bomba :shock:
samo se zadaj clean look pa v podn ga dat.. pa bo se jace :D
lexuske pa tud niso prow nic napacne, lepo sedejo ;)

Uporabniški avatar
d3jAnTDI
Nov uporabnik

Napisal/-a d3jAnTDI Če nov 17, 2005 12:59 pm

zj pride kmal nova maska, kr sm meu dans crash sm se enmu u rit zaletu in morn masko menjat k je ta zj pokjena :?

LP

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Če nov 17, 2005 1:37 pm

ajjj stari,merki ga.no če je sam maska je še mal

LP

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Če nov 17, 2005 3:40 pm

Lepe felne maš gor drgače pa spredaj tisto na lučeh ne paše ...

Uporabniški avatar
d3jAnTDI
Nov uporabnik

Napisal/-a d3jAnTDI Če nov 17, 2005 6:42 pm

Lesane Parish Crooks je napisal/-a:ajjj stari,merki ga.no če je sam maska je še mal

LP

ja..pr men sam maska pa haubo mi je mal zvil..sam unim k sm se u rit zaletu ma pa okol 300k-400k skode.. tk da js sm fajn odnesu kokr sm ;)

Uporabniški avatar
d3jAnTDI
Nov uporabnik

Napisal/-a d3jAnTDI Če nov 17, 2005 6:49 pm

MaTe0 je napisal/-a:Lepe felne maš gor drgače pa spredaj tisto na lučeh ne paše ...

mja feltne usi hvaljo tk da hvala za pohvalo usem glede felg ;) ...glede tist kar je na luceh..je pa nazalost ze blo tk da..ne gre dol :P
LP
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov