Lesane Parish Crooks je napisal/-a:lepo,lepo.zanimata me pa dve stvari:napisal si da imaš na špeglih krom nastavke,da niso kromirani.kako si jih gor spravil,in če se z notranje strani mogoče vid barva,al je povsod krom.
druga stvar:kakšna je razlika peljat se z 18col.kolk moči požrejo,pa tko naprej,...ker sem tud jst v dilemi za drugo leto al 17 al 18col.gre se pa za isti avto,le barva je druga. :P
LP
d3jAnTDI je napisal/-a:Lesane Parish Crooks je napisal/-a:lepo,lepo.zanimata me pa dve stvari:napisal si da imaš na špeglih krom nastavke,da niso kromirani.kako si jih gor spravil,in če se z notranje strani mogoče vid barva,al je povsod krom.
druga stvar:kakšna je razlika peljat se z 18col.kolk moči požrejo,pa tko naprej,...ker sem tud jst v dilemi za drugo leto al 17 al 18col.gre se pa za isti avto,le barva je druga. :P
LP
ja na speglih so nastavki niso spegli celi kromirani..bli so pa ze gor k ta auto mi je fotr 'podariu' k sm izpit nardiu tk da newem kk se dajo gor..
am...ja je razlika kr dost vlka med prejsnim 16kam original, pa zj ttim 18kam..auto prakticno majn potegne pa koncna je manjsa pa stevc enmau laze..
LP
d3jAnTDI je napisal/-a:G.T. je napisal/-a:Nice, sam kak tuning chip mu nebi škodil
Vem..o tem razmislam neki cajta...sam js dam vec na styling k pa tuning :P
Mate je napisal/-a:Lep avto, enake barve kot moj, le da je moj 115KM... no, po novem 150KM
in razlika je vec kot obcutna
ops: 3cm nizji je, in ma za colo manjse feltne :P
Kot so ti ze rekli, nujno ga je treba spustit za 3 cm, potem je pa ze skoraj zadosti.
Za moje pojme so kromirane kljuke ze mal prevec, pa tud lexuske mi na Golfa IV ne pasejo. Pazi, da te ne potegne prevec v styling, ker lahko hitro nastane riz.
Sicer je pa vazno, da je avto tebi vsec
Mate je napisal/-a:Lep avto, enake barve kot moj, le da je moj 115KM... no, po novem 150KM
in razlika je vec kot obcutna
ops: 3cm nizji je, in ma za colo manjse feltne :P
Kot so ti ze rekli, nujno ga je treba spustit za 3 cm, potem je pa ze skoraj zadosti.
Za moje pojme so kromirane kljuke ze mal prevec, pa tud lexuske mi na Golfa IV ne pasejo. Pazi, da te ne potegne prevec v styling, ker lahko hitro nastane riz.
Sicer je pa vazno, da je avto tebi vsec
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov