Živjo, fantje!
Sedaj bi pa rabil malo vaše pomoči. Upam, da bo kdo tako dober, da mi bo pomagal z nasveti.
Ko sem avto kupil, sem dobil zraven že homo kartonček in vpisane temne šipe, -30mm, feltne. Spojlerjev pa še nimam homologiranih, imam pa (kot je rekel prejšnji lastnik) vse papirje. Evo, papirji izgledajo
takole. Tisti levi sveženj papirjev se nanaša na zadnji spojler, srednji sveženj na prvi podaljšek, tisti TÜV na desni pa na pragove ter zadnji podaljšek. V prvih dveh svežnjih sta speta tudi TÜVa za omenjena dela. Pregledal sem vse tri TÜVe in povsod je omenjen Fiat Punto, kar tudi mora biti, kajne?
Zanima me še, če slučajno
tule kaj manjka? Tak list se nahaja v obeh levih svežnjih in pod Hersteller, Typ in Typzeichen ne piše nič (na listih prej je sicer omenjen npr. "Die Frontspoiler, Typ MSD.F62.99.01V..."). A te papirje sploh rabim, glede na to, da imam TÜV?
Torej, na kratko, zanima me, če imam vse potrebno in lahko grem samo še po vlogo na LPP? Bo šlo skozi brez težav? Pa še to - ko grem na LPP po vlogo (ali pa kasneje na sam pregled), moram imeti homo kartonček s sabo, kajne? Bom potem kakšen mesec brez kartončka, če bodo vpisovali nove reči?
Hvala vam za odgovore in prosim za pomoč.
Anže