maccek_21 je napisal/-a:meni tudi ne delajo slikce.......ampak mislm da vem kater clio je.....četistke ob nakupu.......a je veliko razlike med 1.8 16v in 2.0 16v? .

Ta model ni imel motorja 1.8 16v

v prejšnem modelu je bla pa razlika v 14KM

pa v popolnoma drugem avtu u bistvu

1.8 16v je bil bolj navaden, saj je več delov od "navadnih" pasalo gor... 2.0 a'la Williams je pa eksot
----------------------------------------------------------------------------------------------
Killah bee: Čestitke ob nakupu. Lep avto, jst mam podobnga

Sam de je muchos svohnej (59kW). Imam namreč belega 1.9 dTi, ki je tudi tako redek kot 2.0

Na zunanjosti pa po slikah sodeč ni nobenih razlik... Enkrat bi si rad ogledal zavorni sistem pri RS modelu te generacije... Sam sem dal gor 16" MM feltne z gumami 205-45 in je kr lepo za vidt
Če bi se kdaj odloču met diesla, pa če ne boš naredu totalke s tem RSom, se bom priporočal za menjavo
Lepo bi se blo enkrat dobit, pa de vidmo te "redke" Cliote skupej... pa mal podebatiramo...

si že kej probal koliko gre? Moj gre 190kmh po števcu, po ravnini, in 210kmh v Grosupeljsko dolino iz Trebnjega proti LJ... po števcu, de ne bo kdo reku, de nakladam

)
Pa še en nasvet: prva pa NE v drva, druga pa NE v truga,..... pol pa sam po gasi naprej...

)
SREČNO!
lp
Prosko