Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
xsAMOR
Novinec

Kraj: Hrušica

Napisal/-a xsAMOR Po jan 30, 2006 2:35 pm

Veliko sreče in varnih km ti zelim!

Razumem te da zelis na avtu narediti nekaj, da bos imel obcutek da si nekaj naredil zanj.Samo potrudi se da ne bomo v tej temi spremljali kako se punto pocasi odpravlja na obisk k stricu Rižoti.Ker takšen kot je-je fenomenalen.Kar ti hocem povedati: Pocasi in z uzitkom (ter seveda z okusom).

Bal sem se da si ze kaksen Car tatoo nalimal gor.

LP :hi

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jan 30, 2006 3:38 pm

Jaz bi ti predlagal da prvo prage obrnes!

Nic ne lepi na njega, spremeni malenkosti, ki so tebi vsec, ne spreminjaj ga pa kot celoto.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po jan 30, 2006 3:45 pm

cadamuro zadnji spojler in zadaj na vsaki strani po en JDM izpuh, pa prage obrneš in nimaš na avtu nič za praskat več - namesto dodelave haube pa lepo en airbrush na haubo in si končal s predelavami zunanjosti, raje se spravi na notranjost ki je še serijska.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po jan 30, 2006 3:48 pm

jp, po mojem mnenju tut ne bi predelana havba pasala.. taka k je je čist kul ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po jan 30, 2006 4:23 pm

to kar sem napisal so ble sam še ideje od tilna kako končat avto...glede haube pa sam značko stran, to je pa tud vse.
the brand with the three stripes :)

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Po jan 30, 2006 4:26 pm

samo tisti spojler ko ga maš zdaj gor je pa za pobruhat....

Tilen je mel okus, zgleda, da ti brcaš v temo (upam da se motim), pa brez zamere!!

Lp Salieri

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Po jan 30, 2006 7:07 pm

Velik varnih km ti želim kot prvo. Drugače pa čuvaj avto ker se je Tilen pomoje res zelo trudil da je postal takšen kot je ;)

Uporabniški avatar
stailing
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a stailing To jan 31, 2006 1:14 pm

ne nisem pa niti nimam namena nobenih nalepk gor lepit kr nebi pasalo tak kot je je čisto vredi. Drugače pa vem kake ideje je mel tilen kr mi je dal zraven avta še celi kup prospektov pa katalogov pa tega. Glede haube pa še ni nič ziher to se še morem odločit ker mi je tilen kr nekaj dobrih haubic pokazal ki naj bi pasale gor samo bomo še vidli kak pa kaj.
Scorpion tuning club

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker To jan 31, 2006 2:00 pm

Preveč le ne upoštevaj tega, kar slišiš tu... Res je, Tilen je avto spremenil v pravega krasotca, svaka mu čast! Ampak - ti si plačal zanj, zdaj je tvoj, delaj kar hočeš. Če ti paše imeti roza nalepke po celem avtu, potem jih preprosto nalimaj. Avto je tvoj, ne? To je moje mišljenje. Neumno bi bilo avto, ki si ga plačal s svojim denarjem, pedenat po željah obiskovalcev foruma. ;)

Se pa še kako strinjam, da se ti splača paziti in vsako stvar dobro premisliti, ker je avto resnično lep, Tilen je vedel, kaj dela. Po mojem mnenju le obrni prage, da bo avto bolj "tvoj" in kakšen dvojni izpuh bi lepo pasal. ;)

Uporabniški avatar
stailing
Novinec

Napisal/-a stailing To jan 31, 2006 2:40 pm

dunker se strinjam s tabo glede tega kaj si napisal. valda da bom zrihtal avto tak kot bo meni pasalo ampak vse kaj bom naredo bom naredo v mejah okusa kr avto je res ful dober zato sem ga tudi kupo pa bi blo brezveze nekaj pocat gor. neke male stvari bom spremenil tudi auspuhi pridejo gor na vsaki strani dva kr ful dobro zgleda sem gledal v a3mu pa zadi že mam strešni spojler gor samo še nimam slik pa lučke pridejo ta vikend. pa prage bom spomladi enkrat obrno za enkrat pa bo to dovol za naprej se bom drugo leto odločo.
Scorpion tuning club

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker To jan 31, 2006 2:55 pm

Krasno, kar tako naprej. ;)

Tud jst navdušeno pedenam svojega Puntota (lahko ga vidiš, če klikneš na moj podpis ;) )... Pri meni je pa zunanjost več ali manj končana. Če bo vse po sreči, bomo danes zmontiral še dvojni izpuh (na vsaki strani ena cev) in to je to... Aja, pa še clean look bom zadaj naredil.

V notranjosti pa pridejo usnjeni sedeži spredaj, zadaj ter obloge vrat... Si o tem že kaj razmišljal? Meni se zdi kar smiselno, da tudi v notranjost vložiš denar, ker pravzaprav zunanjost občudujejo drugi, znotraj pa uživaš ti osebno. ;)

Če se boš držal planov in delal z občutkom, bo pomoje prav lepo izpadlo. ;)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ To jan 31, 2006 4:07 pm

Da neboš slučajno lexusk na avto metal, ker s tem si pa mimo vsekal bol ko pa će bi čez cel avto rumene nalepke nalimo.
Slika

Uporabniški avatar
stailing
Novinec

Napisal/-a stailing To jan 31, 2006 4:20 pm

joj ne tega pa res nebom gor daval kr niso lepe če nebi mele takih bunk bi še blo nekak zaj pa ni šans
Scorpion tuning club

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Sr feb 01, 2006 8:05 am

stailing je napisal/-a:joj ne tega pa res nebom gor daval kr niso lepe če nebi mele takih bunk bi še blo nekak zaj pa ni šans

no super si se odločo.

Po moje če že misliš kaj z zadnjimi lučmi pol daj neko temno varjanto gor.
Slika

Uporabniški avatar
stailing
Novinec

Napisal/-a stailing Sr feb 01, 2006 9:48 am

ma ne sej takoj na začetku ko sem ga kupo sem prvo mislo menjat luči pa sem bil v a3mu pa sem malo gledal po katalogih pa sem si premislo pol kr nebi pasalo pa niti lepe niso
Scorpion tuning club

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Sr feb 01, 2006 9:54 am

stailing je napisal/-a:ma ne sej takoj na zaèetku ko sem ga kupo sem prvo mislo menjat luèi pa sem bil v a3mu pa sem malo gledal po katalogih pa sem si premislo pol kr nebi pasalo pa niti lepe niso

ce mislis luci menjevat, daj gor luci od 04 dalje, tko sem jih jaz dal.
Luci so full temno rdece in zmigovci so prozorni-beli, super zgleda res, ker zdaj te so cist rdece in imajo oranzne zmigovce!

Uporabniški avatar
Naio
Nov uporabnik

Napisal/-a Naio Sr feb 08, 2006 7:02 am

1.ne ga takoj popluvat,ker je kupil že predelan avto(za katerega sploh ni dal tako malo),kar ne pomeni,da ni avto vreden svojega denarja.Radkape ima pa mogoče za to,ker mu je škoda platišč,in vseeno je lepše,kot pa da se vozi z črnimi jeklenkami(vw tipično) :twisted: Kar pa bo naredil na avtu,je pa tako njegova odločitev,ampak glede na skorajšnjo izpopolnjenost prejšnjega lastnika,še manjkajo samo detajli,da bo "v nulo".

Ne rabite se pa bat,da bo kak car tatoo,lexus,ipd na avtu,predobro poznam lastnika in vem,da ne bo pocal tako po avtu.Beri:Italjan ni "rižar",da bi lahko obesu na njega vse kar leži ob cesti,pa bi pasalo.

LP :D
Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
mifek
Novinec

Napisal/-a mifek Sr feb 15, 2006 3:25 pm

full kul avto :) dans sem sedel v njem:P jaz bi tud to mel :D hehe

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Sr feb 22, 2006 6:30 pm

ze prodajaš avtomobil ali kako? (oglas v avtofoto marketu? )
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov