lep auto to se ve

acid je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:acid je napisal/-a:
Aha noja sej ni zdej neki brutalnega, je pa napram stock pač neki sprememb, bom spremenil tej naslov teme samo na update
od KAMEI sem mel že na polotu ja mrežico, mogoče bi tukaj tudi pasalo spredi kaj nevem.
Frend ma kamei dodatke na rdečem in zgleda zelo clean in okusno - priporočam
INFINITI mi lahko kako slikco al pa kaj pokažeš da vidim kako to izgleda
cardynal je napisal/-a:u acid si končno kupo golfa lepo lepo sm gledu bos 16ke dau gor a se splača bo pa ja pol bol piu pa manj sou jz bi na tvojem mestu kr 15ke dau gor
kdaj gremo na pivo morš dat zdj ti ko si avto kupo
Coleman je napisal/-a:acid: sam neki me zanima..kolk so to zatemnjene šipe..ker se ful skozi vidi, al se sam meni zdi?
Sp|kE je napisal/-a:Lepo bo to vse skupi zgledalo .... že vidim. Feltne pašejo kot ulite. Kar v takšnem clean look stylingu nadaljuj, pa bo avtičk super zgledu.
![]()
Mal offtopic... kulk pa je kej potrošnja... ravnokar kupujem nekaj podobnega
Mate je napisal/-a:Lepo, lepo![]()
Mam pa se ene original 15" radkape za golfa, k jih seat takrat ni hotu uzet za na leona
Mate je napisal/-a:Lepo, lepo![]()
Ti kar daj ene lepe pa lahke 16tke gor, 205 sirine pa se na voznji ne bo prov dost poznalo... edino na bolje glede na obcutek
Mam pa se ene original 15" radkape za golfa, k jih seat takrat ni hotu uzet za na leona
rok46 je napisal/-a:mislm da ti bo kmal žou ko boš dau sam 16ke gor...dirkat tko al tno ne morš z nim,tko da bi brez skrbi dau 17ke gor...sej ko pa je razlika...4k na feltno je ?
acid je napisal/-a:Nevem zakaj bi mi blo žal, ko nemislim met neprimičnine z 16kami se bo ravno prav peljalo :P pa tud 16ke so čist solidne za moje pojme
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost