Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe mar 03, 2006 11:21 am

:cry :cry :cry

keri je toti sošolec ko je že dosti jugecov spusto ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Kraj: Gornji Grad

Napisal/-a yugo tuner Pe mar 03, 2006 11:50 am

Courage™ je napisal/-a::cry :cry :cry

keri je toti sošolec ko je že dosti jugecov spusto ?

Mislil sem povedat da je že velikokrat zadej podlagal listnato vzmet,pa je rekel da nej k njemu pripeljem da bo podložil.

kripa
Nov uporabnik

Napisal/-a kripa Pe mar 03, 2006 11:53 am

Yugo je zakon. Dobro porihtano podvozje pa mal ojačana karoserije (vsaj spredaj) pa je kot gokart.
Glede nižanja ti svetujem, da ne pretiravaš (sploh kar se glede utrditve amortizerjev tiče, če jih boš menjal), ker zadeva potem odskakuje od ceste, pa še za tvojo hrbtenico ni najbolj zdravo. Preverjeno :) !

lp

Edit: Glede gum ti svetujem dimenzije 175/60/13 (za norenje) za šminkirat (če se z yugotam sploh še da :D) pa kake 14-tke.

Uporabniški avatar
Gagi84
Stalni uporabnik

Kraj: Podpec

Napisal/-a Gagi84 Pe mar 03, 2006 7:28 pm

Na jugotu najbols zgleda kaka 5-kraka 14" feltna s cim bolj odprtimi kraki pa 185/50 gume gor. Seveda mora biti spusen pa zgleda full dobr. To sm mev jest na mojm(RIP) ;)

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Kraj: štore-celje

Napisal/-a sablač Pe mar 03, 2006 8:04 pm

evo za pokusino pa slikca mojga hudo predelanga.ce te se kaj zanima javi.aja motor je not uno turbo
Slika
podrobnosti garaza na mobisuxhttp://www.mobisux.com/tabla/showgarage.php?Cat=0&User=33947&what=showflat&Number=2398780&Board=tunning&page=0&view=&sb=5&o=31&fpart=1&vc=1
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Kraj: Gornji Grad

Napisal/-a yugo tuner Pe mar 03, 2006 8:19 pm

sablač je napisal/-a:evo za pokusino pa slikca mojga hudo predelanga.ce te se kaj zanima javi.aja motor je not uno turbo
Slika
podrobnosti garaza na mobisuxhttp://www.mobisux.com/tabla/showgarage.php?Cat=0&User=33947&what=showflat&Number=2398780&Board=tunning&page=0&view=&sb=5&o=31&fpart=1&vc=1

Ja tvojega smo z sošolci že občudovali v živo, nasproti fitnessa top fit v celju. samo :shock: :shock: :shock: no coment

Vprašanje: koliko pridejo takšne 14" lahko tudi 4 krake? Lahko čist zrisane-itaq bi jih pobarval.
Kako si ga spustil?

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Kraj: štore-celje

Napisal/-a sablač Pe mar 03, 2006 10:36 pm

spuscen je nekje za 3 cm felge so pa 14 z 4x100 razmakom vijakov od golfa (te felge je najlazi dobit ker jih je dost)-sam da mam excentricne vijake da pasejo na fiatov razmak 4x98,za vijake z notranjim distancnikom sem dal pr ferodi na hudinji 8 jurjev... drugac pa trenutn ne vem za nobene felge.
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!

Uporabniški avatar
Sp|kE
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Sp|kE So mar 04, 2006 1:00 pm

Tukaj imaš pa še enega ''predelanega'' yugiča... :twisted:
Moje prevozno sredstvo... še za kak teden, dva...
Slika
Slika
Bom naredil majhen preskok... iz zastave :P .. na VW golf IV
Če te bo tako služil kot je moj mene, si zmagal...pa vsaka čast, da si se ga odločil rihtat :tomidelej:
Slika
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To mar 07, 2006 9:04 pm

zaden most si se posvasaj... :D
Ga skoro ni ko nebi mel luknje skoz.

Drugace pa fajn spusti ;)

Uporabniški avatar
nero9
Novinec

Napisal/-a nero9 Sr mar 08, 2006 2:17 pm

Sp|kE je napisal/-a:Tukaj imaš pa še enega ''predelanega'' yugiča... :twisted:
Moje prevozno sredstvo... še za kak teden, dva...
Slika
Slika
Bom naredil majhen preskok... iz zastave :P .. na VW golf IV
Če te bo tako služil kot je moj mene, si zmagal...pa vsaka čast, da si se ga odločil rihtat :tomidelej:

lep yugo... :D

Uporabniški avatar
PIL
Novinec

Kraj: Gabersko

Napisal/-a PIL Sr mar 08, 2006 2:50 pm

Yugo je tko zakon.

Jst sm meu Yugota Abarth-a 900ccm 60KM 4-2-1 izpuh, zadnji lonec od Seata, sprint filter, avto je biu pa tko trd da če si se gor naslonu se sploh ni posedu, stru bar spredi, trojno listnato vzmet tko da ni biu nč podložen, avto je biu res dobr. Še zdej mi je žou da sm ga prodal, sam kaj k n blo placa da bi ga lahak zrihtu. Bom dau slikce gor.

Dragč je meu pa prajtu 1.6 motor od Regate notr 90KM tm nekje okgor, od Turenška amortizreje UNO turbo zabore ,rally izpuh, roll bar, strut bar spredi in zadi, sprint filter.

Pa za predelavo nijh maš velik možnosti, predvsem od starejših Fiatov velik paše gor. Pa tko mal za zanimivost, sm enkrat govoru z enm gospodam k ma Autobiancita, mi je reku da lahko za 900 kubične motorje tak so tut v Yugotih, v Italiji dobiš 16v glave zdej ne vem kok je res sam mogoče se pa da kej dobit.
Slika
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr mar 08, 2006 6:00 pm

hrvati so na 45ko turbino nataknali :D

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Sr mar 08, 2006 7:38 pm

monster_d je napisal/-a:hrvati so na 45ko turbino nataknali :D

:shock: norci

drugač se jih je pa dalo za drobiž rihtat...

samo zadnje čase jih več ni opazit :cry:
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
pery
Stalni uporabnik

Kraj: cerknica

Napisal/-a pery Sr mar 08, 2006 8:56 pm

PIL je napisal/-a:Yugo je tko zakon.

Jst sm meu Yugota Abarth-a 900ccm 60KM 4-2-1 izpuh, zadnji lonec od Seata, sprint filter, avto je biu pa tko trd da če si se gor naslonu se sploh ni posedu, stru bar spredi, trojno listnato vzmet tko da ni biu nč podložen, avto je biu res dobr. Še zdej mi je žou da sm ga prodal, sam kaj k n blo placa da bi ga lahak zrihtu. Bom dau slikce gor.

Dragč je meu pa prajtu 1.6 motor od Regate notr 90KM tm nekje okgor, od Turenška amortizreje UNO turbo zabore ,rally izpuh, roll bar, strut bar spredi in zadi, sprint filter.

Pa za predelavo nijh maš velik možnosti, predvsem od starejših Fiatov velik paše gor. Pa tko mal za zanimivost, sm enkrat govoru z enm gospodam k ma Autobiancita, mi je reku da lahko za 900 kubične motorje tak so tut v Yugotih, v Italiji dobiš 16v glave zdej ne vem kok je res sam mogoče se pa da kej dobit.

a se je mogoče od tega tvojga prjatla yugo ne dolgo nazaj na avto.netu prodaju?k sm vidu enga z 1.6 mašino pa od uno turbota bremze pa to... :-P hud u nulo :shock:
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
PIL
Novinec

Napisal/-a PIL Če mar 09, 2006 6:36 am

pery je napisal/-a:a se je mogoče od tega tvojga prjatla yugo ne dolgo nazaj na avto.netu prodaju?k sm vidu enga z 1.6 mašino pa od uno turbota bremze pa to... :-P hud u nulo :shock:

Ne sigurno se ni.

Tisto s trubino je pa res mal noro 8) .
Slika
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če mar 09, 2006 7:14 am

o sosed, se že kar malo bojim, da me boš kje prehitel :x

Uporabniški avatar
Dj_Gregy
Novinec

Kraj: celje

Napisal/-a Dj_Gregy Če mar 09, 2006 10:45 am

Ewo mojga starega yugota :D
Bil je pa 55 ,dupli fergazer,abarth glava brusena ,2 x direktna izpuha od masine nazaj,5 kraka alu platisca z 195/50/R14 gumami,zatemnjen,pragovi,spojler na strehi,podaljski,spredaj meglenke in tavelike daljinke,športni volan,športni špeglčki,športni filter z direktnim zajemom hladnega zraka,...
U glavnem služo mi je ful u nulo tak ko mi nben ne bo vec,pa sou je fulara,brnel pa se hujs za menoj :twisted:
Edino kar me zdaj moti sm vcas ful prevc nalepk gor zmeto,pa sj vete kok je to ko avto prvi kupis pa ko si se premlad :lol:

Imel bi se pa delov za njega ce kdo rab,zdi se mi da mam fiatov športni volan še ko sm ga mel not,pa športne špegle rdeče,pa še bi kj našl dost stvari 8)

Pa se slikca pokojnega predn je sel pocivat ;)
Slika
Slika

Uporabniški avatar
PIL
Novinec

Napisal/-a PIL Če mar 09, 2006 1:45 pm

Pa še moj bivši avto, notr je biu ves v rdeč blago oblečen. Bom ti prlimu še neki slikc gor sam da jih najdem

Slika
Slika
Slika

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Če mar 09, 2006 2:24 pm

spike za kolko bi se poslovil od yugota
mam se neke dele od abharta pa bi spet malo norel
ha ah :twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Če mar 09, 2006 4:30 pm

kaj je fantje? :D zgleda da mate lepe spomine :lol: ene že kar grabi da bi spet malo noreli z tem...
litr bencina, litr olja ;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov