keri je toti sošolec ko je že dosti jugecov spusto ?
sablač je napisal/-a:evo za pokusino pa slikca mojga hudo predelanga.ce te se kaj zanima javi.aja motor je not uno turbo
podrobnosti garaza na mobisuxhttp://www.mobisux.com/tabla/showgarage.php?Cat=0&User=33947&what=showflat&Number=2398780&Board=tunning&page=0&view=&sb=5&o=31&fpart=1&vc=1
PIL je napisal/-a:Yugo je tko zakon.
Jst sm meu Yugota Abarth-a 900ccm 60KM 4-2-1 izpuh, zadnji lonec od Seata, sprint filter, avto je biu pa tko trd da če si se gor naslonu se sploh ni posedu, stru bar spredi, trojno listnato vzmet tko da ni biu nč podložen, avto je biu res dobr. Še zdej mi je žou da sm ga prodal, sam kaj k n blo placa da bi ga lahak zrihtu. Bom dau slikce gor.
Dragč je meu pa prajtu 1.6 motor od Regate notr 90KM tm nekje okgor, od Turenška amortizreje UNO turbo zabore ,rally izpuh, roll bar, strut bar spredi in zadi, sprint filter.
Pa za predelavo nijh maš velik možnosti, predvsem od starejših Fiatov velik paše gor. Pa tko mal za zanimivost, sm enkrat govoru z enm gospodam k ma Autobiancita, mi je reku da lahko za 900 kubične motorje tak so tut v Yugotih, v Italiji dobiš 16v glave zdej ne vem kok je res sam mogoče se pa da kej dobit.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov