sej brisalc gre stran ko bom delo clean look, avspuh me je pršo pa okol 70k.. dva lonca powerful, nosilc za desno stran, pa montaža... + 10k homologacija
shark in nalepka ostaneta kr sta mi všeč, letvice na vratih sux, kulkr sn gledo slike iz raznih showov, jih nima noben gor... letvice na odbijačih bom pa pusto črne kr drgač bo avto preveč bel, tak je pa vsaj mal kontrasta
to sn js že tut študiro da bi dal vse v belo, sam če nebo pol preveč bel vse... eni pravijo da je lepš tak ko je zdej, eni da bi blo lepš bel... ne morn se odločit
se strinjam glede letvic! pusti črne! če bi ble bele bi preveč monotono blo vse skupi. jst bi na tvojem mestu sam sharka odstranu, sam če ti je všeč, pol pač pusti. brisalec bi pa jst tud gor pustu. jst brez zadnjega brisalca nebi zdržal! sploh pr takem avtu, k non stop neki gor šprica če je dež.
res kul zgleda! ampak... kaj pa masina, se bos tudi mehansko lotil kej zadeve, da bo bolj slo? Kolk ma kej tole sploh performance? te nic ne mika? Bi pasali eni hudi konjici taki lusni raketici ves!...
Kennman
bi blo kr ql če bi bil 1.8 hgt namest 1.2, sam glede na to da sn študent mi 1.2 bol paše k denarnci ko bo pa dnar bo padla pa tut kak predelava na tem področju