sicer pa tut jst ne bi vlagou v mal vredn avto

lp
Dario je napisal/-a:seat: Kok si ti pameten? Ti bi moral bit že orng bogataš in si privoščit kak boljši avtoKer ti razumeš vse ljudi in njihove potrebe? Očitno če ne nebi tega napisal.
Tak avto sem ti napisal dobiš za 300k!
Glede Abs-a je cool zadeva ja, Vrjetno bi se strinjal tudi če bi napisal da je funkcionalno tudi po zimi a ne? Moje mišljenje da ni!
Tok kokr je koristno tok tudi ni! to se pravi 50-50% a ne![]()
Jaz sem ti dal primer za avto 300K + 100k ulaganja je 400k! Vsaj meni se zdi
Kako si ti prišel do 900k pa nevem
Jaz sem dal za accenta 480k skoraj 3l nazaj! in sedaj je vreden cca 350k
Za 100k si izboljšal lego na avtu drastično in šipe zatemnil kar je zamee pomembno!!! Kot si ti omenil zase ABS!
Lahko pa zapraviš za kaj novejšega in pridobiš več opreme, in se pol voziš z zjebanimni blažilniki in izrabljenimi vzmetmi? In eventualno imaš več možnosti da se ti kaj pokvari a ne?
Kar bi bilo za študentski žep hudu a ne? še posebej pri starejšem avtu a ne?
In jaz se delam pameten.
No sej si ful hud matematik in vse razumeš, sicer si pa dvakrat preberi da neboš spet ruknu :P
Pa še neki: Po tvoje kot sem te razumel bi ti takole naredil?
Jaz ti dam 900k in ti zapraviš za najboljši avto kar se da dobit za ta soud, z seveda precej opreme?
Glede na to da imam samo 900k, jaz raje vzamem manj opreme in švohnejši motor a malo manj prevoženih i zapravim samo 700k pol naredim en večji servis ter zamenjam vse potrebno! namesto org blažilcev raje dam 30k več in dam kake bolje!
Meni tuki tvoja logika nedeluje najbolje![]()
Lp
eclipse_R je napisal/-a:heh, ke pa ti vidš motrnost v čemrkoli, kar je povezano s tunanjem in stajlanjem avtov? ni je! in ot je dejstvo.. tuki ni nobene ekonomijo.. investicija v avto je v 99% zelo zelo slaba! avto zgublja dnar skos, tega ne morš ustavtsicer pa upam, da veš, da te nč ne napadam alpakej, sam taki posti mi niso glih všeč.. marsikdo je zmetu v avto dost več k je vredn pa se noben ne prtožuje
in če hočš ,da je avto zaokroženo lep za pogledat, to pomen velik dnara
![]()
lp
x-tuning je napisal/-a:Heh,in zakaj si prepričan da bom hitr menjav?
Mislim da ga ne bom,kr je biu avto kupljen od strica in vem kaj vozim!Nwm no,pomojem ga še neki cajta ne bom!
hja zakaj ker vem kaki smo bli vsi kak je šansa pa je novi. sicer pa boš videl kak bo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov