Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Tinal
Novinec

Napisal/-a Tinal Pe maj 12, 2006 8:17 am

mega_ne je napisal/-a:... naj bi jih blo 100 8) (iz 80)

Kok keša si dal?? A 80 si mel originalno... moj je 65 :?
In love with Eleanor ;)

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Pe maj 12, 2006 10:54 am

Lepo napredujes...kar naprej v tej smeri.

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Kraj: Wrhnka

Napisal/-a mega_ne Pe maj 12, 2006 11:30 am

@Tinal: Imam original 80PS -- Modri "i" ;) Tebi ga lahko pa na 80PS dajo, če se ne motim.
Zadnjič spremenil mega_ne, dne So feb 16, 2008 5:38 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Pe maj 12, 2006 12:52 pm

oooo joj joj ..... :?

Tocno za tele feltne sm se jaz pred kaksnim tednom dni "ogrel" 8) in upam da ne bos jezen, ce jih bom tudi jaz kupil za mojega Cliota :D Mi mogoce lahko zaupas ceno in kje si jih kupil? sem jih gledal na eni nemski strani, pa se me cist "zrajcale" :lol:
HVALA

LP, Peter

Uporabniški avatar
Tinal
Novinec

Napisal/-a Tinal Pe maj 12, 2006 8:49 pm

Hvala za info ;) jz bi pa cel znakec dCi štrihnla- kromirala :lol: a kej veš kje se da to narest?
In love with Eleanor ;)

Uporabniški avatar
d_leonit
Nov uporabnik

Napisal/-a d_leonit Ne maj 14, 2006 12:20 am

kje si pa kupil te vzmeti, ter katire firme so?
CRDI powah

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Napisal/-a mega_ne Po maj 15, 2006 10:26 am

@Perica: Ma jezn bom samo če mojih ne bo več na avtu :lol: . Ker pašejo pa te feltne res u nulo na cliota. A ti boš tudi imel 16"? Jaz bi 17" kupil, samo sem te gume skor zastonj dobil in pol je 16 padlo. Kupil pa sem jih v Mirni Peči pri Gorencu za 20k/komad. Lahko pa kontaktiraš Marky-a iz RK foruma, če ti lahko kaj ceneje mogoče zrihta-meni je prepozno povedal :roll: :D .

@Tinal: Nevem kje se kromira. Js bom pobarvu na srebrno (tko kot ma RS :-P ), ostale letvice pa v barvo avta. A tebe ni na RK forumu?

@d_leonit: Fedre sem kupil pri enmu modelu iz LJ (če hočeš cifro pošlji PM), firma je V-maxx in so bli 29k, novi, z računom in Tüv-om. Poznam nekoga, ki jih ima na 1.2 16V in oba sva zadovoljna ;) - je pa res da nimam izkušnje z drugimi kot original.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po maj 15, 2006 10:29 am

20k na komad si dal za marangoni gume? al si mislu rečt, da si dal 20k na feltno?

lp
Slika

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Napisal/-a mega_ne Po maj 15, 2006 10:32 am

...feltne so ble tok ;) za gume sem pa dal 8k (vse 4 :lol: - z 6 in 4mm profila)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po maj 15, 2006 11:30 am

a ok :) tko mal čudno piše, da nism vedu pol :)

lp
Slika

Uporabniški avatar
d_leonit
Nov uporabnik

Napisal/-a d_leonit Sr maj 24, 2006 10:45 pm

mega_ne je napisal/-a:@Tinal: Nevem kje se kromira. Js bom pobarvu na srebrno (tko kot ma RS :-P ), ostale letvice pa v barvo avta. A tebe ni na RK forumu?

Mega_ne: RS se mi zdi da nima pobarvan s srebrno vendar ima mat krom.Popravite me če se motim! :D
CRDI powah

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DoubleG Če maj 25, 2006 11:12 pm

Kromira en tip na zaloški (milosavljevič). Njegova številka je 041 911 383

Moderatorji ne jemat moj post kot reklamo! Spraševalo so kje se da to narest in jaz sem dal kontakt!

za kromanje značke sem dal 8.000 SIT

Nutcase.v
Nov uporabnik

Napisal/-a Nutcase.v Ne maj 28, 2006 8:25 pm

Pozdravljeni!
Jaz sem pa včeraj dobil svojega prvega Cliota (1.4, privilege, 5 vrat...). Sem videl kako vam gre tu in mi je zelo všeč, tele fele so res 8) .
Me pazanima vse glede dodelave avtomobila, ker nimam pojma kje, kako, za koliko itd. kaj narediti. :oops:
Kam dati pobarvati letvice, kljuke na vratih, odbijače, kromirati značko na letvicah, odstraniti napis Clio zadaj in kako porihtati luknjice, ki ostanejo po tem, kje kupiti in zamenjati vzmeti, znižati, s čim prilimati tablice, ko jih vržeš iz okvirjev in nenazadnje :lol: - kje povečati moč (teh 98KM), torej kam na čipanje?
Zanima me tudi kako je zdaj s porabo in zmogljivostmi po čipanju in s 195 16 gumami?

P.S. :Pa še to - se da zmontirati gor kar original dele Clia RS - odbijače, pragove, spojler, in če ja, koliko bi pa to prišlo?

Lep pozdrav

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx Ne maj 28, 2006 9:15 pm

Lep Clio,všeč mi je pa motor,ker gre dobr :twisted: pa še majhna poraba.

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Napisal/-a mega_ne Po maj 29, 2006 10:24 am

Nutcase.v je napisal/-a:Pozdravljeni!
Jaz sem pa včeraj dobil svojega prvega Cliota (1.4, privilege, 5 vrat...). Sem videl kako vam gre tu in mi je zelo všeč, tele fele so res 8) .
Me pazanima vse glede dodelave avtomobila, ker nimam pojma kje, kako, za koliko itd. kaj narediti. :oops:
Kam dati pobarvati letvice, kljuke na vratih, odbijače, kromirati značko na letvicah, odstraniti napis Clio zadaj in kako porihtati luknjice, ki ostanejo po tem, kje kupiti in zamenjati vzmeti, znižati, s čim prilimati tablice, ko jih vržeš iz okvirjev in nenazadnje :lol: - kje povečati moč (teh 98KM), torej kam na čipanje?
Zanima me tudi kako je zdaj s porabo in zmogljivostmi po čipanju in s 195 16 gumami?

P.S. :Pa še to - se da zmontirati gor kar original dele Clia RS - odbijače, pragove, spojler, in če ja, koliko bi pa to prišlo?

Lep pozdrav

Welcome!
Letvice daš pobarvati avtoličarju, za značko kromirat ti je doubleG napisu en post višje, če boš zadaj odstranu napis in ti ostanejo luknjice, zaenkrat še nisem slišu druge rešitve kot pokitat pa štrihat cela vrata zadi. Vzmeti kupiš v trgovini s tovrstno opremo, lahko pa ti dam tud cifro od tistga ki je meni prodal (v-maxx, zelo poceni, z računom, zadovoljen), znižat ga moreš pelat nekam, ker rabiš potrdilo o strokovni vgradnji zarad homologacije (razen če ne poznaš koga da ti zrihta drugač). Tablice pripopaš s TESA obojestranskim trakom, ki ga kupiš v merkurju, če mu ne zaupaš lahko s silikonom, če pa ti ni grdo daš v vogale skozi dva šraufa... Pri bencinarju je s čipanjem tko, da dobiš par "ušivih" konjev (razen če ni turbo - kar pa tvoj klijač (še) ni) in se zelo ne splača---delajo folki to na RS-ih in podobno, k menjajo še druge stvari zraven. Tko da glede tuninga je pri tvojem avtu bolj švoh, več pa ti lahko drugi svetujejo... Poraba in gume nimajo zdej FUL veze (vplivajo 0,5-1L, ampak je še vedno v glavnem odvisno od tega kok maš nogo težko). Glede RS-delov: se da zmontirat, ampak moraš pragove, sprednje blatnike pa sprednji odbijač nujno skupi zamenjat, ker je tko narjen. zadnjega pa lahko tut posamezno (pa spojler tut). Premontaža ni draga, v primerjavi s tem, da boš na renoju dal za te dele ogromno ful preveč, razbitega boš težko dobu (sploh pa, da bi biu en razbit spredi, en pa zadi.... uffff). Pa nevem kako je s tem, k maš 5-vratnega...

Si pa vabljen tud na http://rk.avtomobilizem.com/renaultforum, kjer ti bo lahko še več reno-jevcov svetoval -> več glav več ve ;) .

Pa ti svetujem, da si svojo temo odpreš, v kateri mal predstaviš avto in bo debata tekla samo okrog tvojga novga reno stroja :) .

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Napisal/-a mega_ne Po maj 29, 2006 10:26 am

Maxx je napisal/-a:Lep Clio,všeč mi je pa motor,ker gre dobr :twisted: pa še majhna poraba.

hvala, pa vse kar si povedu drži :D

Nutcase.v
Nov uporabnik

Napisal/-a Nutcase.v Po maj 29, 2006 1:16 pm

Hvala za pomoč. Bomo videli kako in kaj... :)

Lp

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Napisal/-a mega_ne To avg 15, 2006 12:34 am

po dolgem cajtu spet neki novga na avtu:
Slika
Slika
Slika

--> nove feljtne :D 17" . trenutno mam gor zimske, ker mi zadaj ful rajsa (na tazadnji fotki se vid kok je guma požrta) in bo treba blatnike ven potegnt, ampak upam da bo kmal zrihtan. 8)

btw-vmes k nism pisu, sm še prlepu tablice, pa nanovo bobne štrihnu (na črno)

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ To avg 15, 2006 1:16 am

te feltne so mi full hude sma me osebno mot k jih ma ze usak tadrug....

drugac pa hudo....pa cim prej tist popegli k je skoda gum
Slika

promil
Nov uporabnik

Napisal/-a promil To avg 15, 2006 3:57 am

Lep avtek ja, samo ne vem zakaj me kljub prevozenih 20.000 km s tem avtom (sluzbenim) se vedno ne preprica do te meje, da bi mi bil nekako kul. Lepo se vozi, lepo potegne, samo se vedno mi gre na zivce, ker ima polovica na vratih nalepke hitra dostava hrane, varnostna sluzba, zidarstvo... Nekako se mi zdi da je teh avtomobilov prevec in da kljub vsem kozmeticnim dodatkom ni nic posebnega, temvec le eden izmed mnogih..
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov