totimato je napisal/-a:Mimogrede, koliko literski prtljažnik pa ima?
254l, pa še se dajo sedeži malo pomaknit naprej (naslonjalo), pa itaq da porušit pa zložit (2/3)
mi je pa najbolj všeč, da ima dvojno dno, tako, da si lahko odspodaj nadevaš orodje, obvezno opremo... potem pa samo preko potegneš tisto "dno" pa še naložiš druge stvari gor... samo zdaj ko grem na morje bom to doma pustil, ker je dost večji prtljažnik brez tega...
sedaj vem, da bomo trije šli na morje za 14 dni, pa imamo noter hrano, pijačo, potovalke, hladilno skrinjo, pa vsega boga še polek, pa bomo imeli zloženo vse v prtljažnik pa na zadnji sedež, čeprav bo še sedel en zadaj... zelo sem zadovoljen z njim...
ima že prelepih 3200 prevoženih km za sabo, povprečna poraba nekje okoli 7lit. mešano... na dolge razdalje še celo 6
všečen avtek, v glavnem
Subaru je napisal/-a:Zanima me pa tole, kaj točno si ti naredu tuki da maš tako noro modro svetlobo? Hvala za odgovore!
neonka je pod zadnjo polico navita gor... ker mi je bila lučka tista mala na strani prtljažnika vedno premalo, pa sem opazil to v interšparu za 3k... pa me je prešinlo, sem vzel, pa zmontiral v 20 min