beli angel je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:faušija...
točno to!!!
podpis
mickey555 je napisal/-a:ja kaj pa tista 2 spojlerčka zadi? meni sta huda... pa še taka majhna sta in ne izpadajo vn...?
-BERTONE- je napisal/-a:Eni ste res težki. Človek je dal na forum slikce od svojega avta, če je to naredil zavestno in prisebno se verjetno zaveda da ne bodo samo pohale ampak tudi graje. In zdaj če nek forumist napiše da mu avto ni všeč ker je preveč kičast(krom, aluminij, nalepke...) mu je pač kičast in mu ni všeč, folku ki je včeč bolj klin lok je dost da se avto spusti se mu da fude felge, stemni šipe in to je že to. Ampak nevem zakaj se mora potem nekdo oglasit, a si ti že dal svoj avto na forum, pa ste normalni, potem pa napišite moderatorji pravila, da se v galeriji lahko samo hvali. Vsak ima pač svoje mneje in okus, a se to res ne da razumet. BTW tudi men tisti kromani rori ne sedejo. Drugače pa lep in predvsem redek avto v slo.
Mate je napisal/-a:Eni ga kurcajo...
Men je pa všeč... taka posrečena kombinacija je![]()
Obeh zadnjih spojlerjev jest nikakor ne bi dajal gor, ker bo izpadlo rižasto. Bi se pa vsekakor znebil okvirjev tablic - uro dela in jurja pa pol za lepilni trak za ogledala - meni že pol leta drži.
Zadnjega Courageovega posta pa ne upoštevaj, razen prvega stavka
mickey555 je napisal/-a:Mate je napisal/-a:Eni ga kurcajo...
Men je pa všeč... taka posrečena kombinacija je![]()
Obeh zadnjih spojlerjev jest nikakor ne bi dajal gor, ker bo izpadlo rižasto. Bi se pa vsekakor znebil okvirjev tablic - uro dela in jurja pa pol za lepilni trak za ogledala - meni že pol leta drži.
Zadnjega Courageovega posta pa ne upoštevaj, razen prvega stavka
aaam neki ne razumem: napisu su da ne upoštevam posta od courage-a razen prvega stavka tj. da nej nabavim spojlerčka, ti pa praviš da nikakor ne kupim.
a si mislu morda glede obrvi da nej jih dam gor?? sam kaj pa sploh mislite s temi obrvmi?
mickey555 je napisal/-a:joj nism vidu teh obrvi nikjer. ma to je bol varjanta trepalnice al kko? dej če maš kako sliko jo prlimej prosim.
kaj pa ve kdo kje je najbolj kupvat te plastike pa spojlerje pa to?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov