MANDZO je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:bingo? :P
Bingo je to ja...a je kaj narobe??
smešno je, nič ni narobe, je lep avto...samo bingo...

MANDZO je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:clean look je zato da je tam zadi clean ne pa da pol pokvarš to z enim bednim car tattojem...tko da če se lotiš tega more bit brez car tatuja,ker potem ne bo več clean look
pol bo tattoo look :P :P :P drgac sm to mislu nardit ce bi blo prevec prazno zadaj, ker en folk pravi da pri 6gen. ful čudn zgleda clean look, ker ima cudne luci...
WRC555 je napisal/-a:MANDZO je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:clean look je zato da je tam zadi clean ne pa da pol pokvarš to z enim bednim car tattojem...tko da če se lotiš tega more bit brez car tatuja,ker potem ne bo več clean look
pol bo tattoo look :P :P :P drgac sm to mislu nardit ce bi blo prevec prazno zadaj, ker en folk pravi da pri 6gen. ful čudn zgleda clean look, ker ima cudne luci...
Pa se tablca je gor, zato tud dost cudno clean look izpade...treba se ga je navadt.
BlackWind je napisal/-a:WRC555 je napisal/-a:MANDZO je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:clean look je zato da je tam zadi clean ne pa da pol pokvarš to z enim bednim car tattojem...tko da če se lotiš tega more bit brez car tatuja,ker potem ne bo več clean look
Pa se tablca je gor, zato tud dost cudno clean look izpade...treba se ga je navadt.
al se ze prodaja
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=771047#
BlackWind je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:Kaj je zlata?
clovek...ce gre za ta denar jo proda drugace jo bo pa imel...sj bi jst tut svojga dal gor pa ravno zarad tega avtomobilizma ne dam...ker pol dobis take komentarje...jebiga probas
CockroaC je napisal/-a:Ce neke stvari ne naredis zaradi tega ker te skrbi odziv na avtomobilizem.com se mi enostavno smilis.
BlackWind je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:Ce neke stvari ne naredis zaradi tega ker te skrbi odziv na avtomobilizem.com se mi enostavno smilis.
![]()
![]()
![]()
whatever...fora je v tem ker ni samo avtomobilizem, da so se ljudje ki gledajo avto.net in vidjo tvoj avto pa si recejo lej tega, ta se pa prodaja, in to za xxx€ in je polno smeha in posmehovanja...tko je...ampak ce se bom odlocil prodajat bom tudi to prezrl ali pa dal realno ceno![]()
burka je napisal/-a:MANDZO je napisal/-a:burka je napisal/-a:lepa hondica, samo jo malo spusti pa šipe daj temnit pa si zmagu...mogoče pol kasnej še letvice v barvo avteka, pa notranjost, ampak počasi pa z okusom...LP
Sj drgač je že spuščena
se vid da sm bil mal pod dozo k sm gledu![]()
![]()
leoCar je napisal/-a:Kaj si zamenjal Dihtungo na sesalnem kolektorju![]()
![]()
![]()
A je prej mel manjso luknjo![]()
![]()
![]()
Zdaj pa gre bolse oz. ma vec konjev![]()
Mad je napisal/-a:MANDZO je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:bingo? :P
...Bolje je bila ...sedaj pa plačuješ Bingo zavarovanje in voziš S konje![]()
boljše variante ni... vedno sem imel rad njihova podvozja ... L.p. Mad
Fabrizio je napisal/-a:Mad je napisal/-a:MANDZO je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:bingo? :P
...Bolje je bila ...sedaj pa plačuješ Bingo zavarovanje in voziš S konje![]()
boljše variante ni... vedno sem imel rad njihova podvozja ... L.p. Mad
pri hondi je bila največja napaka, da so naredili "bingo", honda mora met esi ali vti.![]()
saj ne, da bi imel kaj proti ostalim motorjem, vendar se mi zdi precej smešno, če je honda, pa nima +100 BHP.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], Tome in 1 gost