Meni ni všeč, če je pa tebi pa gut

Courage™ je napisal/-a:seat je napisal/-a:Drgač avta ne bom komentiral,ker sem tut pred časom bil lastnik podobnega skrapucala![]()
Res ?
killah bee je napisal/-a:Zadek totalno zgrešenKot da bi imel bulo zadaj. Tud spoiler je prevelik. Spredaj zgleda še nekako, pa tud pragovi preveč iztopajo, preveč masivno in okroglo vse skupaj glede na sprednji konec
![]()
Matjaz8 je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Zadek totalno zgrešenKot da bi imel bulo zadaj. Tud spoiler je prevelik. Spredaj zgleda še nekako, pa tud pragovi preveč iztopajo, preveč masivno in okroglo vse skupaj glede na sprednji konec
![]()
Lahko jaz vidim eno tvojo sliko, da te vidimo kakšen stroj te imaš ti?
Glede na to kakšen poznavalec si moreš met avto v nulo porihtan!
milankregar je napisal/-a:Matjaz8 je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Zadek totalno zgrešenKot da bi imel bulo zadaj. Tud spoiler je prevelik. Spredaj zgleda še nekako, pa tud pragovi preveč iztopajo, preveč masivno in okroglo vse skupaj glede na sprednji konec
![]()
Lol, že izkazuješ svoj primitvni značaj.![]()
Glavno da imaš največji spojler in si največji đek v selu.
Zakaj sploh kažeš avto, če nisi sposoben sprejeti konstruktivnih pripomb? Sicer pa glavno, da je tebi všeč.
Mad je napisal/-a:...joj kako obožujem ta forum in tiste bombone, ki tako serjejo po vsem in vsakomur ki se pojavi doma pa razen japonk in peciklna nič sploh :P :P :P pa dajte ljudem zraka kaj pol če je moj sin grd a naj ga zato ker ti osebno ni všeč utopim ali prideš k meni pol pa ga zakuriva skupaj ? ... dajte no mir ... sploh ne zgleda slabo pa še ni mu potrebno presedat sopotnika da zleze zadaj sedeči ven ... upam pa da je not tisti mazdin 2.5 V 6 170 Km iz aluminija? Tisti, ki gre z kompresorjem na 250 Km ???? SWAP boy SWAP ... ma kdo mogoče kakšna pomirjevala ? ... L.p. Mad
...kaj to tistega ki ima 90 tistih malih kojnov ?... pa saj ni važno jaz sem se samo malo zabaval vem pa, da je bila ena v Ljubljani pred leti ki je bila z 2.5 V6 zato sem pač malo navlekel neumnosti čez svoj dolgcajt ... L.p. madMarko_mx-3 je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...joj kako obožujem ta forum in tiste bombone, ki tako serjejo po vsem in vsakomur ki se pojavi doma pa razen japonk in peciklna nič sploh :P :P :P pa dajte ljudem zraka kaj pol če je moj sin grd a naj ga zato ker ti osebno ni všeč utopim ali prideš k meni pol pa ga zakuriva skupaj ? ... dajte no mir ... sploh ne zgleda slabo pa še ni mu potrebno presedat sopotnika da zleze zadaj sedeči ven ... upam pa da je not tisti mazdin 2.5 V 6 170 Km iz aluminija? Tisti, ki gre z kompresorjem na 250 Km ???? SWAP boy SWAP ... ma kdo mogoče kakšna pomirjevala ? ... L.p. Mad
Nima V6 ima kar navadnega I4 1,5 16V
Matjaz8 je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Zadek totalno zgrešenKot da bi imel bulo zadaj. Tud spoiler je prevelik. Spredaj zgleda še nekako, pa tud pragovi preveč iztopajo, preveč masivno in okroglo vse skupaj glede na sprednji konec
![]()
Kiko je napisal/-a:Matjaz8 je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Zadek totalno zgrešenKot da bi imel bulo zadaj. Tud spoiler je prevelik. Spredaj zgleda še nekako, pa tud pragovi preveč iztopajo, preveč masivno in okroglo vse skupaj glede na sprednji konec
![]()
No comment![]()
p.s.ko bi le vedel![]()
robertos_664 je napisal/-a:Kiko je napisal/-a:Matjaz8 je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Zadek totalno zgrešenKot da bi imel bulo zadaj. Tud spoiler je prevelik. Spredaj zgleda še nekako, pa tud pragovi preveč iztopajo, preveč masivno in okroglo vse skupaj glede na sprednji konec
![]()
No comment![]()
p.s.ko bi le vedel![]()
kaj bi rad povedal da je clio RS tako hud avto da lahko lastnik reče karkoli in da se ga moremo bati?![]()
kar vredu mazda samo wing ne paše.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov