Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To jul 18, 2006 7:47 pm

PureTNT je napisal/-a:Obdrži platišča, ki jih imaš. Večja kot so, več mase je treba obračati in ustavljati pri pospeševanju in zaviranju. Pozna se tudi pri vožnji v dežju in snegu, kar se lege v ovinkih tiče, pa je razlika v suhem minimalna v korist 17", v mokrem in snegu pa precejšnja v korist 16". Če se ti resnično gre za boljši izgled, potem vsekakor kupi 17", vendar za edino vozilo, ki ga voziš po luknjastih cestah in naseljih, več kot 16" morda ni tako dobra ideja.
Lp

No mislim,da,če bo šel kupovat litke 17" ali 18" jih nea bo mel za pozimi :lol: :lol: :lol:
Drgač pa ti povem,da se pri pospeških res malenkost pozna (seveda je najvažnejša sama širina pneumatike) razlika med 15" in 17" kot sem menjal jst ampak sam izgled odtehta tisto sekundo pri pospeških.Itaq pa bi takle motor moral gnati 18" brez opazne razlike pri pospeških.Drgač pa kvalitetna feltna tudi zdrži kakšen udarec v luknjo
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če jul 20, 2006 6:09 pm

Uuuuu, huda Astrica, kuj bi jo mel. Kolk si pa dal za avto (vključno z dodatki). Tud moj fotr ma astro gtc, 1.6 twinport, essentia paket (pol je pa dokuplen še essentia plus paket). Avto je res odličen, tud sam ga kdaj vozm (če je le možnost), edin feltnga bi še dal (une k majo obliko Y al pa 5-krake 18-colske), pa mogoče mp3 radio p tak display, kokr ga maš ti (zdj je le tist, k prkazuje uro, datum, temperaturo in pa naslove komade).
Slika

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Če jul 20, 2006 8:11 pm

PureTNT je napisal/-a:
seat je napisal/-a:
PureTNT je napisal/-a:Obdrži platišča, ki jih imaš. Večja kot so, več mase je treba obračati in ustavljati pri pospeševanju in zaviranju. Pozna se tudi pri vožnji v dežju in snegu, kar se lege v ovinkih tiče, pa je razlika v suhem minimalna v korist 17", v mokrem in snegu pa precejšnja v korist 16". Če se ti resnično gre za boljši izgled, potem vsekakor kupi 17", vendar za edino vozilo, ki ga voziš po luknjastih cestah in naseljih, več kot 16" morda ni tako dobra ideja.
Lp

No mislim,da,če bo šel kupovat litke 17" ali 18" jih nea bo mel za pozimi :lol: :lol: :lol:
Drgač pa ti povem,da se pri pospeških res malenkost pozna (seveda je najvažnejša sama širina pneumatike) razlika med 15" in 17" kot sem menjal jst ampak sam izgled odtehta tisto sekundo pri pospeških.Itaq pa bi takle motor moral gnati 18" brez opazne razlike pri pospeških.Drgač pa kvalitetna feltna tudi zdrži kakšen udarec v luknjo

Ne, ne, težava niso luknje (čeprav se ob konkretni luknji lahko zvije tudi 17"), temveč robniki.
Kar se tiče uporabe platišč, imam sam na vozilihpozimi enaka, menjam le gume. Seveda je izgled velikih platišč odličen, vendar bi sam, če bi imel na voljo le eno vozilo, ki bi ga moral voziti po dnevnih opravkih, raje obdržal bolj normalno velikost. Je pa seveda to odločitev posameznika, sam sem samo prispeval svoje mnenje.

Lp

Hvala za nasvete. Saj sem malce pretiraval. Ne vozim se dnevno po makadamu in slabih cestah, enostavno sem mislil, da se takih cest ne izognem. Pozimi bom pa seveda uporabljal 16'' platišča in ustrezne gume.
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Če jul 20, 2006 8:24 pm

IcEm4n je napisal/-a:Uuuuu, huda Astrica, kuj bi jo mel. Kolk si pa dal za avto (vključno z dodatki). Tud moj fotr ma astro gtc, 1.6 twinport, essentia paket (pol je pa dokuplen še essentia plus paket). Avto je res odličen, tud sam ga kdaj vozm (če je le možnost), edin feltnga bi še dal (une k majo obliko Y al pa 5-krake 18-colske), pa mogoče mp3 radio p tak display, kokr ga maš ti (zdj je le tist, k prkazuje uro, datum, temperaturo in pa naslove komade).

Po uradnem ceniku je avto z vso dokupljeno opremo stal 5,6 mio SIT. Upoštevajoč vse popuste (staro za novo, leasing in dodaten popust, ker je bil to drugi avto, kupljen pri njih) sem zanj plačal malce več kot 4,8. Oz. še vedno mesečno odplačujem leasing.
Jaz sem tudi zelo zadovoljen z avtom, moti pa me predvsem zelo občutljiv lak, ker sem že v pol leta dobil kakšnih 10 luknjic od kamenčkov na sprednjem delu, čeprav vzdržujem varnostno razdaljo. Druga pomanjkljivost pa je zelo slaba preglednost nazaj (brez parkirnih senzorjev bi bil mrzel). Za kaj več pa je še prezgodaj.
Kobilica:

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Če jul 27, 2006 12:09 pm

Danes sem predal svojo Zvezdo izkušenim rokam UsnjeMojstra. Transformacija notranjosti naj bi bila dokončana v soboto. Takrat bom objavil fotografije. Pričakujem nekaj takega kot v novem C30:
Slika

Glede na to, da je Volvo posredoval te fotografije po objavi mojih načrtov, očitno vohuni švedske znamke berejo Avtomobilizem.com in so me prav nesramno kopirali. :P :[]
Kobilica:

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan So jul 29, 2006 10:33 am

Danes sem prevzel avtek od LederMojstra. Po prvih vtisih sodeč, je dobro opravil svoje delo. Prilagam eno frišno fotografijo, slikano takoj po prevzemu. Ostale sledijo kasneje.
Slika
Kobilica:

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 So jul 29, 2006 11:15 am

u ibr hudo...res lepo zgleda :yum
Slika

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk So jul 29, 2006 12:31 pm

me like that :D :D
noro lepo :tomidelej:

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 So jul 29, 2006 1:55 pm

Zgleda kul...razen volana, prevec izstopa.

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi So jul 29, 2006 2:25 pm

Lepo. Komu si pa dal delat, kolk te je pršlo?

Lahko tudi na PM!

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne jul 30, 2006 11:55 am

ooo lepo zgleda. Pomoje bi tud hudo zgledal, če bi namest bele blo rdeče. Bom probu v photoshopu tko nardit.
Slika

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne jul 30, 2006 1:09 pm

Lepa lepa. Evo sem jaz nekaj spacal v Photoshopu. Ni najboljše, ker se še učim. Za primerjavo pa je. Mislim, da bi rdeča tudi zelo pasala noter. Navsezadnje pa delaš za sebe in svoj okus. Pa upam, da sem lahko tole naredil.

Slika

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš Ne jul 30, 2006 2:34 pm

Zlo dobr, čeprov tut rdeča nebi slabo zgledala.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne jul 30, 2006 2:39 pm

zlo zlo hudo zgleda.. dej še kako slikco zadnjih zicov, zicev od spredej ipd.

lp
Slika

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Ne jul 30, 2006 2:43 pm

lepa astra, pokaži nam še več slik notranjosti. 8) ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
rio
Nov uporabnik

Kraj: Litija

nice one

Napisal/-a rio Ne jul 30, 2006 2:43 pm

ellow. fant mas lep avto ce bos zelel videt kaj se lahko naredi s tega avta pocaki 1 leto da bo koncan projekt od marka bozica pa bo cela slovenija le gledala ;) brutalen stayling in tuning in muska seveda bo show car ;) aja welik warnih km ti zelim ;)

nejko307
Stalni uporabnik

Re: nice one

Napisal/-a nejko307 Ne jul 30, 2006 3:47 pm

rio je napisal/-a:ellow. fant mas lep avto ce bos zelel videt kaj se lahko naredi s tega avta pocaki 1 leto da bo koncan projekt od marka bozica pa bo cela slovenija le gledala ;) brutalen stayling in tuning in muska seveda bo show car ;) aja welik warnih km ti zelim ;)

bo samo :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

drugače pa "FENSI" lederček!! :8

lp

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš Ne jul 30, 2006 4:41 pm

Ja bo že HUDO, sam za šove bo ta avto narejen..........

Uporabniški avatar
rio
Nov uporabnik

Kraj: Litija

lj stayle

Napisal/-a rio Ne jul 30, 2006 9:01 pm

hmmmm avto bo predstavitev podjetja ane ;) drugace pa je lastnik mark bozic prvak u muski na emma ce maybe poznate ;)

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš Ne jul 30, 2006 9:46 pm

A zdaj se neki hočeš pamtnga delat??
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov