Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

helvis
Novinec

Napisal/-a helvis Če jul 27, 2006 7:34 am

dobr si razbov ticota

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp Če jul 27, 2006 7:41 am

Modri dirkac je napisal/-a:kva se brukate no, men so pa čist ql avti.če človku ni všeč daja t 17 colke gor nj dela tisst kr ga veseli in mu je všeč!! :evil: :evil:

točno tako. vsi bi meli neke ogromne feltne, pa tud če na avto nikakor ne pašejo. In pol so pametni (naprimer tudi men teži folk, kok velke feltne bi lahko dal gor) - mal sem se potem igral in ugotavljal za svojo 460ko (volvo) in dosti lepše izpadejo 14" kot pa 16" feltne (ko gre res vse na milimeter).

drugače pa kako si tiste plamene gor naredu?

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jul 27, 2006 8:01 am

blazp je napisal/-a:
Modri dirkac je napisal/-a:kva se brukate no, men so pa čist ql avti.če človku ni všeč daja t 17 colke gor nj dela tisst kr ga veseli in mu je všeč!! :evil: :evil:

točno tako. vsi bi meli neke ogromne feltne, pa tud če na avto nikakor ne pašejo. In pol so pametni (naprimer tudi men teži folk, kok velke feltne bi lahko dal gor) - mal sem se potem igral in ugotavljal za svojo 460ko (volvo) in dosti lepše izpadejo 14" kot pa 16" feltne (ko gre res vse na milimeter).

ja res, dosti lepše so 14" felne kot pa 16".

:roll:
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Kraj: planina

Napisal/-a 5ka Če jul 27, 2006 9:48 am

zdele še ole zamenam pa blatnik prefarbam pa bo volvo nared za tehničnga.pol bom vrgu ene par slikc gor sicer nov kj delč od originala ampak počas bom nametu vanga mal muske in še kej.za tiste ki se zgražate nad mojimi poslikavami jo ta verjetno nebo mel. če pa slučajn bo bo zlo neagresivna.
sicer pa courage hvala bogu da sem z ticotam spravil z ceste za dal časa dva še ne en let stara OPLA!!!!! na mobisuxu pa naj gledajo in se čudjo.
ride to live live to ride

Uporabniški avatar
Modri dirkac
Nov uporabnik

Kraj: Trzic

Napisal/-a Modri dirkac Če jul 27, 2006 10:16 am

courage, ljubček, vem kaj pomen, ne ti mene učit, pa ne ljudem usiljevat svojga mnenja ker je tvoje mnenje bEdno!!

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Če jul 27, 2006 10:33 am

5ka: Nč se obremenjevati, kaj ti folk pravi..Če ti paše stare avte rihtat, jih dej!
Let there be rock!

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Če jul 27, 2006 10:42 am

kdo je reku da se obremenjujem.ponavad ko mam v rokah večji kup keša je ponavad vprašanje avto al v bajto in ponavad bajta zmaga.tako da mi druzga nit ne preostane kot da rihtam že skor odslužene stroje in jih probam pol furat čim dl z čim manšimi stroški.to sicer ponavad pomen nek staknt še en isti avto pa ga met za dele

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Če jul 27, 2006 11:54 am

blazp je napisal/-a:

najprej se spomnš kako naj bi zgledal pa to narišeš z markerjam na avto(obris) pol z tankim lepilnim trakom oblepiš, zamaskiraš tist kar ne boš barvov , pobrusiš, vzameš v roko pištolo in našpricaš gor barvo.dobr je če maš avto v komori da barvo pol tud zapečeš
Priponke
l300 025.jpg
l300 024.jpg
l300 020.jpg

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če jul 27, 2006 11:57 am

pa kdo govori da ne bi smel rihtat stare avte ? pa j***m ti forum ti j***m pa kaj berete vi tu al samo pisete kaj vam pade na pamet ?

Rihtaj zaradi mene si porihtaj pticjo kletko pa si se na papigo narisi flame, vse kaj sem ti napisal je ZAKAJ ogn na avto ? Je to tak tezko odgovorit al ste res tak brez samospostovanja da se obesate na vsaki post ?
Slika

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Če jul 27, 2006 12:41 pm

zato ker sem ljubitel hot rodov in vsega kar pač spada zraven.če bi mel 30.000 dolarjev bi naroču kit za hi-boya in ga sestavu ker pa tega keša nimam pa rišem ogne

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če jul 27, 2006 1:44 pm

vidis, in to je bilo tezko odgovorit ? Namesto da se prepiramo bi lahko takoj odgovoril pa bi blo.
Slika

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager Če jul 27, 2006 5:40 pm

Courage™ je napisal/-a:vidis, in to je bilo tezko odgovorit ? Namesto da se prepiramo bi lahko takoj odgovoril pa bi blo.

Ti si začeu podjebavat, se spomniš...?
Ne vozi hitreje kot tvoj angel varuh lahko leti.
http://www.sina-logatec.si/

Uporabniški avatar
Modri dirkac
Nov uporabnik

Napisal/-a Modri dirkac Če jul 27, 2006 5:46 pm

on pa že ni bil, ne, on pa ne :D

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Če jul 27, 2006 5:58 pm

včasih se je treba tud mal skregat da je o čem govort.zgodbe vseh teh ognov burijo zelo različna mnenja za katera se ponavad niti ne sekiram. kr dost folka se je ustavl pr men doma al so me pa ustavl na kakim pumpi pa sprašval kako to nardim al pa če bi jim naredu to na njihov avto in nekaj sem jih tud naredu če ne druzga vsaj pripravo barvu pa je kdo drug.je tud res da je men dost bol všeč en str dobr napedenan avto ki nima prov velik plastike na seb al pa jo sploh nima kot pa en rečmo brez zamer en golf šterka ki ne more zarad vseh spojlerjev nit na pločnik zapelat.nism pa trdu da en tak avtek ne zgleda dobr
sam mev ga pa neb.tale volvo ki ga rihtam bo verjetn zlo original oz nebo mel kakih zelo vpadlivih modifikacij tko da tist ki avta ne pozna večine nebo niti opazu

Uporabniški avatar
Modri dirkac
Nov uporabnik

Napisal/-a Modri dirkac Če jul 27, 2006 6:07 pm

5ka je napisal/-a:včasih se je treba tud mal skregat da je o čem govort.zgodbe vseh teh ognov burijo zelo različna mnenja za katera se ponavad niti ne sekiram. kr dost folka se je ustavl pr men doma al so me pa ustavl na kakim pumpi pa sprašval kako to nardim al pa če bi jim naredu to na njihov avto in nekaj sem jih tud naredu če ne druzga vsaj pripravo barvu pa je kdo drug.je tud res da je men dost bol všeč en str dobr napedenan avto ki nima prov velik plastike na seb al pa jo sploh nima kot pa en rečmo brez zamer en golf šterka ki ne more zarad vseh spojlerjev nit na pločnik zapelat.nism pa trdu da en tak avtek ne zgleda dobr
sam mev ga pa neb.tale volvo ki ga rihtam bo verjetn zlo original oz nebo mel kakih zelo vpadlivih modifikacij tko da tist ki avta ne pozna večine nebo niti opazu

vso srečo pri projektu, pa ne oziraj se an tujo sramotenje

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Če jul 27, 2006 9:51 pm

projekt dogaja zdele mam mal pavze in sm zlezu iz kanala ker šopam izolacijo nanga, enkrat v ranih jutranjih urah bom špricnu blatnik k sm ga mogu zamenat pol pa na tehničnga pa upam da bo vse vredu.zutri ko ga sestavm ga bom pofotkov ker zdele zlo žalostno zgleda brez odbijačev, blatnikov,maske in koles ampak???sonce je še visoko, ???časa je še dovolj pa baba z mulci na dopustu!

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Če jul 27, 2006 11:48 pm

Eno je da ti je vsec in to razumem samo moras pa se zavedat da nea pase vse na vsak avto.Tico al pa reno 5 z flejmi je za moje pojme cisto sfaljeno.
Meni so tud vsec mini krilca pa si ga zato nebom gor obleko pa hodo po mestu, če mi bo kdo kaj reko pa ga še oblajal. Pac bol pasejo na dekleta.

No ja vidim pa da misliš it z volvotom v pravo smer ... to mi je zlo vsec da avto zgleda navadn za laike in poslastica za poznavalce, vse je v detajlih.Ceprav vecje bedarije ko si jo o 14" felnah napisal nebi mogo rect.
Slika

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Pe jul 28, 2006 12:46 am

bedarija da jih bom dal gor??al si mal falu ko je modri dirkač reku da zgledajo na 440 dol kot 16ke

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Pe jul 28, 2006 12:48 am

provzaprov sm zajebu to je bil blazp

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Pe jul 28, 2006 7:12 am

Drager je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:vidis, in to je bilo tezko odgovorit ? Namesto da se prepiramo bi lahko takoj odgovoril pa bi blo.

Ti si začeu podjebavat, se spomniš...?

me razsvetlis s cim sem koga podjebaval ?
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost