Modri dirkac je napisal/-a:kva se brukate no, men so pa čist ql avti.če človku ni všeč daja t 17 colke gor nj dela tisst kr ga veseli in mu je všeč!!![]()
blazp je napisal/-a:Modri dirkac je napisal/-a:kva se brukate no, men so pa čist ql avti.če človku ni všeč daja t 17 colke gor nj dela tisst kr ga veseli in mu je všeč!!![]()
točno tako. vsi bi meli neke ogromne feltne, pa tud če na avto nikakor ne pašejo. In pol so pametni (naprimer tudi men teži folk, kok velke feltne bi lahko dal gor) - mal sem se potem igral in ugotavljal za svojo 460ko (volvo) in dosti lepše izpadejo 14" kot pa 16" feltne (ko gre res vse na milimeter).
drugače pa kako si tiste plamene gor naredu?
blazp je napisal/-a:Modri dirkac je napisal/-a:kva se brukate no, men so pa čist ql avti.če človku ni všeč daja t 17 colke gor nj dela tisst kr ga veseli in mu je všeč!!![]()
točno tako. vsi bi meli neke ogromne feltne, pa tud če na avto nikakor ne pašejo. In pol so pametni (naprimer tudi men teži folk, kok velke feltne bi lahko dal gor) - mal sem se potem igral in ugotavljal za svojo 460ko (volvo) in dosti lepše izpadejo 14" kot pa 16" feltne (ko gre res vse na milimeter).
drugače pa kako si tiste plamene gor naredu?
Courage™ je napisal/-a:vidis, in to je bilo tezko odgovorit ? Namesto da se prepiramo bi lahko takoj odgovoril pa bi blo.
5ka je napisal/-a:včasih se je treba tud mal skregat da je o čem govort.zgodbe vseh teh ognov burijo zelo različna mnenja za katera se ponavad niti ne sekiram. kr dost folka se je ustavl pr men doma al so me pa ustavl na kakim pumpi pa sprašval kako to nardim al pa če bi jim naredu to na njihov avto in nekaj sem jih tud naredu če ne druzga vsaj pripravo barvu pa je kdo drug.je tud res da je men dost bol všeč en str dobr napedenan avto ki nima prov velik plastike na seb al pa jo sploh nima kot pa en rečmo brez zamer en golf šterka ki ne more zarad vseh spojlerjev nit na pločnik zapelat.nism pa trdu da en tak avtek ne zgleda dobr
sam mev ga pa neb.tale volvo ki ga rihtam bo verjetn zlo original oz nebo mel kakih zelo vpadlivih modifikacij tko da tist ki avta ne pozna večine nebo niti opazu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost