TechnoBoy je napisal/-a:Kill em All je napisal/-a:tisto na zadni sliki je barometer KLADIVAR ŽIRI to pride v postev pri hidravliki pri agregatih do 100 barov max. pa se tok ni skoz.Ostalo sta pa ventila ki pa isto paseta na agregat da priklopis cilindre gor in ga uporablas.Upam da ti je vse jasn.
hahah![]()
Drgac avto je vredu postiman.
huh baromter je za PLINE !...
ventili so pa po narocilu delani
TechnoBoy je napisal/-a:nimam yugo zicev....mam od subaruja..ampak ko bo $$$ bom uzel školkaste sparco ( pomojem se najcenejs)
TechnoBoy je napisal/-a:evo.. tole sem danes dobil !
zoranwagen je napisal/-a:kr3mn1 je napisal/-a:ice je napisal/-a:Kremni, a maš ti kej za pokazat kje vgrajen? K tole ti v omari alpa na prodajni polici nč ne korist(razen $$$)
več kot pa ti s tvojimi pobarvanimi celjustmi.
lp, kr3mn1
...v omari...he he he...
kr3mn1 je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:kr3mn1 je napisal/-a:ice je napisal/-a:Kremni, a maš ti kej za pokazat kje vgrajen? K tole ti v omari alpa na prodajni polici nč ne korist(razen $$$)
lp, kr3mn1
...v omari...he he he...
zaenkrat se v delujocih avtih. ampak sorry, ne dam slike od vsakega drekca ki ga naredim sem na net. ker ne bi imel vi casa da bi vse pregledal. ice tis pa itaq razred zase...okol tuninga.
lp, kr3mn1
kr3mn1 je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:kr3mn1 je napisal/-a:ice je napisal/-a:Kremni, a maš ti kej za pokazat kje vgrajen? K tole ti v omari alpa na prodajni polici nč ne korist(razen $$$)
lp, kr3mn1
...v omari...he he he...
zaenkrat se v delujocih avtih. ampak sorry, ne dam slike od vsakega drekca ki ga naredim sem na net. ker ne bi imel vi casa da bi vse pregledal. ice tis pa itaq razred zase...okol tuninga.
lp, kr3mn1
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.
Virage je napisal/-a:kr3mn1 je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:kr3mn1 je napisal/-a:ice je napisal/-a:Kremni, a maš ti kej za pokazat kje vgrajen? K tole ti v omari alpa na prodajni polici nč ne korist(razen $$$)
lp, kr3mn1
...v omari...he he he...
lp, kr3mn1
Kremn, tebe je sam en velik gobc, za pokazat nimaš pa nič, drugač bi že kaj vidli.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov