Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
balki
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a balki Sr jun 18, 2003 6:50 am

:D :D :D :D

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby Sr jun 18, 2003 12:40 pm

Zrecani se neki vn mecejo zgleda. Kaj je fantje ste traktorje za "avte" zamenjal pa je treba kr slikco objavt?? A so to vasi avti al od mamic pa atijev??
:D :rofl
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr jun 18, 2003 1:29 pm

haby ne jih tak dol devat, sam avteke so pokazal! chill!! :pivo
Slika

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Sr jun 18, 2003 3:35 pm

Ti Haby ne bodi neki frajer pa se ven meči, pa prosim preberi si pravila obnašanja na forumu!

Pa svoj traktor rajši poglej in malo si bonton preberi ,ne bi bilo odveč!!!
:pivo

Gargy
Nov uporabnik

Napisal/-a Gargy Sr jun 18, 2003 9:56 pm

V čem je point tega???

To da ste počasni rad vrjameme... Vsaj s temi avti :D

PA tud drzni ste, da tak post objavite...

LP
GArgy

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Sr jun 18, 2003 10:53 pm

Sej ne vem kaj bi reku... da ste eni tolk nesramni si pa nebi mislu :evil: !!! Ma vsak svoj avto rad pa vlaga vanj pa ga pedena in tile so svoje pokazal vi jih pa skurca*e :evil: :evil: !!! Moj kolega ma vijolično škodo favoritko staro k zemla, pa vem kok truda vlaga pa je k nova in pol se mu smejejo, naprimr zarad špoirtnga auspufa!?! Pa kaj je z vami??? :roll: (mislm s svojimi 15imi leti se sprašujem kam gre ta svet??) Če si gdo predstavla svoje objak zajebancijo, sori...

OK, men je petka všeč - itak... pa pežo je luškan za golfe nism lih (sori), megana mam rajši tanouga. Lepa prevozna sredstva ni kaj, loh ste ponosni vsak na svojga :wink: !!
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Če jun 19, 2003 12:11 am

sporty je napisal/-a:Sej ne vem kaj bi reku... da ste eni tolk nesramni si pa nebi mislu :evil: !!! Ma vsak svoj avto rad pa vlaga vanj pa ga pedena in tile so svoje pokazal vi jih pa skurca*e :evil: :evil: !!!!!

...se strinjam s tabo...pomojem pa je nastal problem pri naslovu "drzni in..." vsak je pričakovl nekaj prerihtanega podobno kot v filmu 2f2f in potem nobenega teksta in vsem je blo čudno kaj fantje hočejo povedat. Potem še finta z velikostjo slike in je izpadlo tak kot, da se eden zeza.

Drugače fantje lepi avti s tem, da še je tu treba marsikaj nardit! Če seveda niste za serijske avte!
...ne smem kar želim...

Gargy
Nov uporabnik

Napisal/-a Gargy Če jun 19, 2003 7:33 am

Se povsem strinjam z zoranwagnom. Fora je točno v tem, da se objavi slika, na katero se čaka 5 min, da se naloži (v primeru modema) pol pa človek zagleda to. Na koncu pa pripis "komaentarji?" in "razpišite se". Ja pa kaj jim naj človek druga reče? "U stari, svetovne serijske felne, ful pašejo na origanal 165 gume gor!!!" Got the point???

sporty: če se že zdaj sprašuješ, kam gre ta svet, kaj bo potem s tabo, ko odrasteš?

LP
Gargy

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy Če jun 19, 2003 12:54 pm

Mislim ej kaj takega, ne morš verjet kako potenten folk je tu gor na forumu pa vsi se nekaj ven mečete, jaz se pa čisto strinjam s sportyem...
Vsak naj bo ponosen na tisto kar ima in tudi če je kosilnica z 165 gumami na originalnig feltnah če že hočete...
Mal se skulirite folk in se zamislite nad tem, da so vsi člani foruma enakovredni med sabo ne glede na svoje prevozno sredstvo!!!!!! :!: :!: :!:

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če jun 19, 2003 1:28 pm

Andy je napisal/-a:Mal se skulirite folk in se zamislite nad tem, da so vsi člani foruma enakovredni med sabo ne glede na svoje prevozno sredstvo!!!!!! :!: :!: :!:

sploh če si ga s svojim cekinom kupu! ne pa tak kot nekateri tu gor (Se mi zdi)!
Slika

Vesi
Novinec

Napisal/-a Vesi Če jun 19, 2003 1:31 pm

Fantje, strinjam se s tem, da naj bo vsak ponosen na svoj avto, pač nima vsak denarja za neke hude mašine in za pedenanje avtomobila. Ampak mislim, da smo tu na forumu predvsem ljudje, ki smo ljubutelji lepih, močnih, zrihtanih avtomobilov... Tako, da če že lepimo svoje avtomobile gor, potem morajo vsaj za 1 cm izstopati iz sivega povprečja. Če prilepiš gor serijski avto, kakršnih je na cesti na tone, potem pod komentar ne moreš pričakovati nekih hudih pohval. Če bi vsak objavil sliko takih avtomobilov, bi smisel foruma kmalu zvodenel, mi pa bi se zadušili v gužvi. Pa s tem ne mislim nič hudega.
Lp

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Če jun 19, 2003 2:07 pm

Sej OK, vsak ga je mal posral :D ! Drgač pa mislm da majo fantje avte, ki izstopajo iz povprečja vsaj za ta 1cm, sploh peugeot k je strihan in petka s svojimi detajli. Megan in golf mata pa vsaj kšn auspuf gor pomojm... tko da fantje, ŠE SLIKCA OD ZADEJ!!! (mal manjša :wink: )

LP :D
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby Če jun 19, 2003 2:33 pm

mam pac vecvrednostni kompleks, je*** ga. Sicer ste pa tko zakapiral point mojga posta, brezveze se mi zdi da je tip nalepu gor ful vlko slikco na kteri so stock avti (ze na adslju jo je dolg odpiral).
Klemmena pa tud ocitno moj post ne moti, da se ni nc oglasu. Al ga je pa strah postal :noro

PS: Andy, ce ti pa kj ne pase se lahk pa sam na soncno upravo prtozis!
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy Če jun 19, 2003 10:40 pm

Mislim joj kake fore tu gori slišiš!
Kam bi se pritoževal? Škoda cajta za to. Sj povedu si pač da ti gre ta post na k.... zaj pa prosim, ni treba več pisat pa grajt folk ,ki je ponosen in zadovoljen s tem kar ima (in kdo ve, mogoče bo imel v prihodnosti še veliko več kot ti...) :wink:

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Pe jun 20, 2003 5:13 am

Andy je napisal/-a:Mislim ej kaj takega, ne morš verjet kako potenten folk je tu gor na forumu pa vsi se nekaj ven mečete, jaz se pa čisto strinjam s sportyem...
Vsak naj bo ponosen na tisto kar ima in tudi če je kosilnica z 165 gumami na originalnig feltnah če že hočete...
Mal se skulirite folk in se zamislite nad tem, da so vsi člani foruma enakovredni med sabo ne glede na svoje prevozno sredstvo!!!!!! :!: :!: :!:

jah nekaj resnice je v em..samo kaj boš pričakoval če folk že v nulo napedenan avto včasih tut grajajo.....

je pa res... nebom pa podpiral nestrpnosti !
V8 POWER

Uporabniški avatar
Mad_Dog
Nov uporabnik

Kraj: Zreče

Zreški

Napisal/-a Mad_Dog Ne dec 12, 2004 3:01 pm

Vsem domačinom izrecne pohvale!!! Kr tak naprej! Jst pa bom svojga prodal, zato bom kr tu objavil to novico, da se mal razširjo govorice :) Veste kje me najdete...

Pa pozdrav vsem!

MadDog
Slika

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Ne dec 12, 2004 3:27 pm

zupi13 je napisal/-a:
Andy je napisal/-a:Mal se skulirite folk in se zamislite nad tem, da so vsi člani foruma enakovredni med sabo ne glede na svoje prevozno sredstvo!!!!!! :!: :!: :!:

sploh če si ga s svojim cekinom kupu! ne pa tak kot nekateri tu gor (Se mi zdi)!

bravo!
:)
Slika

Uporabniški avatar
hitri in drzni
Novinec

Kraj: ljubljana/ViČ

Napisal/-a hitri in drzni Ne dec 12, 2004 4:15 pm

Meni je moj naj bolsi pa tud ce je gnil pa da mu gume odpadajo ker je MOJ kr sm ga jst kupu kr jst skrbim zanga KR MI JE VSEC :evil: :evil:

To je samo moje mnenje

LP VSEM :D
Vse kar je zenskega spola,rcunalnistvo in AVTOMOBILI

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Ne dec 12, 2004 10:27 pm

Hehe, sam svetovno zakrite tablce...iz peđoja se da komot vidt ...hehehhe

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Župa Ne dec 12, 2004 10:41 pm

domzalcan21 je napisal/-a:Hehe, sam svetovno zakrite tablce...iz peđoja se da komot vidt ...hehehhe

Mal offtopic....
Sam hud podpis!

Lp
NIC HUDEGA NI, CE SE VAM NIC NE DA.
VAZNO JE, DA SE VAM NIC NE VZAME!
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov