wiliamskis je napisal/-a:Lep avto, lexuske kar dobr izpadejo, samo tele kitajske črke bi pa pri priči dol potrgal (moj okus)... Za vnaprej pa ti svetujem nižanje avta, ter za 1 ali 2 coli večje litke! Namreč jaz imam enak plan na svojem; fedri+ kakšen konkretnejši zadnji lonec in basta! Bi pa kar tukaj vprašal; Imam možnost dobit poceni amortizerje in fedre od R 19 16v- a mogoče paše ta komplet na Megana, pa za koliko so točno nižji in kako je z homologacijo??
Megane.Coupe je napisal/-a:hvala wiliamskis za prvo mnenje na nivoju : )
ja sj splomlad bom res kupo si 16''-ke pa bo še bolj opasno zgledal
za nižanje pa nism prepričan, ker ne živim na ravnini glih pa prehitr pol kje nasedem, pa robniki pa to je shit : )
Megane.Coupe je napisal/-a:hm ok ok sj pink je enčink zgrešena res sam mi je vseen dobra : )
teh 150.. lexus 38, temnenje 35, poliranja nism še omeno 20, izpušn lonc sm nov kupo 16, tale conrad pošiljka je bla 20, mrežco sm še kupo sam še ni gor, montaža luči (zarad fucking žarnic) 3k, nalepke 4k, crom spray sm si kupo pa flomaster pernamentn pa še kaj..
tule bi te popravil... če bo dal 15 ali 16 col brez nižanja se pravi da bo guma višine 50 ali 45mm, to pa pomeni zelo veliko prostora med blatnikom in gumo v primeru serijskih vzmeti kar ni ravno lepo, namreč serijski megan je kr ornk visok - nažalostSAVINJCAN je napisal/-a:Megane.Coupe je napisal/-a:hvala wiliamskis za prvo mnenje na nivoju : )
ja sj splomlad bom res kupo si 16''-ke pa bo še bolj opasno zgledal
za nižanje pa nism prepričan, ker ne živim na ravnini glih pa prehitr pol kje nasedem, pa robniki pa to je shit : )
saj megan je že tok nizek, da itak ni panike če neboš nižal pa boš vseen ene 16-ke gor ruknu
... ne sekiraj se vsak ima svoj okus - če jim tu ni všeč naj menjajo planet :P :P :P moj je tudi polepljen - nalepka od meni osebno najboljšega Puba v Kopru - Pub 33Megane.Coupe je napisal/-a:brez zamere sam mene boli najdaljši del mednožja kok je vam grd, jz sm ga sam pokazo da vidim al je še komu všeč ker men je pač full. +nism jz začeo teme o $
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov