Zivjo!
No, pod bozicnim drevescem me je cakalo prijetno darilo, ki sem ga danes Z VELIKIMI MUKAMI zmontiral na avto!
Govorim o "belih smerokazih", kupljenih v A3M! Ko sem odstranil stare smerokaze in zarnico privil v nov smerokaz, sem ugotovil, da sploh ne pase v odprtino v sprednjem blatniku

ceprav naj bi bili tocno za moj avto

No, ker sem trmast, sem z olfa nozem malce obrezal (ne veliko) ohisje smerokaza, tako da se je prilegal odprtini. Ves vesel sem zopet privil zarnico in vse skupaj potisnil v odprtino .... zaslisi se lep zvok "klik", kot da bi se smerokaz lepo zaskocil, vendar se NI!!! V resnici sta odletela stran oba kovinska jezicka na smerokazu, ki naj bi se zaskocila za blatnik

Seveda sta mi padla v notranjost blatnika

Poskusal sem jih "ujeti" z magnetom na vrvici, ampak imam zgleda tako smolo, da se je magnet nekam zataknil in medtem ko sem ga skusal povleci ven, se je vrvica odtrgala

Sedaj imam v blatniku se magnet
No, potem pa sem se odlocil da vseeno ne odneham, ker trmast sem pa res prevec ... in sem vzel kovinska jezicka od original smerokazov in jih montiral na nove smerokaze! Potisnem zadevo v luknjo in hvala bogu se je zadeva lepo zaskocila!!!
Zdej ne vem ... a sem jest tak štor, al je pa tale roba cist zanic ???
Sedaj pa me caka samo se odmontiranje spredjega blatnika (koloteka) da poberem ven vse stvari
No, pa se slike (narejene z mobitelom):