Drgače feltnce so pa lepe

BaSe je napisal/-a:lep, samo nalepk se znebi takoj
drugače, če pa boš predi spuščal za 3 cm, je škoda denarja ker se nič nebo poznalo, ma moj foter tudi klasika, enaka mašina, pa sem meril, pa če bi hotel, da se nekaj vidi pri spuščanju, pa da bo bol pri tleh, ga spusti za 7cmsemizdi da so neke fedre 70/60 pa bo dovolj
S|icKeR je napisal/-a:nalepke dol... VSE! in tut tiste viperke stran. ampak felge so pa nore...
CiCn je napisal/-a:O joj, a si mogu pokazat, zdej sm pa spet potoču solze:(. Evo nisi edini, tud sam sm mev zrihtanga polota. Predelave: spuščen, feltne, tonirana stekla, naroču angel eyes, drug spredn odbijač. Muska tud notr, prevleke po meri nrjene, ampak prišla je sreda ura je bila 6: 40, in od takrat ta polo nemore več na cesto, pač ko te ženska izsili in se ji hočeš umakniti se ti pa po robu postavi drevo, zakaj si se šele zdaj pokazal, res bi mi prišlo prav, da bi mev nekoga ki bi skupaj lahko debatirala o polotih, če kaj rabš me pošl ZS ker prodaja šipe, pa musko pa prevleke.
Paris je napisal/-a:CiCn je napisal/-a:O joj, a si mogu pokazat, zdej sm pa spet potoču solze:(. Evo nisi edini, tud sam sm mev zrihtanga polota. Predelave: spuščen, feltne, tonirana stekla, naroču angel eyes, drug spredn odbijač. Muska tud notr, prevleke po meri nrjene, ampak prišla je sreda ura je bila 6: 40, in od takrat ta polo nemore več na cesto, pač ko te ženska izsili in se ji hočeš umakniti se ti pa po robu postavi drevo, zakaj si se šele zdaj pokazal, res bi mi prišlo prav, da bi mev nekoga ki bi skupaj lahko debatirala o polotih, če kaj rabš me pošl ZS ker prodaja šipe, pa musko pa prevleke.
joj, res škoda. Verjamem, da se je težko kar zaletet nekoga če te izsili, čeprav je to včasih najbolje kot pa da se kam drugam zaletiš in tisti, ki te je izsilil mirno odpele.![]()
Heh, prevleke mam, čeprav jih nisem hotel imeti. So mi ble ene všeč k so ble glih modre in črne. A si ti to mel Polota Classic? Ker jaz ne dobim zanjga Angel Eyes![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov