ArminLegenda je napisal/-a:Dej še kakšne fotke gor, npr. slike med tem končnih izdelkom, ...
slike so bolj slabe ker nimam fotkiča mam pa zato mobitel z fotoaparatom ki ima prasko po sredi
pa začnimo,
notranjost:
original konzola za gretje in radio...
predelana za 10" touchscreen lcd gretje premaknjeno 20 cm nižje...
računalnik, kvadrat velik kolikor je dolg ram, procesor 1.3mhz, 512 ram, 300gb disk, v-lan, gps, powermate, tv tuner, fm radio, bluetooth...
predelava sredinske konzole:
podest za powermate (to je napravica z katero prek usb kontroliraš zvok, daješ pesmi naprej nazaj, previjaš komade,itd, itd...)
sprednji zvočniki + konzola:
vse v šprickitu:
nosilec za spr zvočnike iz mediapana:
in pa pripadajoči pokrov:
sredinska konzola in nosilci za zvočnike pobarvani v oranžno (čez pride še 2 komp lak...)
in pa še deli ki so v srebrni:
sredinski nosilec za 2 tweeterja + 2 števčka (temp in pritisk olja):
zračniki za pihanje razstavljeni pred šprickitom in barvanjem:
in pa po barvanju in lakiranju:
predelana zadnja polica (dodana 3. zavorna luč, zaprte ves luknje (od zvočnikov in od ročke za prepogib sedežev...))
zaščita celotnega prtlažnika proti koroziji in vibracijam:
pokrov okoli wooferja:
deka prepojena z poliestrom:
zbrušeno in v šprickitu:
lakirano:
čaka na montažo wooferja:
prtlažnik:
postavitev obrob ojačevalcev in okenčka:
napenjanje moje odslužene arjuhe:
rjuha prepojena z poliester smolo:
priprava pokrova ventilov na peskanje:
speskan pokrov:
švasanje bad looka in rezanje luknje na havbi:
zaprt žmigavc na blatniku:
purpen & stiropor party pri zadnjem odbijaču:
popravki na sprednjem (bil je čisto v riti (a3m rula)), zamenjat sem moral dele ki pridejo na blatnik da sploh paše, ter pokitati pri lučeh da so lufti taki kot se spodobi in pa koloteke na novo narest da imajo lepo okroglino večine tega žal nisem slikal:
winter party (folk k me je motu pa mi šu na živce

):
avto tak kot sem ga dubu:
upam da vm je ušeč... lahk si pa predstavlate kok je blo enga brušenja, vezanja kablov, barvanja, poliestranja, živcev in denarja... če mate pa kšna prašanja pa kr na dan z nimi...