Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Uber
Nov uporabnik

Napisal/-a Uber So jan 06, 2007 7:43 pm

Maš prav... čeprav mene (je) moti(la) sam sredinska konzola...mislm okol števcev pa spodaj okol šalthebla ni kej za pripomnit...sredinska konzola je pa kar nekaj pusta...čeprav se je človek navadi...sploh pa ponoč, ko se ne vidi drucga razen osvetljenih delov :P ...je pa nasplošno precej malo predalčkov in ogromna graja gre sprednjem predalu...blazno mejhen in neosvetljen!!! :shock:

Uporabniški avatar
SEAT motorsport
Novinec

Napisal/-a SEAT motorsport So jan 06, 2007 7:56 pm

seat zakon! sploh k je črn! lepo! :twisted:
srečno!
www.a-jereb.si JEREB RACING!!!

Uporabniški avatar
Psymon
Nov uporabnik

Kraj: Celje / Žalec / okolica

Napisal/-a Psymon So jan 06, 2007 9:33 pm

Uber je napisal/-a:oprema...stylance...nc posebnga...strom, USB prikljucek za AR, dvojna klima, tempomat...alarm za nepridiprave :)

zadovoln? zaenkrat zelo... lih ma dost kilometrou da lahk 150 kojnou do konca zluftam... tko da zdej se zabava sele zacne :twisted:
to je tret leon u familji in morm rect da je taaaaaka razlika prot prejsni verziji, da si kr tezko predstavlas... kaksni so pol sele tahudi avti :)

Tole dvoje (kar sem dal kot krepko) je že serijsko not, ali je kot dodatna oprema?

Drugače pa meni ful lep avto, če ne celo najlepši v tem rangu. Boš še mal kasnej, ko bo mal več km in izkušenj povedal kako se ti zdi?

Lepo ga furaj...

Glede barve pa: ni važno katera barva, sam da je črna. :lol:

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter So jan 06, 2007 10:03 pm

Super avto je... glede barve pa si se v redu odloču.... samo pucaj ga redno :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
Uber
Nov uporabnik

Napisal/-a Uber Ne jan 07, 2007 1:10 pm

Vem kako je s črnim avtom...pred tem smo mel doma že 2 črna leona (no en je še zmer), prej pa črnga hrošča in črnga volvota v40... nekak so mi črni avti blazno ušeč :)

@Psymon: Ni serijska oprema...avto ma presenetljivo velik serijske opreme (vse na štrom, dvojna klima, tempomat,...)... dodal sm pa metalik barvo, bolši radio (da ma kontrole na volanu), USB pa alarm...

komen
Stalni uporabnik

Kraj: Ilirska bistrica

Napisal/-a komen Če jan 18, 2007 5:26 pm

zelo všečen ta tvoj strojček...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov