Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster Pe jan 12, 2007 9:36 am

Ne tič ne miš! :evil:
Če se je že spravljal delat kaj takega, bi lahko vzel močnejši motor (po principu atoma recimo), dizajn sam mi totalno šepa, preveč podoben renaultu, najhuje pa,
WTF ma motor za gledat izpod havbe, ne rečem da bi bil kompresor ali pa zračen filter, hlajenje bi se dalo urediti mal drugač!
Od ena do deset, trojka!

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Pe jan 12, 2007 9:50 am

dros je napisal/-a:Ne tič ne miš! :evil:
Če se je že spravljal delat kaj takega, bi lahko vzel močnejši motor (po principu atoma recimo), dizajn sam mi totalno šepa, preveč podoben renaultu, najhuje pa,
WTF ma motor za gledat izpod havbe, ne rečem da bi bil kompresor ali pa zračen filter, hlajenje bi se dalo urediti mal drugač!
Od ena do deset, trojka!

motor zato gleda iz havbe ven, ker je mašina od harleya in je bila samo taka postavitev možna ;) sej je tudi sam reku, da bi si želel motor bolje skriti vendar ni šlo...
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster Pe jan 12, 2007 1:04 pm

Eh bullsh..t, samo taka postavitev možna, verjetno bi bilo več dela..... :roll:

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova Pe jan 12, 2007 1:31 pm

JSt bi dodal se to:

Poleg katastrofalne oblike po mojem mnenju izredno neumna izbira motorja.

POstavitev motorja???!!! Ce je ze vzel od motorja motor bi ga lahko zmontiral dalje nazaj ne pa da je cela teza motorja kar je 1/4 teze avta pred prvimi kolesi (da ne govorimo da je najtezja stvar na avtu tudi med visjimi). POPOLN DEBILIZEM???!!!! Res vredno inovatorja kateremu se vsi klanjate. Kot gokart se ocitno drzi samo zaradi odlicnega pogona, dragih amortizerjev/fedrov in drugih delov podvozja in podhranjenega motorja ki se zelo ne rad vrti.

1-10: 2 (zaradi lepe izdelave, po slikah sodec)

Ista karoserija pa not 1.4 170km od vw. to bi bla beseda.

Uporabniški avatar
stomic
Novinec

Kraj: H-town

Napisal/-a stomic Pe jan 12, 2007 2:04 pm

dros je napisal/-a:...dizajn sam mi totalno šepa, preveč podoben renaultu...

Sej...a nima od cliota zadnjih luči? :P

Uporabniški avatar
stomic
Novinec

Napisal/-a stomic Pe jan 12, 2007 2:11 pm

Martina Navratilova je napisal/-a:JSt bi dodal se to:

Poleg katastrofalne oblike po mojem mnenju izredno neumna izbira motorja.

POstavitev motorja???!!! Ce je ze vzel od motorja motor bi ga lahko zmontiral dalje nazaj ne pa da je cela teza motorja kar je 1/4 teze avta pred prvimi kolesi (da ne govorimo da je najtezja stvar na avtu tudi med visjimi). POPOLN DEBILIZEM???!!!! Res vredno inovatorja kateremu se vsi klanjate. Kot gokart se ocitno drzi samo zaradi odlicnega pogona, dragih amortizerjev/fedrov in drugih delov podvozja in podhranjenega motorja ki se zelo ne rad vrti.

1-10: 2 (zaradi lepe izdelave, po slikah sodec)

Ista karoserija pa not 1.4 170km od vw. to bi bla beseda.

Ah dejte no a lahk nehate s takimi? P***a človek se trudi pa neki solidnega skupi sklamfa, pa vsi pljuvate po njem! BTW izdelava je zelo natančna! Pa se vi spravite kaj takega nardit, pa bodo potem drugi pljuvali po vas, češ alu wing je krneki in tte felge ki si jih namontiral gor so v ku**u, da ne omenim tega da si dal podhranjeno mašino gor, saj danes če nimaš tavžent konjev nč ne veljaš al kaj? Poleg tega...kaj harleyevi motorji so znani po tem da majo ohoho konjev in da se lahko z raznimi superšportnimi yamahami in suzukiji primerjajo? Pa kaj vam ni jasno?? Če bi vedeli koliko dela in truda je bilo vloženega v ta avto verjetno ne bi tako govorili. Sicer pa vsake oči imajo svojega malarja...meni so tudi saabi najlepši avti na svetu, drug bi me pa ob taki izjavi sam v kot na koruzo poslal klečat. Men je avto dober, ker pač gledam na njega z vidika inovativnosti in kvalitetne izdelave. Pa kaj potem če je mašina tko zuni...ma pa zato najbolj orgazmičen zvok daleč naokoli! Tako! Govoril sem... ;)

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova So jan 13, 2007 2:21 pm

no no djte se jokcat. :) Pac izbira je debilna. Drugace pa nisem reku da mora met 1000 konjev. Sm mensezdi napisal kaj bi po mojem mnenju moralo v tak avto. 60 konjev pol pa se 4x4 pogon. LOL. Potem pa se nekdo pise o gokartovskih oz se boljsih voznih lastnostih. pišuka ni cudn da ga ne zanasa ce ne gre dovol hitr da bi ga zanesl. :D

Glede konstrukcije pa takole, lahko sm d**** ali karkoli ampak vem da je + ce je teza v avtu cim bol na sredini v vseh smereh in na cim nizji poziciji. Ta avto se na to pravilo poscije. in zato se jst poscijem na njega. :D Fak no kir understeer mora to bit ( po par urah seveda ko predpotopni "motor" pride na 2000 rpm). :) smeh

Inovativnost? Haha, umiram....

Z nikotovimi izumi, za slovenijo, naprej! LOL

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova So jan 13, 2007 2:33 pm

lenivec je napisal/-a:daj "martina navratilova" daj se odstrani iz foruma prosim, če ti očitno nič ni po godu tukaj? znaš napisat en normaln post kjer niso ostali debili, nimajo pojma, je nekaj sranje itd?

drugače pa čist btw podaj svoje strokovno mnenje o drugačni postavitvi motorja. ker kok so meni znane zadevemajo taki motorji pogon na strani, in kok je meni znano ima menjalnik tisti avto nkje med sprednjima kolesoma. torej, kaklahko postaviš motor dalje nazaj, nižje in po možnosti še vzdolžno?

če je mihelič nardil tak, ve zakaj je tak nardil, ni tega nardil pač ker je nesposobn d****

O cemu ti to? :D

Kako se postavi motor v avto si lahko pogledas na ocitovem avtu. :)

aja kaksna je pa njegova izobrazba? Izkusnje? reference? dosezki? Aja skoraj je izumil HANS. Oz ga je on izumil sam ga je mercedes nategnil. LOL

Zame je on navaden naduvanec, da ga pa ti castis me pa prav nic ne preseneca lenivec.

Uporabniški avatar
stomic
Novinec

Napisal/-a stomic So jan 13, 2007 4:10 pm

Martina Navratilova je napisal/-a:Fak no kir understeer mora to bit ( po par urah seveda ko predpotopni "motor" pride na 2000 rpm). :) smeh

Dvomim da je ded naredu ta avto zato, da bo čimveč ovinkov po Ljubljani pošrek prpelu. Ker če bi, verjemi da nebi Harleya uporabil. Veš, temu se reče predanost in ljubezen...eh pa saj o tem nimas pojma... :P

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova So jan 13, 2007 4:57 pm

stomic je napisal/-a:
Martina Navratilova je napisal/-a:Fak no kir understeer mora to bit ( po par urah seveda ko predpotopni "motor" pride na 2000 rpm). :) smeh

Dvomim da je ded naredu ta avto zato, da bo čimveč ovinkov po Ljubljani pošrek prpelu. Ker če bi, verjemi da nebi Harleya uporabil. Veš, temu se reče predanost in ljubezen...eh pa saj o tem nimas pojma... :P

No pol pa ne sanjajte o gokartovskih voznih lastnostih, inovativnosti in podobnem bullshitu. Cudak je pac hotel predpotopno, neucinkovito masno na doma posvasanem podvozju od legacya in ce se je predal temu in se zaljubil - SUPER!

Res pa je, da kar je narejeno je narejeno lepo. Tolk znanja pa truda porabljenega na avtu, koncept pa za posrat. Skoda.

Uporabniški avatar
_KL3_
Novinec

Kraj: Metropola

Napisal/-a _KL3_ So jan 13, 2007 5:13 pm

Martina Navratilova je napisal/-a:no no djte se jokcat. :) Pac izbira je debilna. Drugace pa nisem reku da mora met 1000 konjev. Sm mensezdi napisal kaj bi po mojem mnenju moralo v tak avto. 60 konjev pol pa se 4x4 pogon. LOL. Potem pa se nekdo pise o gokartovskih oz se boljsih voznih lastnostih. pišuka ni cudn da ga ne zanasa ce ne gre dovol hitr da bi ga zanesl. :D

Glede konstrukcije pa takole, lahko sm d**** ali karkoli ampak vem da je + ce je teza v avtu cim bol na sredini v vseh smereh in na cim nizji poziciji. Ta avto se na to pravilo poscije. in zato se jst poscijem na njega. :D Fak no kir understeer mora to bit ( po par urah seveda ko predpotopni "motor" pride na 2000 rpm). :) smeh

Inovativnost? Haha, umiram....

Z nikotovimi izumi, za slovenijo, naprej! LOL

tko mimgrede ma ta avto zelo solidno končno hitrost in to je mal pod 200km/h...kar pa mislm da je čist dost da te u kšnmu uvinku več kot nagne!

Jah sej po bitki so usi generali...spomn se ti kej tazga...pa me zanima kako bo teb ratal... sam kukr si brihtn kle sklepam da neznaš niti na biciklu zračnce zamenat...ni namen da te uzalm!(povedu sm svoje mnenje)

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR So jan 13, 2007 6:17 pm

Martina Navratilova, dej pokaži svoj vozni park in inovativnost v njemu. Da vidimo če si ti upošteval pravo težišče... Aja točno, voziš se z seriskim avtom... Škoda.

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova So jan 13, 2007 6:55 pm

Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem So jan 13, 2007 7:09 pm

Uporabniški avatar
Rjavc
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Rjavc Ne jan 14, 2007 5:17 pm

dej bot tih rajš ti o težiščih pa temu sranju res je da motor nima neke konjenice, sam so pa harleyevi motorji znani po visokem navoru....pa zka misliš da je tk postavu motor...če še nisi opazu/zla da je motor zračno hlajen in takoj ko bi ga dal pod haubo bi mel probleme z hlajenjem in bi moral zraven devati ventilatorje ki pa so dodatna teža....drugače pa svaka čast da se je spravu zravn in naredu nek izum (al kk naj rečem) uglavnem usaka čast....

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx Ne jan 14, 2007 5:24 pm

Martina Navratilova to si pa dobro napisala,oz vse kar pač napišeš je na nivoju 4 letne deklice :rofl pomoje prov uživaš če kdo kej napiše(proti)tvojemu postu :bow car si hehe

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Ne jan 14, 2007 6:02 pm

kako pa postavitev motorja vpliva na varnost pešcev? :?

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Ne jan 14, 2007 7:34 pm

Prblizn lih tko k jaguarjev znakec na pokrovu motorja. Če ni tist clo še huj... Skratka naši vrli briokrati na LPP - ju so ugotovl d je v okviru vseh norm in jim je blo vseen. Men bi blo po pravic povedan tut. Pa ne d sm neprizanesljiv do pešcev pa karkoli ampak če bi kej tazga delal, bi tut jest delu sam v okviru tega, kar je znotraj črke zakona. in če i pisal d nad višino 400 mm ni dovljen met kakršnih koli ostrih predmetov, pod to višino pa je vseen kaj mas, bi jest striktno in samo zrt sosedovga cucka k mi ščije po avtu namonteru kosilnco :twisted:
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov