Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush To jul 01, 2003 8:39 am

G-4S je napisal/-a:Špica avto! A boš mel številko gor? Če boš, si jo raje prečrtaj (sej veš, policaji pa to) :wink:

Sem mel včeraj ob 22.00 ko sem šel iz službe v Lj. že zelo resne debate z modrimi možakarji z belimi kapicami (beri: prometniki).Sem itak vedel da bo za mano obrnil, takoj ko se je nasproti peljal.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush To jul 01, 2003 8:46 am

Poky je napisal/-a:Prvic mislm da bosh mogu velik velik dnarja vlozit da bosh avto prpravu do te mere da bosh vsaj konkurencen. Pol se pa se prash ce ga bosh upov do konca prtiskat cez meje svojih zmoznosti. Jest tega s svojim avtom pomoje ne bi delov. ze ko na robnik parkiram me kr zvija. :D :wink: Mislm to je sam moj mnene in ne zgubit vole zarad tega. Morm pa rect da je avto spica. Sm ga dons na celovski vidu.(ce je to ta) :D

Ziher je to ta, ker se oni drugi še ne vozi!

Pa še vsem ostalim glede dirkanja:

Za tem avtom se na dirkah BO opravljala trening vožnja (v mejah normale - to pomeni samo ogled proge). Za dirkanje bi pa moral odšteti reci in piši: minimum 1.200.000. Res je tu roll bar (cca 250.000 sit), podvozje (cca 400.000 sit), računalnik (bog ve koliko), kombinizon, rokavice, čevlji, čelada, in še en kup ostalih drobnarij ki ful navržejo. Potem je tu štartnina (za GHD znaša 30.000 na dirko). Ena guma košta 60.000 sit. Kar se pa grupe N tiče je pa tko, da mi je brez veze to grupo peljat, ker je v GHD samo en možakar z N grupo Cliotom RS (če se ne motim) in mi je totalno vrez veze če se ne pelje v moji skupini vsaj 10 ljudi. Če bi bil kdo v soboto v Polhovem gradcu, bi brez problema prišel do mene, mi rekel če ga peljem in bi si jaz nataknil rokavice (sparco opa!) in bi šla na mal hitrejši ogled proge. Ziher sem se vsaj 15x pelajal gor in dol!

bobetko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bobetko To jul 01, 2003 9:07 am

Za ta ogled proge se bova pa midva zmenila :P

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst To jul 01, 2003 9:59 am

whow, zakon avto :) Pa tistega zraven tut poznam če se ne motim. Jaz sem tut razmišljal o VTS ampak nisem dobil 120 konjskega, pol je pa zadnji pogon prevladal. Upam da se kje vidmo na kakšnem srečanju al pa dirki, jaz bi tut rad en hiter ogled proge doživel :)

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To jul 01, 2003 11:15 am

AIRbrush je napisal/-a:
G-4S je napisal/-a:Špica avto! A boš mel številko gor? Če boš, si jo raje prečrtaj (sej veš, policaji pa to) :wink:

Sem mel včeraj ob 22.00 ko sem šel iz službe v Lj. že zelo resne debate z modrimi možakarji z belimi kapicami (beri: prometniki).Sem itak vedel da bo za mano obrnil, takoj ko se je nasproti peljal.

A to so ti zaradi številke težili? Hmm, ja zadevo je res bolje prečrtat ( z izolir trakom) al pa kar dol vzet. Hmm, sam si vseen nism mislu, da so tako dosledni glede teh stvari - lahko bi to malo bolj na izi jemal :roll: .

Avto je pa itak super - no pa sej sem ti že v živo povedal :wink: .
Slika Slika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush To jul 01, 2003 11:52 am

Sale je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:

A to so ti zaradi številke težili? Hmm, ja zadevo je res bolje prečrtat ( z izolir trakom) al pa kar dol vzet. Hmm, sam si vseen nism mislu, da so tako dosledni glede teh stvari - lahko bi to malo bolj na izi jemal :roll: .

Avto je pa itak super - no pa sej sem ti že v živo povedal :wink: .

Ja kr neki no. Na dirki smo pa itak mogli it pred komisijo, ker nismo meli cifre prelimane in se jim ni dalo dopovedat da ni za dirke. Če bi meli not še roll bar bi mogli kazen plačat. Zanimivo ja samo da Skrbinšku niso pa nič težili ker je mel nalimano cifro na civilni 206 P.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush To jul 01, 2003 11:53 am

bobek je napisal/-a:Za ta ogled proge se bova pa midva zmenila :P

No problem. Se bomo vidli na Sorci avgusta pa bomo mel mal promocijske vožnje!

fric
Novinec

Napisal/-a fric To jul 01, 2003 12:07 pm

Uf, očitno ne vem vsega... :oops:
A na avtu res ne smeš met številke? No, očitno že ne. Mi lahko kdo razloži podrobnosti?

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen To jul 01, 2003 12:35 pm

...v živo je še lepši...
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Napisal/-a +Gambit+ To jul 01, 2003 1:01 pm

Ne vem kako je z repliko, ampak ce je 16ventilc, ne more met vec kot 125 KM brez filterja...sam je pa raketa.Zelo mala kilaza, pa prevec konjev, pazi se dezja... :wink:
Slika
02' TOUGE GHOST

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush To jul 01, 2003 1:20 pm

Akina Speedstar je napisal/-a:Ne vem kako je z repliko, ampak ce je 16ventilc, ne more met vec kot 125 KM brez filterja...sam je pa raketa.Zelo mala kilaza, pa prevec konjev, pazi se dezja... :wink:

Sej je že na suhi cesti kr velik dela če ne voziš po pameti. Če v ovinku gas spustiš ali zabremzaš te ziher vrže ven! Zato obvezno zbremzam pred ovinkom in v ovinku samo gas pohodim in gre čez!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To jul 01, 2003 2:38 pm

fric je napisal/-a:Uf, očitno ne vem vsega... :oops:
A na avtu res ne smeš met številke? No, očitno že ne. Mi lahko kdo razloži podrobnosti?

Ja dejansko so kar strogi kar se tiče tega - mi smo jih že od nekdaj "prekrivali" da ni bilo problemov. Drugače je pa tole npr. eno izmed pravil iz AŠ pravilnika:

14.3 Po končanem tekmovanju, pred zapustitvijo Parc Ferme-ja ali boksov je treba številke z vozil, ki vozijo v javnem prometu odstraniti oz. jih prekriti.

Problematične so številke, ki jih npr. izda kakšen organizator prireditve - skrbinšek ima kao neko "dizajn" štartno cifro (če se ne motim), tako da mogoče zaradi tega ne komplicirajo. Kaj pa vem stvar interpretacije najbrž :? .
Slika Slika

Johnny
Novinec

Napisal/-a Johnny Po jul 07, 2003 8:55 pm

Super strojček
Slika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush To jul 08, 2003 9:50 pm

Da vam še povem točno modifikacije in kaj si še želim (ne bom rekel da bom, da mi tega ne bo kdo pol očital):

MOTOR:
- filter konični APEX

ICE:
- Nakamichi CD45 Z
- Kabli Sound quest
- Varovalke, kleme, konektorji DIETZ
- Zvočniki spredaj JBL GTO 165mm (triaxial)
- Ojačevalec za prednje zvočnike Precision Power PPI (če se komu ne sanja kaj je to naj vpraša kakega stručkota - pri nas jih je kr težko dobit)
- woofer Alpine DDdrive 30 cm

PODVOZJE:
- vzmeti APEX -35mm
- platišča Alessio bela

IZPUH:
- powerful

POBOŽNE ŽELJE:
- motor na 1. mestu (je že v sloveniji 1.6 16V VTS - treba bo samo prinesti denar in je moj - dnarja pa zaenkrat še ni :()
- menjalnik 6. stopenjski Peugeot kratka razmerja
- komplet izpuh supersprint
- strut bar
- sedeži školke
- H pasovi
- sprednji sistem muzike bo treba zamenjat da bo Precision power prišel do izraza
- mogoče malo zatemnjena stekla - o tem še močno razmišljam
- na haubi 2 reži za luft kot jih ima Xsara WRC - upam da se bo Fazer lotil tega dela
- rolling road tuning pri senici
- uni sexy števčki na levi strani varnostnega loka (sej veste kje mislim no - varianta Prehitri in predrzni)
- en velik turncerar na armaturki z lučko za šaltanje (za drag seveda)
- bunka na šaltkeblu Sparco črna

... in to je to... Upam da mi bo to res ratalo izvest, ker mam željo ta avto res v detajle spedenat!

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a povzek To jul 08, 2003 10:08 pm

Ej stari, brez zamere, sam dej mi povej kwa sploh maš na avtu, poleg nalepk, litk, pa filtra?!?
Motor vidm de ni 16v (po števcu namreč, k maš 190 končno, 16v ma pa končno okol 215), za ostalo pa sam pišš kwa bi kupu.
Brez zamere, sam namest želj bi loh raj napisov kwa maš kej gor!
aiid

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Sr jul 09, 2003 3:37 am

SiMpLy_Me je napisal/-a:Ej stari, brez zamere, sam dej mi povej kwa sploh maš na avtu, poleg nalepk, litk, pa filtra?!?
Motor vidm de ni 16v (po števcu namreč, k maš 190 končno, 16v ma pa končno okol 215), za ostalo pa sam pišš kwa bi kupu.
Brez zamere, sam namest želj bi loh raj napisov kwa maš kej gor!
aiid

Še enkrat preberi in poglej kaj je pod predelavami. Sem točno ločil predelave in želje. Jaz ne pišem kaj bom naredil, da mi ne bo pol tega kdo očital. Napišem raje kaj imam željo.

Motor:
1.4

Na števcu od tahude vts se mi zdi da je hitrost 210 al pa 230. 215 ziher ne.

Zamere pa ni brez panike.

Nisem tko občutljiv kot kdo drugi tle na forumu.

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a povzek Sr jul 09, 2003 10:52 am

Sm že parkrat prebral tole, pa sam to piše, de si ga spustu!
Pa glede tahude mašine sva se pa očitn narobe razumela, nism reku, de ma na števcu 215, pač pa de ma končno tm nekje!
Aja, pa ne mislt de te zajebavam. Fora je u temu, de mam tut jest SAXOja, pa me zanima kwa majo drugi kej gor, de vem kwa bi sam loh še zrihtov, sej štekaš, an!
Zato me pa tut zanimajo tvoje predelave.
aiid

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Sr jul 09, 2003 10:56 am

SiMpLy_Me je napisal/-a:Sm že parkrat prebral tole, pa sam to piše, de si ga spustu!
Pa glede tahude mašine sva se pa očitn narobe razumela, nism reku, de ma na števcu 215, pač pa de ma končno tm nekje!
Aja, pa ne mislt de te zajebavam. Fora je u temu, de mam tut jest SAXOja, pa me zanima kwa majo drugi kej gor, de vem kwa bi sam loh še zrihtov, sej štekaš, an!
aiid

Kar je predelav avtomobila samega so samo vzmeti, izpuh in zračni filter. Če bi si ga pa rad kdaj ogledal se pa lahko zmeniva.

Spojlerjev pa več itak ne bom gor limal, ker pol ne bo več taka replica Xsare WRC.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Sr jul 09, 2003 10:57 am

SiMpLy_Me je napisal/-a:Sm že parkrat prebral tole, pa sam to piše, de si ga spustu!
aiid

Kar je predelav avtomobila samega so samo vzmeti, izpuh in zračni filter. Če bi si ga pa rad kdaj ogledal se pa lahko zmeniva.

Spojlerjev pa več itak ne bom gor limal, ker pol ne bo več taka replica Xsare WRC.

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Sr jul 09, 2003 11:00 am

@AirBrush: A si ze kaj gledal za distancnike, jih bos kupu al dal nardit :?:
(tut jz bi mogu mal posirt pa gume zamenat k je original kolotek preozek pa ful cudn zgleda!)...
8)
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov