Jaka156 je napisal/-a:Tudi če maš dimenzijo vpisano, moraš homologirati feltne
niti ne.
ArminLegenda je napisal/-a:Jaka156 je napisal/-a:Tudi če maš dimenzijo vpisano, moraš homologirati feltne
Hm ... zanimivo, potem takem, ko kupiš avto z original felnami, jih je potrebno homoligirati ... da boš vedel za naprej, tiste dimenzije ki imaš vpisane v kartončku maš lahko brez homolomo
Jaka156 je napisal/-a:Zakaj sm bil pa jaz potem priča odvzemu tablic hondi civic vti na izrednem tehničnem, ko so mu odvzeli tablice, ker je mel ene na rob feltne namesto original, pa gor gume 195/50 R15, ki so v homologacijskem kartončku. Avto je bil drugače stock
Paris je napisal/-a:Festina je napisal/-a:Paris je napisal/-a:Zadnje luči so mi dizajnersko ubijalske!
luci so stock
Vem, sj zato pravm da so jih dizajnersko res oblikoval, sam še ne vem po čem so se zgledoval![]()
Jaka156 je napisal/-a:Zakaj sm bil pa jaz potem priča odvzemu tablic hondi civic vti na izrednem tehničnem, ko so mu odvzeli tablice, ker je mel ene na rob feltne namesto original, pa gor gume 195/50 R15, ki so v homologacijskem kartončku. Avto je bil drugače stock
corsa16v je napisal/-a:Niti pri meni niti pri očetu ne piše v himologacijskem kartončku ne et niti širina platišča, pa so bila že original na avtomobilu montirana...Logično, ker kot sem ž rekel potem bi moral imeti napisana čisto za vsa platišča, tudi za jeklena...
lp
batek je napisal/-a:Bi prašal ,če si zadovoljen s tole mašinco, ker en znanec je kupil novga isto pa ma sedej že dizlaka ker baje je šlo slabši kot subaru yusti. (kao je na vršič komaj z drugo potegnil)
,kar se mi zdi zlo čudn gleda na te konje. (mogoče je pa iskal samo izgov da je lahko dizla kupu)
batek je napisal/-a:Bi prašal ,če si zadovoljen s tole mašinco, ker en znanec je kupil novga isto pa ma sedej že dizlaka ker baje je šlo slabši kot subaru yusti. (kao je na vršič komaj z drugo potegnil)
,kar se mi zdi zlo čudn gleda na te konje. (mogoče je pa iskal samo izgov da je lahko dizla kupu)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost