SAVINJCAN je napisal/-a:ooo super zadevica, predvsem motor je ni da ni :P a auspuh boš potem kako homologiral? jaz tud razmišljam edino še o auspuhu pa bom najbrž dal magnaflow.
ManIAK je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:ooo super zadevica, predvsem motor je ni da ni :P a auspuh boš potem kako homologiral? jaz tud razmišljam edino še o auspuhu pa bom najbrž dal magnaflow.
Motor je hvaležn. Bom tak reku. Super razmerje med porabo in močjo, drugač se pa tud kakega konja več nebi branilTale avspuh mi je delal en mojster iz Šempetra in sm zaenkrat res zadovoljen, kaj več bom pa lahko povedal po montaži... Homologiral bi rad, vendar potrebujem neka papirje od tipiziranega izpuha za moj avto, tak da če kdo ve za kaj takega se zelooo priporočam..
Lp
Matjaz46 je napisal/-a:kaj te to maš akrapoviča da je takizglea vrei
drlo pa se tud bo
aja za homologacijo!kaj bos hoologiral!naredi tak ko sem jaz, me ustavi poloicaj hodi okrog avta pa me po 5 min pride vprasat ce je normalno da je tak izek pa sem reko kaj te jaz vem če sem ze takega kupo!pa me glea pe rece aja, vrei te!
ManIAK je napisal/-a:Men pije od 6,8 pa do 10. Čist kak ga tišim. Mam pa povprečje približno 7,5 -8l/100km...
Če si se odloču za coupeja pol neboš nič zrgešil. Če boš kupoval 90konjca, kupi 98letnik, ker so meli neke popravke na mašini. Z takimle ko ga mam jaz pa tud neboš veliko zgrešil. Imeli so porodne težave z vžigalnimi tuljavami, drugih večjih težav pa z temi mašinami ni.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov