Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

webboy
Nov uporabnik

Re: Moj Audi A4 TDI 130PS

Napisal/-a webboy Ne apr 01, 2007 12:10 pm

none je napisal/-a:
webboy je napisal/-a:samo nekaj, da smo si na jasnem eni imamo avto za vozit drugi pa ga imajo lišpat.Jaz imam pa še druge ambicije ne pa samo avto.Meni avto služi vsak dan in nimam krpe skozi v rokah.....

Zakaj si pol sploh dal gor felne in ga znižal, če ga nimaš za lišpanje? :lol:

Zato, ker ga nimam samo za lišpanje.....moj avto se vozi vsak dan od 100-200 km...služba...gor sem pa ga dal samo iz firbeca, da sem videl kako se eni odzivate...
In sem videl,da tisti ki imate normalne avte(ne preveč nališpane ste pozitivci) tisti, ki pa imajo mal boljše in se z njimi mečejo ven pa samo kritizirajo in nikoli ne podajo pozitivnega mnenja....

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 Ne apr 01, 2007 12:24 pm

webboy....sploh ne vem kaj se sekiraš...avto je itak kul(imamo enega tudi doma...) :lol:

so pa itak eni in isti ki govorijo če ni tega ni nič, če ni unega ni nič....ja seveda je razlika kako in koliko uporabljaš avto....če si ga primoran uporabljati vsak dan se seveda temu malo prilagodiš, če pa se enkrat na dan zapelješ čez center je to spet povsem druga zgodba....
igrajo pa tudi tukaj drugi dejavniki...koliko si pripravljen vložiti v avto, ali ti je avto edina skrb in strošek,kako in koliko ga uporabljaš....

ti dej sami une krom obrobe dol, pa mogoče kakšne krom ogledala(če ti je ušeč..),
pa gasa............... ;)

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Ne apr 01, 2007 12:34 pm

Lep audi...pa še barva mu paše!
A xenon si dodatno ugradil,ker vidim,da nimaš šob za čiščenje luči(al jih pa jaz ne vidim :?: )

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Re: Moj Audi A4 TDI 130PS

Napisal/-a Courage™ Ne apr 01, 2007 1:14 pm

webboy je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:webboy: mislim da si se premalo tu na a.com da ne poznas njegovih krogcev
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=50870

Brez skrbi ,da sem videl njegovega Audija.....samo nekaj, da smo si na jasnem eni imamo avto za vozit drugi pa ga imajo lišpat.Jaz imam pa še druge ambicije ne pa samo avto.Meni avto služi vsak dan in nimam krpe skozi v rokah.....

No tukaj sma podobna, tudi jaz mam namrec avto za vsakodnevno uporabo, in z njim delam okoli 100 km na dan. Ne vem pa kaj se razburjas, saj sem ti samo napisal da mi felne na slikah manjse delujjo kot pa so ter kot vsi ostali da mores nujno krom dol pobrat.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

webboy
Nov uporabnik

Napisal/-a webboy Ne apr 01, 2007 3:29 pm

Nisem se hotel razurjati in tudi namen ni bil takšen....hotel sem samo pokazat avto in s tem dobiti kritike - pohvale.....ne pa pluvanje in bruhanje(to nisem mislil na vse ampak na posameznike)....pa brez zamere... :lol:

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne apr 01, 2007 3:41 pm

fletno....

glede velikosti felten pa... meni delujejo 17". in vem, kako lahko že drugačna barva optično poveča ali pa pomanjša neko platišče.

še en nasvet za v naprej: če bo kdaj kej € preveč razmisli o barvanju pragovov in ostalih obrob v barvo avtomobila. Vrjemi da se zeloooo pozna ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po apr 02, 2007 8:45 am

webboy je napisal/-a:Nisem se hotel razurjati in tudi namen ni bil takšen....hotel sem samo pokazat avto in s tem dobiti kritike - pohvale.....ne pa pluvanje in bruhanje(to nisem mislil na vse ampak na posameznike)....pa brez zamere... :lol:

posamezniki so napisali da je krom za bruhat, ne avto. ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po apr 02, 2007 9:08 am

ne moraš verjet kaj nekajteri delajo iz muhe slona....kot kaka stara mama...

je pa lep audi, edino krom je mimo ali kot je rek courage "bruh" :)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov