INFINITI je napisal/-a:Te male RSke grejo kar dobro; kolega iz ZG je še dal krajša prestavna razmerja in avto res skoči ko pospešuje.
BTW Mito kere feltne so to na sliki; zgledajo kot Lorinserove za MB, sam jasno da niso.
mito155 je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Te male RSke grejo kar dobro; kolega iz ZG je še dal krajša prestavna razmerja in avto res skoči ko pospešuje.
BTW Mito kere feltne so to na sliki; zgledajo kot Lorinserove za MB, sam jasno da niso.
www.cavaro.be
če pa rabiš feltne, jih pa pri meni naročiš... 210€ je pa komad. za 18"
mito155 je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Te male RSke grejo kar dobro; kolega iz ZG je še dal krajša prestavna razmerja in avto res skoči ko pospešuje.
www.cavaro.be
ArminLegenda je napisal/-a:mito155 je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Te male RSke grejo kar dobro; kolega iz ZG je še dal krajša prestavna razmerja in avto res skoči ko pospešuje.
www.cavaro.be
Tebe oz. tvoj avto vidim skoraj vsak dan za bežigradom parkiranega, in lahko povem da maš čudovit avto
mega_ne je napisal/-a:mito155 je napisal/-a:... 130konjev je dovolj, verjemi, čip ti ne bo veliko pomagal... sem z dvema kolegama probal in je največja razlika v pospeševanju od 70 - 130 ... potem ostaneta do končne bolj ali manj podobna... sprobano na 2 različnih fabijah RS ... sedaj pa presodi sam...
sej v temu je fora čipa - ne bo se ti zdej avto ful več zavrtel (in s tem povečal končno hitrost), ampak se bo v najbolj uporabnih obratih (1500+) dost hitreje zavrtel in s tem pripomogel k boljši prožnosti, kar pomeni dost lažje prehitevanje in hitrejši izhodi iz ovinkov... predlagam ti da se najprej navadiš na teh 130PS (ker je razlika napram lupotu očitna - sam sm šel iz 90PS bencinarja na 80PS dizla in je bil filng zarad navora čis drug - boljši) in potem še čipaš - seveda se boš tut čipanga avta hitr navadu...
drugač pa zakon strojček!
Doc_ je napisal/-a:2Fast&2Furious je napisal/-a:Doc_ zakaj 11s?
Če je dal krajša prestavna razmerja ima avto boljši pospešek in nižjo končno hitrost
ja me ne dizl... ker pol moreš skoz menjavat in dost zgubiš...
drgač pa more bit vredu ta avtič...
Ziga'sLupo je napisal/-a:Fantje čas je bil, da zamenjam feltne in zato sem pred zimo izkoristil ugodno ponudbo in kupil BBS MOTORSPORT RC,
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost