vse kar si napisal je res. In taksni projekti so dragi ravno zato, ker das nekomu drugemu denar, da delo opravi namesto tebe.
Se pa da o teh zaddevah prebrati malo morje stvari, in UCENJE te NE STANE NIC. Z ZNANJEM lahko pa celo se PRISPARAS.
In NE, za instalacijo turbine/kompresorja ne potrebujes delavnice.
Verjamem da je najlazja stvar na svetu na avto nataknit feltne in par plasticnih spojlerjev, ko pa se je treba it resnejse stvari, pa vecina nima pojma kako in kaj. Dejstvo je, da za natikanje spojlerjev ne rabis posebnega znanja.
Tako.
Sam sicer podpiram styling, sicer v dolocenih merah, ker se mi zdi patetično videt avto s 60 konji in ovešen kot novoletna jelka, z najglasnejsim avspuhom in 20" felgami, ledicami, notr pa nabritega modela, ki je pozrl vse znanje sveta.
It se styling na avtu, ki pa dejansko ima performance, to mi je pa kul.
spet poudarjam, da je to moje mnenje, in da je to forum, kjer se mnenja izmenjujejo.
p.s: @eclipse: glede na to, da nimam izvajalne dejavnosti, si bos moral turbino v avto vgradit sam, s 1000€ pa sem mislil dejasnko ceno taksnega projekta, z vlozenim LASTNIM znanjem. Koliko je pa to vredno, pa vidis po cenah ki so jih napisali kolegi malo visje.
Forced induction se grej(m)o tisti, ki mogoce vemo par stvari o podrocju ki se ga lotevamo. Sam se nisem osvojil vseh detajlov kar se tice FI, ampak za "zacetek" bo.
LP
Kennman