Mislim da ma 136 konjev

P206S16 je napisal/-a:to je tale vrjetn k sm mislu da je že nepremičnina, ki je stal ene 2leti tle na parkirišču v mostah pri bivši policiji? A to sploh še pelje?
mito155 je napisal/-a:samekk je napisal/-a:mito155 je napisal/-a:modri je iz LJ?
ja iz LJ je, poznaš?
jp... 2 leti stal v mostah... motor naj bi bil odličen, pleh je pa totalno bogi... tut notri je zmatran... za pameten denar verjetno dober nakup...
lp
samekk je napisal/-a:mito155 je napisal/-a:samekk je napisal/-a:mito155 je napisal/-a:modri je iz LJ?
ja iz LJ je, poznaš?
jp... 2 leti stal v mostah... motor naj bi bil odličen, pleh je pa totalno bogi... tut notri je zmatran... za pameten denar verjetno dober nakup...
lp
Motor je res odličen, pleh ni bil tko bogi je imel hibe , ki pa sem jih odpravil(skor vse).
Prodajal se je za dokaj majhen denar, tako da ni pričakovati da bo tipi-topi.
Sej bom dal malo lepše slike ko bojo feltne pa ko bo nižan..........
mito: sj veš sej je bil usak tak avto bogi, razn ko je bil nov. Nič nenavadnega za tele pocket rocket... sam zdj ne vem kolk se splača v tole vlagati in rihtati... no važno da je motor OK
EXTERNAL DIFFERENCES
Externally there are only a few slight differences between them:-
- GT3's have anthracite wheels as standard rather than silver as on the GT1's.
- The side skirts are body coloured on the GT3 rather than black plastic as on the GT1.
- The side mirrors are also a slightly different design - the GT3 has a black surround while the GT1 has completely body coloured mirrors.
- Some GT3's also have tinted headlamps.
- The GT1 badge and side bumpstrips also differ from the GT3s.
- The colours differ between the GT1s and the GT2's and GT3's. For example, Xploit Yellow was only avaliable on GT1's, and Broom Yellow was only avaliable on GT2's and GT3's.
ssokec je napisal/-a:Dobro bo zgledal z novo ubutvijo tale moj bivši GT, dobro ga čuvaj pa pripelji mi ga pokazat ko ga boš zrihtal do konca, drugače pa ti želim veliko varnih kilometrov, ča pa boš imel kakršnekoli težave me kar pokliči pa se bova zmenla.
LP!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost