SAVINJCAN je napisal/-a:kok pa pride takšna obnova oz. pregled? lahko na pm, ker namreč imam namen kupit nekaj podobnega.
Maxx je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:kok pa pride takšna obnova oz. pregled? lahko na pm, ker namreč imam namen kupit nekaj podobnega.
Pregled pri Beji pride cca.170 eur s tem da ti jo razderejo in ščistijo (speskajo) scentrirajo velco .Potem moraš računati še olje ter oljni in zračni filter ter tesnila, tko da me je vse skupaj prišlo krepko cez 200 eur, pa še dela ni ker sem delal sam.Vendar zdej vsaj vem da imam dobro turbino![]()
SAVINJCAN je napisal/-a:Maxx je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:kok pa pride takšna obnova oz. pregled? lahko na pm, ker namreč imam namen kupit nekaj podobnega.
Pregled pri Beji pride cca.170 eur s tem da ti jo razderejo in ščistijo (speskajo) scentrirajo velco .Potem moraš računati še olje ter oljni in zračni filter ter tesnila, tko da me je vse skupaj prišlo krepko cez 200 eur, pa še dela ni ker sem delal sam.Vendar zdej vsaj vem da imam dobro turbino![]()
to sploh ni dost, če si potem zihr, da bo vsaj 100000km delovala brezhibno
Maxx je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:Maxx je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:kok pa pride takšna obnova oz. pregled? lahko na pm, ker namreč imam namen kupit nekaj podobnega.
to sploh ni dost, če si potem zihr, da bo vsaj 100000km delovala brezhibno
Jest upam da še več
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov