xc70 2.5t je napisal/-a:kaj so ti pa nardil z avtom! K men so ga tud na pooblaščenem servisu pokvarili tko da 4x4 pogon ni delal.
Drugac motor k si ga izbral zadetek v polno!! Moj cross country je prava rally specialka s tem motorjem! Pride kamor hoces se poseben specialc je za sneg.
Hvala, sem probal dizel in V8. Prvi je lena krava a drugi pije ko Kamela.
Baje edini stem motorjem pri nas.Ostali so vsi dizli. Vem da sta samo še 2 OR.
Danes je 10 mesecev ko sem čakal, da se nekaj premakne na Summit Avto Ljubljana, Flajšmanova 3 v Volvo servisu in ker me je novi direktor Summit Avta resnično z razumevanjem sprejel ped kratkim včeraj so imeli sestanek na katerem je Japonc direktor družbe SUMMITOMO CORPORATION odločil, da mi ne plačajo narejeno škodo in je zunajsodna poravnava prešla v tožbo. Izjava dir. VCC iz Švedske in ko bomo povabili šefa servisa iz tovarne ki je popravil vozilo kot pričo pa naj imajo 3 odvetnika plačali bojo zdaj že čez 15.700 Euro v tožbenem zahtevku.
Na Švedskem so 5 dni popravljali avto in se nasmejali ko so videli "strokovno" (tako je šef oddelka za odnose z strankam g. Bajić Goran iz Zagreba označil poseg).
Ta isti Bajić ko sem prvić videl kaj so mi naredili na avtu seveda sem nasprotoval in jim nisem več dal da dotaknejo avta je naredil napako. Odpeljal sem ga v Dumida Volvo v Mb kjer so avto pregledali in podali strokovno in uradno mnenje, da je avto malomarno in amatersko demoliran ter, da ga bojo oni popravili. Vse ok in prav...da se ni g. Bajić vmešal in prepovedal pooblaščenem servisu v Mb. da mi popravijo avto. Zahtevali so od mene da plačam popravilo ???? Avto 14 dni star v garanciji. ??? hahaha
In seveda vse sem ih steral nekam in si sam uredil da me je dir. Volvo v tovarni g. Hans Wikman sprejel ter mi odobril popravilo ko je prejel kompletno dokumentacijo in slike posega. 5 dni ne 1 ali dva dni 5 dni so popravljali in menjali vse kable in instalacijo.
E zdaj ne prosim zdaj zahtevam plačilo vseh stroškov, mojega nerviranja, nastalo škodo katero je Volvo ocenil na -12 % od nabavne cene novega vozila (61.000 euro) pa zračunajte...pride samo 6320 E to, plus stroški mojega odvetnika Miro Senica in kot kaže obresti in nadaljevanje tožbenega zahtevka na sodišču.
Kaj so mi naredili? Dodatno opremo po normi Volvo se instalira 12 ur oni so to delali 8 dni in vse uničili. Ko sem vprašal kaj delajo toliko časa mi je šef servisa g. Pobor v faco lagal, da je prišel narobe kabel in da ga morajo zamenjati ter čakati novega iz Švedske. Na švedskem so mi rekli in dali izjavo pisno, da ta kabel ni menjan, da je od prvega naročila, da sploh ni za moj avto in moje modelno leto, pomeni totalno neprimeren za Xc90. Optično električni sistem kabliranja, katerega so seveda onin po svoje mal odrezali konektorje, mal izolirali... ah škoda besed...
Šef servisa na Summit Avtu g. Pobor je dal vajencu, da mi instalira dodatno opremo v vrednosti 4000 Euro katero je instaliral in povezal v optični sistem vozila z ISKRA relejem ter vse skupaj lepo izoliral z črnim izolir trakom...rezal konektorje itn...saj bom postal vse slike in izjave tehničnega dir. Volva na Švedskem kaj so naredili.
Ko se kakršen koli analogni telefon ali oprema dodaje v optični sistem Volvo in vsi ostali modeli avtomobilov imajo za to posebne module. A oni dajmo Iskra relej pa naj izklopi 12 V za vso audio in navigacijsko tehniko, airbage, DATA potek podatkov, Alarme itn...
Zdaj se pa delajo ignorantski a naj se. Plačali bojo tako ali drugače.
Ker dajam polna imena in podatke za tem stojim in se podpišem.Zdaj se mi khkhkhkh
grem do konca. Te dni bo Slovenija oblimana z anti reklamo in protestno bo vozilo oblimano ter voženo po centru in okrog Summit Avta. Hočejo rkelamo dobili je bojo.
Hate it or love it. A je tako reklama?
Nezadovoljna stranka SUMMIT AVTA LJUBLJANA.
Branko Aleksandar
051313799