pi je napisal/-a:evo, spet edn takih, ki namesto da bi najprej ene felne prave kupo, vesi neko plastiko gor...![]()
Saj ne da bi težil, samo si že predstavljam kako bo zgledalo, pa ti rajši svetujem da z vsem plastikovjem rajši počakaš pa ene fajn felne ubodeš...
extreme N je napisal/-a:DaDek je napisal/-a:sem te videl danes na teznu slučajno.. meni tatu ne potegne .. čist tak
hvala za objavo slike
ja na teznu sm bil, na RTI sm sel pa se malo zgublal do tamvidu tudi jst tebe??
DaDek je napisal/-a:extreme N je napisal/-a:DaDek je napisal/-a:sem te videl danes na teznu slučajno.. meni tatu ne potegne .. čist tak
hvala za objavo slike
ja na teznu sm bil, na RTI sm sel pa se malo zgublal do tamvidu tudi jst tebe??
nevem pod 90stopinskim kotom sem zavijal proti tebi zato sem te prepoznal po tatujih..
Perica je napisal/-a:Evo, tudi jest ti svetujem da najprej kupi ene postene feltne in sele potem plastiko. Ker mi gre kar na smeh ko vidim avto poln plastike in s 14 col radkapami![]()
Ko bos kupoval feltne pa glej da bodo vsaj 16 col! Sem se namrec tudi sam zaj... ko sem za Clio-ta najprej kupil 15 col in sem bil na koncu cisto razocaran! Sedaj imam 16 col in sede kot ata na mamo![]()
Evo, takole bi jest zrihtal TVOJ avto: 16 col feltne, znizanje vsaj 4 cm, temnenje stekel, kljuke in ogledala v barvo vozila, nalepko bi dal dol in pa se odmontiral bi tiste zavesice (scitniki za blato) spredaj in zadaj!
LP
DaDek je napisal/-a:eh za kljuke ne skrbi.. felne?
ww.avto.net www.bolha.com novo & rabljeno..
poceni novo... www.gume.si www.zaverski.com
pol pa maš še puno drugih uvoznikov..
extreme N je napisal/-a:stran od zaverskega ne dela.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov