Cash je napisal/-a:W T F![]()
![]()
Ne morem verjet!
Cash je napisal/-a:Dej nehi, ne morem verjet noSam še to mi povej, po kolk imate trenutno bencin, kolk oktanski, pa za nafto in kurilnega olja tud napiši?
ALLi^ je napisal/-a:jp jp Amerika... kakor koli je pri nas zelo "moderno" pljuvati po Ameriki, jaz še vedno mislim, da si ZDA z povprečno ameriško plačo lahko veliko več privoščiš in lepše živiš kot v evropi.
Npr si povprečno letno plačo si v nekaj letih komot lahko privoščiš kakšnega mustanga, bmw m3, kakšnega rabljenega, vendar lepo ohranjenega muscle-ja in ostale avte tega razreda, kar pa pri nas žal mogoče. Poleg tega pa so še registracija in ostali stroški veliko manjši. Vendar o tem nam lahko kaj več pove chgotom...
Cash je napisal/-a:UfffTežko je to poslušat, ko veš, kako te država SKUBI!!!
Če si pripravljen povedati, kolk pa je povprečna neto plača pri vas?
Pa dej povej nam samo še, kako pa je recimo zvečer, ko greš na "en sprehod", kaj se lahko upravičeno treseš, kje te bodo oropal al pa zaštihal, pa če se ne motim, si ti na moj post zjutraj, ko sem bil na šihtu (8.00)odgovoru ob 3 zjutraj po vašem času. Če se ne motim, imate 6 ur nazaj od Slovenije.
Corleone je napisal/-a:Mene pa zanima zakaj je zavarovanje za V8 cadillac cenejše kakor za hondo s teen driverjem? Kateri faktorji določajo ceno zavarovanja?
Cash je napisal/-a:Ja, ja, maš prou, 7 ur ste za nami, sm pozabu prišteti še +1, ki jo imamo mi.
Drgač pa 15-20$ na uro --->
chgotom je napisal/-a:Corleone je napisal/-a:Mene pa zanima zakaj je zavarovanje za V8 cadillac cenejše kakor za hondo s teen driverjem? Kateri faktorji določajo ceno zavarovanja?
Sam avto, kot sem ze napisal, recimo 2-vratna Civic s 16 letnikom za volanom bo visoko zavarovanje, za resnega gospoda srednjih let v V8 Cadillacu (mene, haha) pa precej nizje.
Potem pa Driving Record, koliko nesrec si imel v preteklosti, ce imas kak DUI (po domace ce si nalit vozil in so te dobili...) in podobne zadeve.
Predvsem to vpliva na visino zavarovanja ne pa prostornina motorja kar vsepoprek.
LP iz Chicaga!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov