Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Po jun 18, 2007 3:11 pm

Ja jaz imam na svojem vse original "stock" kar vidiš. Luči s črno podlago (pravzaprav kar ni podlage), spojler in podaljšek, ter grill, skupaj spadajo pod SE - "sport edition". grill mi je zavarovalnica menjala, zaradi srne, stal pa bi drugače 140 €. Podaljšek pa 170 €.
Glede luči je tak - tvoje so H4, moje pa H7. Da se že vgradit, to so že počeli in na www.s40concepts.net so nekje navodila... Rabiš pa mislim da še neke releje, če želiš da ti kratke luči ostanejo prižgane, ko vklopiš dolge.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
ALLi^
Nov uporabnik

Napisal/-a ALLi^ Po jun 18, 2007 9:39 pm

blazp je napisal/-a:tole je odlična zadeva, sicer pa so se ti tele feltne oluščile, se mi zdi. drugače bi zgledale čist ql.
Jaz imam 460ko 1.8, pri hiši je že 12 let, redni servisi, še zmeraj leti in redko kaj crkne, res super avto, le malo veliko pije za plitev dijaški žep :lol: . Volvo je pač avto, ki ga imaš dalj časa in ne menjaš na dve leti, kakor kakšna mala jajčka.
drugače pa vabljen na www.vozimvolvo.si

Ja, prav imaš felne so se mi oluščile + še nekaj odrgnin in pras,k tako, da bom avto kamlu peljal k ličarju, da malo popravi te zadeve. Jap, drugače se pa popolnoma strinjam. Volvo so res odlični, vendar zame osebno malo (pre)hladni... malo več športnosti, dinamike ter maladosti in bi bili popolni :P .
Vendar pa relativno len motor ob kar konkretni porabi (meni po potovlanem računalniku sodeč pije 8,3 L kar pa je ob kar veliko prevoženih km tedensko za dijaški žep res ogromno) ter konservativen, hladen izgled (stvar okusa ... nekaterim so blažno všeč stari modeli volov-jev, meni pa po pravici povedano bolj všeč ta novi... napslošno v avtomobilizmu pa moj okus še najbolj zadenejo nemci (+ post scriptum: Lambo je pod nemci ! :twisted: :twisted: )) odtehta ta velikaa mera udobnost, udobna vožnja in seveda varnost (preizkušeno na lastni koži v prejšnjem družinskem volvotu :? )

Drugače pa ena vprašanje oz nasvet glede stylinga:
Torej že večkrat sem omenil (vendar žal sem ostal brez mnenja. :oops: :oops: ), da bi rad črne flene in temne šipe. Ostalo pa ostane kot je (kasneje mogoče še menjava grila ter luči). Kaj menite?
Hm... za moje pojme je avto malo "presiv", če me razumete. Malce je premonoten. Zato bi rad nekaj, s čim bi ustvaril nek kontrast, živahnost, da bi razbil tole sivino.
Razmišljam predvsem razne kombinacije s črno barvo (temne šipe, temne flene). Ne vem če bi se še katera druga barva ujemala s sivo :?: Any idea...? Mnenje, kritika?

Enjoy

Uporabniški avatar
NoFX
Novinec

Napisal/-a NoFX Po jun 18, 2007 10:00 pm

erixon je napisal/-a:Felgne so res čisto mim. Probaj dobiti originalne volvo prav za ta model. Imajo ravne krake. Jih ima stric na svojemu gor pa zelo lepo izgleda. Mislim pa da so 6 krake. Bom probal najti sliko.

Čestitam za nakup. Avto pa le ni tako divji, kot bi si človek mislil.

Prav to so original felne za ta model.

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Po jun 18, 2007 10:13 pm

am...ti veš kaj si napisal? za limuzino z 1.8 motorjem porabo 8.3l in ti je to veliko? Čist solidna poraba!

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Napisal/-a Žiiga Po jun 18, 2007 11:35 pm

Kolega ma 2.0 V40 pa ma povprečno 10-12 l/100km :roll: Tk de čist spodobna poraba. Tele litke men precej bolš delujejo na karavanu. Sem pa mnenja da sigurno veliko boljše zgledajo v živo 8) Lep Volvo in veliko varnih kilometrov.

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR To jun 19, 2007 6:37 am

Temne felge bodo zlo dobro izpadle na avtu, vendar bi bilo pred tem super ga mal spustit, ker temna platišča vlečejo na športnost in bo v nasprotnem primeru prava "kravica" :D

To bi blo pa tudi vse, spustit, 17", šipe....(moje mnenje)

Super avto, veliko varnih km ;)

Uporabniški avatar
ALLi^
Nov uporabnik

Napisal/-a ALLi^ To jun 19, 2007 8:38 am

am...ti veš kaj si napisal? za limuzino z 1.8 motorjem porabo 8.3l in ti je to veliko? Čist solidna poraba!

:oops: :) mja ... saj imašp prav, vendarme nisti me dobro razumel, verjetno sem se slabo izrazil. Nisem želel reči, da je poraba velika za sam avto, amapk za dijaški žep brez stalnih prihodkov :oops: Amapk ok, se da preživeti :lol: :lol:
Saj itak niti nisem pričakoval kaj drugačno porabo ... ;)

Temne felge bodo zlo dobro izpadle na avtu, vendar bi bilo pred tem super ga mal spustit, ker temna platišča vlečejo na športnost in bo v nasprotnem primeru prava "kravica"

Se strinjam, avto bi bilo potrebno zaradi izgleda spustiti (vendar se izgubi del udboja... amapk ok, za lepoto je potrebno trpeti :oops: :lol: :P ).
Hmm...drugače mene osebno črne litke niti ne asociirajo preveč na športnost ... Cool lahko izgledajo tudi na kakšnem terencu ali limuzini... Črne likte bi pa dal samo in samo zaradi izgleda (prej sem omenjal monotonost, sivnio). S "normalnimi" sivimi felami bi pač to enobarvnost samo stopnjeval, s barvnimi flenami pa vsaj delno razbil.

:-P

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp To jun 19, 2007 8:57 am

ja kaj, pol pač te, k jih maš gor špricni na črno, da vidš, kako zgleda

Uporabniški avatar
ALLi^
Nov uporabnik

Napisal/-a ALLi^ To jun 19, 2007 9:19 am

v živo s sprejem? :oops: hmm dobra ideja... mogoče bom pa res poskusil :)... saj drugače pa ko bo nakup feln blizu (upam da enkrat avgusta) bom nekoga prosil, ki se redno ukvarjas pohotshopom da mi ga malce predela... plačam mu... :P :P

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR To jun 19, 2007 11:05 am

Ne asocirajo na športnost? :shock: j*** ga, vsak ima svoje videnje :D

Osebno bi poizkusil najti od T5R-a platišča, jih daš obnovit in pobarvat... :twisted:
http://www.iamwashmania.com/webboard/at ... =263&stc=1

Uporabniški avatar
Zed
Nov uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a Zed To jun 19, 2007 11:34 am

Kaj pa takšne feltne? Te men ful pašejo na volvota, sam take srebrnre, ne črne!

Drgač pa lep avto, ko sem kupoval avto sem tudi sam gledal za S40 :D
Priponke
5.jpg
There He Stands In Flame

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To jun 19, 2007 11:46 am

tele zadnje feltne niso tok slabe. Nj en v PS nardi s temi feltnami.
Slika

Uporabniški avatar
Godward
Uporabnik

Napisal/-a Godward To jun 19, 2007 12:28 pm

Te bi fajn pasale po moje.

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar To jun 19, 2007 2:13 pm

Fantje te felne so vse na 5 šraufov, on pa ma na S 40-tki 4 šraufe :idea: :idea:
Razmak pa ma 4X114,3...., tako da naj išče take felne, ki majo tak razmak.

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp To jun 19, 2007 3:46 pm

res je, stara 40ka je imela 4 vijake.

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon To jun 19, 2007 4:20 pm

NoFX je napisal/-a:
erixon je napisal/-a:Felgne so res čisto mim. Probaj dobiti originalne volvo prav za ta model. Imajo ravne krake. Jih ima stric na svojemu gor pa zelo lepo izgleda. Mislim pa da so 6 krake. Bom probal najti sliko.

Čestitam za nakup. Avto pa le ni tako divji, kot bi si človek mislil.

Prav to so original felne za ta model.

Vem, samo niso edine originalne za ta avtomobil. So še vsaj ene in so veliko lepše. Bom probal poslikat pa bom dal gor.
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.

kaoo
Nov uporabnik

Napisal/-a kaoo Sr jun 20, 2007 8:32 am

jao pa kje si dobu to rižo... feltne kake maš to gor.. kupi si novi avto, ta avto ni vreden svojega denarja.

Uporabniški avatar
Rain
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a Rain Sr jun 20, 2007 8:46 am

kaoo je napisal/-a:jao pa kje si dobu to rižo... feltne kake maš to gor.. kupi si novi avto, ta avto ni vreden svojega denarja.

najbols hondo '91, ane :lol:
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr jun 20, 2007 9:23 am

kaoo je napisal/-a:jao pa kje si dobu to rižo... feltne kake maš to gor.. kupi si novi avto, ta avto ni vreden svojega denarja.

kva pa teb ni jasn. sej je povedu, da mu niso všeč feltne d jih bo enkrt zamenju. Pa tud ne vem, kko loh govoriš, da ni avto ni vreden svojega denarja, če niti ne veš, za kolk ga je kupu (razen, če sodiš po znamki)

Boš zdj še ti tko najedu kot mufijena?

(se oproščam za off, sam mal me je razpi...il)
Slika

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Sr jun 20, 2007 1:12 pm

pri temu avtu me moti samo malo spredni del drugače pa je zelo lep 8)

kar se pa tiče zmagovalcev tipa kaooo se mi pa dozdeva d a se je mufijena še 1x registreral :shock:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost