Doc_ je napisal/-a:Tommo je napisal/-a:Doc_ je napisal/-a:ma pospeški 100% niso taki dej no... se ti zdi da gre nevem kako dobro, ma če se postaviš zravn enga bencinarja bo on šel kar mimo...
kako si pa dosegu te pospeške?? si štopal??

ja, postavi poleg enako močnega bencinarja pa boš pol mogoč utihnu s takimi bedarijami, kdo gre mimo koga. Za primerjavo vzemi recimo 1.6 motor ki ima 103 konje pa je po pospeških slabši in tut občutek ko avto vleče je pri tdi-ju velik boljši. Tko da če gledaš enako konjske agregate v avtomobilih in če se v njih tudi pelješ, tko da jih osebno testiraš, mislim, sem 100% da boš spremenu mnenje glede pospeškov.
ja dobro da si mi to povedal hvala :P
seveda da 1.6 v leonu gre slabš, ker nima malo navora in še 8v je... ta leon je kar težek
če daš zravn enga cliota 1,4 bo pa šel mimo :P sem hotel sam povedat da nekaterim se sam zdi kako to zeellooooooooo močno vleče, pol pa ga prehiti en clio :P
no ti bom pa še tkole napisal da ne boš narobe zastopu.....
če primerjaš bencinarja in TDI-ja primerjaj isto konjske motorje in avtomobile ki so v istem rangu.
Clio je en rang pod Leon-om.
No, pa ne razumet narobe, ampak ne zdi se mi smiselno primerjat dva popolnoma različna motorja ter avtomobila.
..::::..SEAT..::::..POWER..::::..