Napisal/-a Toni-saxo So jul 28, 2007 6:18 pm
ja noo nekateri bi kar skakali po divizijah, a kar A grupo aa. Kaj delam z avtom, dobro uprasanje. Avto pripravljam za grupo N, kdor to ve je ze u naslovu skapirou kdor pa ne naj se mal pozanima, bi predolgo trajalo. Avto ima serijski motor N1600, barva bo rdeca, seveda bo nosiu citroenove barve in oznake. Tak podvig sanjam ze en cajt ampak avto je biu u drugacnem stanju z drugim namenom. GHD mene veseli ze kar en cajt, sem redni obiskovalec GHD in KHD seveda ilirsko bom spustiu zaradi dela, zelo me je pa navdusil moj prijatel ter zelo dober mehanik (saxojev) ter za moje pojme eden od meni najljubsih voznikov v GHD Franci Jeras (kar se njegove divizije tice, da ne bo pomote). Konec koncu je priseu cas da tako stvar realiziram, ne ni tako draga kot nekateri mislijo sploh grupa N ne. Z razliko od prej kaj sm delou z avtom, in kolk cajta ter DENARJA sm zmetou vanj bi danes imeu ze avto ki bi biu na pogled ze zelo blizu Saxoju KITCAR. Pac sem se odlociu stvar zakljucit tako kot se je meni najbolj zdelo. Jst zelo upam da mi bo avto sluziu SUPER kot do sedaj, namrec nikoli nobenih problemou.
Ja in kakor pravijo
Vsako Tele ima svoje veselje
Lp Toni
Nic vas ne zapelje, HITREJE kot CiTrOeN