bigturbo je napisal/-a:motor je 2.7 biturbo avto je original S4 motor je predelan MTM 347PS ter 520nm navora do stotke 5s končna 280km/h prožnost 80-120km/h 4.prestava 3.9s na 402m 13.4s pač je le karavan in je težek 1645kg.......
To je to!

Čestitke za tale avto!
Tale avto sem si že nekaj časa sam želel, jih že gledal "se odločal za nakup" - celo pravo RS4 med drugim, ampak sem se nazadnje odločo da enga drugega starega S-a, da nabavim (sem nabavil) in predelam in me pride potem nekje avto s predelavo na ceno RS4-ke.
Btw. kaj te podatke"razen konjev" si sam zmeril? S kakšnim G-techom ali kaj takega?
Zanimivo je vse, najbolj pa 13,4s na 402m. v SG sta 2005 vozile dve RS4-ke. Serijska s 380KM - okoli 14,0s ...čipana na 450KM pa ca. 13,2sek. Zdaj 13,4 čas ni slab, mislim da je možno da ga dosežeš - z dobrim štartom in seveda brez reakcije.
bigturbo je napisal/-a:Biskvitek je napisal/-a:super audi, moja želja pa je pred S4 še črka R.........
to bo moj naslednji s 500ps ....poraba je 11.3l z fi-jem spredaj drgač pa gre to daleč,ampak jst na to ne gledam,to moraš vzeti v zakup,drgač sem pa naredil s polnim tankom 62l 720km lahko pa naredim samo 300km tko je pač odvisno od noge,smo zadnjič probal z BMW M3 E46 343ps pa je ostal zadaj ,sem kar zadovoljen ampoak tko k pravijo hiter ti je premalo konjev in men jih je,zato že razmišljam o RS varijanti seveda predelanega......
hvala za pohvale vsem....
No potem se bomo mi še slišali če imaš cilj na 500KM iti in mogoče še več narediti.
Malo ojačaš motor in večji turbini gor, pa če ti kdo elektroniko naredi pa si zmagal.
Upam da ti plani uspejo pa da pridemo malo z 500hp+ S-i skupaj.