Jah, tak je.... Glede odbijačev se še nisn čist odločo. To je pač bla varianta. Glede ostalega pa je definitivno to kar sem napisal. Če spremenim odbijače (ki jih itak še nimam), bom pa itak napisal tu
no sej avto je cool barva je dobra sam podlajsek nevem no okay tist pezo varjanta nevem preraspasena je pa tud kaj pa vem linije ne sedejo temu avtu za ta odbijac... Moja vizija je tko ce je mal mojstra v tebi ta odbijac podaljsat se pravi po rezah ga porpen dodelat zapoliestrat itd pa clean varjanta se pravi odprtina na sredin sam in si zmagu. od zadaj pa kupis odbijac ko je skoraj orginalen le da je daljsi in ima luknje v odbijacu tko da tiste luknje zakitaj in mas clean zadnji odbijac ki je podaljsan pa sirsi, pragove pustis ali pa s porpen sam pri boku dodelas in so upasani u nulo... spustis in 16ke in si zmagu... zdej pac to je moja vizija... nebi ti tega opisoval ce ze nebi delal sicer je bil golf 3 ampak identicen projekt kaj sem ti ga opsisal... lp Roman
Drugace pa to kaj si ti dal tomo je dobra izbira sam jaz bi te dodelal tko kot sem opisal... ej efekt je nor... paj je te sportne odbijace v clean naredit...
Tomo je napisal/-a:Jaz če nebi šel v clean varianto bi blo gor to.....
Evo Tomo to je to Če bi ga naredil takega kot tole bo super, samo uni odbijači pa ne pašejo na...aaam ja na noben avto
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...