Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC So nov 24, 2007 3:35 pm

Dober bo s totimi odbijaci 8) pa se picke se bojo bol limale ker bojo mislile da je 206-ka.
Slika

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So nov 24, 2007 3:43 pm

za plužit je komot areh hoče 8) ne ded, poglej malo po netu costum odbijače al pa rieger. Ta odbijač nikak ne paše
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy So nov 24, 2007 4:24 pm

prosim ne uničit avta z temi odbijači...ko maš itq lep avto že v osnovi......

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo So nov 24, 2007 6:39 pm

Jaz če nebi šel v clean varianto bi blo gor to:

Slika

Slika

Samo ideja :idea: Odločil pa se boš tak sam

Roks85
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a Roks85 Ne nov 25, 2007 2:21 am

Jah, tak je.... Glede odbijačev se še nisn čist odločo. To je pač bla varianta. Glede ostalega pa je definitivno to kar sem napisal. Če spremenim odbijače (ki jih itak še nimam), bom pa itak napisal tu ;)
Slika
Roks [Mad Tuners]

PiNkZ PoWeR
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a PiNkZ PoWeR Ne nov 25, 2007 5:04 am

no sej avto je cool barva je dobra sam podlajsek nevem no okay tist pezo varjanta nevem preraspasena je pa tud kaj pa vem linije ne sedejo temu avtu za ta odbijac... Moja vizija je tko ce je mal mojstra v tebi ta odbijac podaljsat se pravi po rezah ga porpen dodelat zapoliestrat itd pa clean varjanta se pravi odprtina na sredin sam in si zmagu. od zadaj pa kupis odbijac ko je skoraj orginalen le da je daljsi in ima luknje v odbijacu tko da tiste luknje zakitaj in mas clean zadnji odbijac ki je podaljsan pa sirsi, pragove pustis ali pa s porpen sam pri boku dodelas in so upasani u nulo... spustis in 16ke in si zmagu... zdej pac to je moja vizija... nebi ti tega opisoval ce ze nebi delal sicer je bil golf 3 ampak identicen projekt kaj sem ti ga opsisal... lp Roman

Drugace pa to kaj si ti dal tomo je dobra izbira sam jaz bi te dodelal tko kot sem opisal... ej efekt je nor... paj je te sportne odbijace v clean naredit...

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Ne nov 25, 2007 11:56 am

Tomo je napisal/-a:Jaz če nebi šel v clean varianto bi blo gor to.....

Evo Tomo to je to :D Če bi ga naredil takega kot tole bo super, samo uni odbijači pa ne pašejo na...aaam ja na noben avto :lol:
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov