Akira Speedstar je napisal/-a:Smo bli dans v koloseju a Maky?
tuning je napisal/-a:na tegale bi blo treba pa kr 19 col
SAFRANE je napisal/-a:ni slab
-spoilerji so lepi in dokaj decentni razen zadnji na prtljažnih vratih (bi bil lepši brez)
-design felten je meni osebno zelo lep(eleganten) le da bi bile kšne 2 coli večje bi blo zelo lepo-ker 7 krake so men ful dobre -sploh k se mal hitrej pelješ je ful dober efekt
-absolutno mu pa ful manjka krom okrog šip
-pa tudi tisto nalepko pod avspuhom bi dal dol-zgleda ful cheep (tko k tiste nalepke za na odpiralo od kestla) = ni to za na limuzino
-kromana ogledala? mal preveč je že prežvečeno-jih ma že ful avtov
lp
johny
AIRbrush je napisal/-a:maky je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:BTW: še volkec manjka na pokrovčku in bo ocena 5+. Za zdaj je samo 5![]()
he he to je predvsem od tebe odvisno kako ga boš narisal...![]()
![]()
![]()
A te je strah da bo zmazek nastal.Don´t worry. Zaenkrat še ni bilo resnejših pritožb.
maky je napisal/-a:matcho je napisal/-a:Ni slabo maky! :P
Še posebej se mi dopade zadnji spojler, ker še nisem videl nobene A4 s točno takim.
Felne pa obvezno nove, pa fajn strupene!
he he vrjamem da še nisi videl... vrjetno tudi takega kompleta še nisi videl...![]()
![]()
matcho je napisal/-a:maky je napisal/-a:matcho je napisal/-a:Ni slabo maky! :P
Še posebej se mi dopade zadnji spojler, ker še nisem videl nobene A4 s točno takim.
Felne pa obvezno nove, pa fajn strupene!
he he vrjamem da še nisi videl... vrjetno tudi takega kompleta še nisi videl...![]()
![]()
Hehe. Ta komplet pa sem že ziher vido, ker ima eden iz MS Audija A4 (črne barve) predelanega v nulo.
Ko boš tega videl pol boš še ziher naredo kaj!!!!!
maky je napisal/-a:he he tistega sm že tudi jaz videl (1,8t če se ne motim)... ima pa original dodatne spojlerje... se pravi un čisto mali spojlerček na prtljažniku,sprednji in zadnji podaljšek imata kr eno plastiko not in nasploh mi ima zadnji podaljšek čisto mimo!
(seveda če je to ta ki ga jaz mislim)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov