Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

tuning
Nov uporabnik

Napisal/-a tuning Sr avg 13, 2003 2:41 am

na tegale bi blo treba pa kr 19 col

Uporabniški avatar
ZvoneCh
Nov uporabnik

Kraj: Winterthur /CH

Napisal/-a ZvoneCh Sr avg 13, 2003 6:15 pm

Najbolj kar se mi dopade je zadnji del spojlerja na šipi od daleč sploh ne porajtaš da obstaja in tisti ki na hitro pogleda se mu zdi malo čudno pa še zmeraj neve kaj je narobe.
drugače pa mašinca da se slika.
---------------------------------------------------------------------
Moj kruh
http://www.ueberland.amag.ch

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a +Gambit+ Če avg 14, 2003 12:06 am

Smo bli dans v koloseju a Maky? :-P
Slika
02' TOUGE GHOST

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če avg 14, 2003 8:16 am

Akira Speedstar je napisal/-a:Smo bli dans v koloseju a Maky? :-P

he he to ne sam sm meu pa res skor cel dan avto pred kolosejom parkiran... sm biu u bofu :P

tuning je napisal/-a:na tegale bi blo treba pa kr 19 col

19" so mi že prevelike in predrage.Ne mislm dajat vsako leto pa 400k+ sam za gume :wink: :wink: Sej ne rečem da nebi ubijalsko zgledu ampak $$ primankuje za tole :wink:
SlikaSlika

tuning
Nov uporabnik

Napisal/-a tuning So avg 16, 2003 1:20 am

19tke dobiš že za 500ksit komplet z gumami

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex So avg 16, 2003 7:57 am

Že 17-ke bi dobr zgledale, cenej bi ble felge, gume, pa še homologacije nebi rabu..
8)
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush So avg 16, 2003 11:48 am

Meni se pa kr lep zdi. Nimam kej rečt. Sploh sem pa včeraj dobil strašno dobro mnenje o Audijih, ko sem peljal A6 karavan 2.5 TDi tipronic z vso opremo. Komaj so me ven zvlekli iz avta ker nisem hotu ven. Res kapo dol. TIPTRONIC je zakon.

BTW: še volkec manjka na pokrovčku in bo ocena 5+. Za zdaj je samo 5 :lol: :lol:

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So avg 16, 2003 12:06 pm

SAFRANE je napisal/-a:ni slab
-spoilerji so lepi in dokaj decentni razen zadnji na prtljažnih vratih (bi bil lepši brez)
-design felten je meni osebno zelo lep(eleganten) le da bi bile kšne 2 coli večje bi blo zelo lepo-ker 7 krake so men ful dobre -sploh k se mal hitrej pelješ je ful dober efekt
-absolutno mu pa ful manjka krom okrog šip
-pa tudi tisto nalepko pod avspuhom bi dal dol-zgleda ful cheep (tko k tiste nalepke za na odpiralo od kestla) = ni to za na limuzino
-kromana ogledala? mal preveč je že prežvečeno-jih ma že ful avtov

lp
johny 8)

-krom okol šip pride 160k!! zdej iščem kšnga zabitga da bi mu ene par stvari dol pobral(med drugim tudi to)
-tisto po auspuhom ni nalepka :wink: :wink: :wink: Tisto je kr lepo pleh ker je tam nastala luknja :oops: :oops: :oops: oz. je podaljšek stopilo(dolga zgodba)
-kromana ogledala:jup jih je že res kar nekaj samo...(pride presenečenje) :wink:

@airbrush:jup a6 tiptronic je res zakon(smo jo imeli 5 let doma->sicer 1,8t ampak vseeno...). placa maš res tolk da ne veš kaj bi znjim!
2,5tdi mamo pa zdej(in sicer je a4) in mam deljeno mnenje... ti drugič razložim :wink:
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So avg 16, 2003 12:08 pm

AIRbrush je napisal/-a:BTW: še volkec manjka na pokrovčku in bo ocena 5+. Za zdaj je samo 5 :lol: :lol:

he he to je predvsem od tebe odvisno kako ga boš narisal... :lol: :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush So avg 16, 2003 12:33 pm

maky je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:BTW: še volkec manjka na pokrovčku in bo ocena 5+. Za zdaj je samo 5 :lol: :lol:

he he to je predvsem od tebe odvisno kako ga boš narisal... :lol: :lol: :lol: :lol:

A te je strah da bo zmazek nastal. 8) Don´t worry. Zaenkrat še ni bilo resnejših pritožb. 8)

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So avg 16, 2003 12:39 pm

AIRbrush je napisal/-a:
maky je napisal/-a:

A te je strah da bo zmazek nastal. 8) Don´t worry. Zaenkrat še ni bilo resnejših pritožb. 8)

to ne - sm videl tvoje izdelke :wink:
sej če bi ga jaz risal bi bil risarski stil jamskega človeka:4 ko šibica tanke tace,5 velikih zob pa še čist posušen bi bil :lol: :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Pe avg 22, 2003 8:35 am

Evo Maky, slikce zadnjega rora.
:)
Slika

Slika

Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne avg 24, 2003 1:10 pm

:shock: :shock: :shock: :o :o :o :o i'm in love!!!!!!
pazi se enega pobritoglavca v grosuplju ki se bo valjal pod tvojim avtom :lol: :lol: :lol: :lol:

hud je ni kej!! komi čakam da zvok slišim!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Ne avg 24, 2003 2:35 pm

maky je napisal/-a:
matcho je napisal/-a:Ni slabo maky! :P

Še posebej se mi dopade zadnji spojler, ker še nisem videl nobene A4 s točno takim.

Felne pa obvezno nove, pa fajn strupene! 8)

he he vrjamem da še nisi videl... vrjetno tudi takega kompleta še nisi videl... :wink: :wink: :wink:

Hehe. Ta komplet pa sem že ziher vido, ker ima eden iz MS Audija A4 (črne barve) predelanega v nulo.
Ko boš tega videl pol boš še ziher naredo kaj!!!!!
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne avg 24, 2003 2:44 pm

matcho je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
matcho je napisal/-a:Ni slabo maky! :P

Še posebej se mi dopade zadnji spojler, ker še nisem videl nobene A4 s točno takim.

Felne pa obvezno nove, pa fajn strupene! 8)

he he vrjamem da še nisi videl... vrjetno tudi takega kompleta še nisi videl... :wink: :wink: :wink:

Hehe. Ta komplet pa sem že ziher vido, ker ima eden iz MS Audija A4 (črne barve) predelanega v nulo.
Ko boš tega videl pol boš še ziher naredo kaj!!!!!

he he tistega sm že tudi jaz videl (1,8t če se ne motim)... ima pa original dodatne spojlerje... se pravi un čisto mali spojlerček na prtljažniku,sprednji in zadnji podaljšek imata kr eno plastiko not in nasploh mi ima zadnji podaljšek čisto mimo!

(seveda če je to ta ki ga jaz mislim) :wink:
SlikaSlika

frza
Novinec

Napisal/-a frza Ne avg 24, 2003 6:14 pm

Ubistvu me full zanima kakšen zvok sproducera dizel če zamenjaš izpuh! Jst mam golfaIV tdi 130HP pa sm zmer mislu da se dobrga zvoka ne da narest zdej pa vidm da bi tut to nekako loh...
Dej kej napiš o tem prosm pa ne se čudt če te bom kdaj kje ustavu pa mal avto počekeru, pa bova še kkšno rekla o DIESEL POWA :D

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne avg 24, 2003 8:20 pm

Ja tkole je. Zvok ni tak kot sem ga imel prej na bencinarjih, kar je seveda bilo za pričakovati. Mi je na servisu neki razlagal da plini druče izhajajo pri dizel, ne vem no z manjšim pritiskom ne znam povedat ,neki takega. Tako da ne dobiš tistega zvoka.
Za REMUS je znano da dobi pravi zvok po kakšnih 6 mesecih ali letu dni. Jest vem da prej šele po 20.000 km dobil tisti nori zvok. Tudi sedaj opažam da iz vožnje v vožnjo, avto počasi dobiva na zvoku. Posebaj se mi zdi da glasnejši zvok prihaja izpod sredine avtomobila in motorja. :? :?
Posebaj je opazna razlika pri pospešavanju. Se mi zdi da se avto veliko bolj odziva na plinu. Tudi v višjih prestavah se mi zdi da se še bolj odziva in bolj vleče. Tudi sam lonec je enkrat manjši od originala, je enkrat tanjši, tako da je zgoraj prazen prostor. Lonc je bil 85.000 in materijal delo 6.000 sit (1.5 ure so ga biksal okol rora). Pa še postran so mi ga dal gor, kot je razvidno iz slike. Tako sem moral h kolegu na novo nastavit in nove objemke gor dat. Jih bodo še slišal na servisu :evil:

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Ne avg 24, 2003 10:27 pm

maky je napisal/-a:he he tistega sm že tudi jaz videl (1,8t če se ne motim)... ima pa original dodatne spojlerje... se pravi un čisto mali spojlerček na prtljažniku,sprednji in zadnji podaljšek imata kr eno plastiko not in nasploh mi ima zadnji podaljšek čisto mimo!

(seveda če je to ta ki ga jaz mislim) :wink:

Definitivno ni to toti, ki ga ti misliš.
Slika

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Kraj: Breg pri Žirovnici (okolica Bleda)

Napisal/-a bOnZy Pe avg 29, 2003 3:09 pm

Slika

Slika

Slika

Slika

Tale jepa hud a? :D :D :D

še vec pa na http://www.lltek.com/riegrtek.htm :D
pUt tHe pEdAl oN tHe mEtAl iN sEkAj oViNkE!! :>

Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe avg 29, 2003 3:24 pm

@ bOnZy
sej takle odbijač(2 slika)in zadn del je gor... :wink: :wink: :wink:

je pa tole ameriška stran.najbolj zanimivo je da jo je večina na enem ameriškem forumu skurcala ker full zamujajo z dostavo :?

pa še zate en link: www.rieger-tuning.de :wink:
SlikaSlika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov