@street_vr6 Z avtom sem res maximalno zadovljen.. ohranjen je v nulo.. znotraj je kot nov! Imel ga je en starejši gospod ki je moj someščan(skoraj sosed) ki je nor na gti-je in sedaj nabavlja strup od strupa!

Edino kar me na avtu moti je to, da je ful popikan od kamenčkov in zadnji blatnik je čist malo porajsan.. Drugače mašina je kot nova.. vse tipi topi.. edino poraba je visoka, kar sem tudi vedel in me ne moti ker 1.8 T sem kupil z razlogom

vozne lastnosti so super.. avto se nenormalno drži ceste.. priporočam nakup gti-ja! meni ni žal in mislim da tudi tebi nebo! ampak pazi, da ne kupiš kakšnega skropucala, ker večinoma so vsi v slabem stanju

drugače sem sam hotel 3 vratnega ampak se ni prodajal niti en, da bi bil kolko tolko ohranjen, tako, da sem pol kupil tega in mi res ni niti malo žal..
@Dejan_S2 pride vse na vrsto.. še kaj več( T sem kupil z razlogom)

.. kolkor bodo finance dopuščale
@acid hvala za čestitke... pa ki ti meni hoiš ded.. dugo se že nisma čula! se moremo dobit enkrat na kaki pijački, da kako rečemo
Drugače se pa na avtu že dela s polno paro.. prilepim zvečer več slikic, če bo že končano!
Lp,
Roady