sablač je napisal/-a:mene pa sam zanima kontakt do cloveka ki vam je delo dihtnge za glavo.lp in hvala
avtek je pa itak strup
naliM je napisal/-a:Glede komentarja in videnosti v MB: avto navzven ne izstopa prav posebej (dobro, zvok je precej odločnejši, kot pri drugih Twingotih), je pa vsakodnevno na cesti v Mariboru in okolici, saj se z njim vozim v službo, po otroke v vrtec in šolo - torej povsod tam, kjer se da preživeti s trdim podvozjem in samo štirimi sedeži (sem prav srečen, če mi ni treba iz garaže vlačiti okornega enoprostorca).
![]()
LP,
Milan
Courage™ je napisal/-a:naliM je napisal/-a:Glede komentarja in videnosti v MB: avto navzven ne izstopa prav posebej (dobro, zvok je precej odločnejši, kot pri drugih Twingotih), je pa vsakodnevno na cesti v Mariboru in okolici, saj se z njim vozim v službo, po otroke v vrtec in šolo - torej povsod tam, kjer se da preživeti s trdim podvozjem in samo štirimi sedeži (sem prav srečen, če mi ni treba iz garaže vlačiti okornega enoprostorca).
![]()
LP,
Milan
Tisti ki dajo kaj na avtomobile bi opazli masino tudi ce bi bila navzven serijska
=ZiAn= je napisal/-a:bravo to pa je projekt
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov