lebica je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:RS pragovi original ne obstajajo, o tem je že bila tu debata na forumu velikokrat, ker ima RS to narejeno v celoti in nima posebej montiranih pragov. dobro poglej slike od kakšnega RS. potem si raje zamisli kakšen RS sprednji odbijač pa še blatnike.
ostale zamišljene predelave imaš pa res super izbrane. plastike res ne. jaz sem pri prejšnem identičnem cliotu kot je zdaj ta (totalko naredu) imel gor 15-ke pa ene podaljške pa prage pa mi je bilo ful žal, ker sem vse zlamal čez zimo. to zdaj mam pa gor sam 17-ke brez plastike in je veliko bolj zakon tudi za pogledat.
razmišljal sem tudi, da bi menjal blatnika od RS-a ampak bodo finance šle raje za novega RS-a.
Seveda da obstajajo original Rs pragovisam če montiraš pragove od RS pol je dobro še prednje blatnike ker sta blatnik in prag povezana v celoto zdravn pa paše še sprednji odbijač da je celota zaključena
Vse se da zrihtat ....ni jih malo v sloveniji
DoubleG je napisal/-a:tole je blo pa na konkretnem klancu navzdol slikan (210 km/h po števcu).
men gre po ravnem 195 po števcu, tako kot piše v podatkih. Na 17kah pa komi čez 185 prleze.
Marcos je napisal/-a:Vse se da naročit.. Rabiš kataloško številko pragov (Sideskirts po ANG)
Cene pragov pa so cca (Lahko odstopajo, pri vašem lokalnem servisu):
levi prag RS 149,82 EUR, desni prag 132,53 EUR. Nevem zakaj takšna razlika, sta skor enaka... Blatniki tudi niso poceni!
Slika RS pragov...
SAVINJCAN je napisal/-a:DoubleG je napisal/-a:tole je blo pa na konkretnem klancu navzdol slikan (210 km/h po števcu).
men gre po ravnem 195 po števcu, tako kot piše v podatkih. Na 17kah pa komi čez 185 prleze.
aja? men pa 195 do 200 po ravnini. mogoče kaj športni filter na to vpliva? imam komplet, sam a nimaš ti enakega kot jaz?
DoubleG je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:DoubleG je napisal/-a:tole je blo pa na konkretnem klancu navzdol slikan (210 km/h po števcu).
aja? men pa 195 do 200 po ravnini. mogoče kaj športni filter na to vpliva? imam komplet, sam a nimaš ti enakega kot jaz?
na 17 colah? motor je pr meni komplet original. Tisti K&N-ov kit topel zrak vleče noter, ker se cev segreje, ko gre mimo celega motorja.
SAVINJCAN je napisal/-a:sam blatniki so obvezni a ne? kok je potem cel komplet blatniki, odbijač, pragi? čez 1000€?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov