famus je napisal/-a:lep avtek!
zaj pa malo off:
Zakaj morete vedno če kaki hrvat kaj piše na forum mu odgovarjati v hrvaščini?? A ste mogoče hrvati? Bi se vrjetno bolj spodoblo da bi on se potrudo pa napiso v slovenščini! No se nima veze, vrjamem da on razume slovenščino, mi pa hrvaščino, zato mislim da bi blo čist Ok da bi vsak pisal v svojem jeziku! Ker to se dogaja povsod, slovenci se trudimo govoriti hrvaško, srbsko...a da bi slišal kakega od njuh govorit slovensko.. no vsaj jaz še ne!
No, zaj pa prosim ne me razumet za nekega full patriota, ki ima kaj proti hrvatom, nasprotno, hrvati so mi čist ok, kot kakšni nemci, avstrijci in podobno!
Aja pa še enkrat lep lanos, dobro si ga zrihtal pa vlko sreče na cesti!
lp
bigturbo je napisal/-a:ja to tud mene moti to je slovenski forum in naj se temu tudi primerno piše
extreme N je napisal/-a:u fak... dobr projekt ni kej.. samo rad bi vidu lanosa z original motorjem in kaj se z njega da narest. sej v avto lahko das 5.0 motor notr, ce le gre.
zanima me ce je kak projekt na 1.6 masini, originalni (najmocnejsi hatchback).
drugace pa zanimivo za brat
Kiko je napisal/-a:bigturbo je napisal/-a:ja to tud mene moti to je slovenski forum in naj se temu tudi primerno piše
Kot prvo, vsi veste, da se je v času Jugoslavije, v šolah učila samo srbohrvaščina. Če bi se učila slovenščina tudi na Hrvaškem, Srbiji, Bih, Makedoniji, bi verjetno tudi oni znali slovensko, ne?
Zanima me če bi tudi, ko bi na forum prišel en Anglež ali whatever s kakim "1000 hp" strojem, bi mu tudi takrat odgovarjali po slovensko? Seveda ne! Na veliko bi se mu prilizovali aka "Good job dude!!" ali bi mu rekli " To stari ej, seka!":roll:
Nekateri se zgleda ne morete navaditi na to, da se je včasih potrebno tudi malce prilagoditi. Lahko smo veseli, da se tudi iz drugih držav predstavljajo, kar pomeni, da ima forum ne glede na določene problemčke dobro reputacijo.![]()
LP
P.S. Ne maram OFFTOPIC-ov pa se tokrat nisem mogel zadržati, sorry.
Lahko si zdej mislite, da sem čefur ali karkoli, pa vseeno postam tole.
Zdravo!
Kiko je napisal/-a:bigturbo je napisal/-a:ja to tud mene moti to je slovenski forum in naj se temu tudi primerno piše
Kot prvo, vsi veste, da se je v času Jugoslavije, v šolah učila samo srbohrvaščina. Če bi se učila slovenščina tudi na Hrvaškem, Srbiji, Bih, Makedoniji, bi verjetno tudi oni znali slovensko, ne?
Zanima me če bi tudi, ko bi na forum prišel en Anglež ali whatever s kakim "1000 hp" strojem, bi mu tudi takrat odgovarjali po slovensko? Seveda ne! Na veliko bi se mu prilizovali aka "Good job dude!!" ali bi mu rekli " To stari ej, seka!":roll:
Nekateri se zgleda ne morete navaditi na to, da se je včasih potrebno tudi malce prilagoditi. Lahko smo veseli, da se tudi iz drugih držav predstavljajo, kar pomeni, da ima forum ne glede na določene problemčke dobro reputacijo.![]()
LP
P.S. Ne maram OFFTOPIC-ov pa se tokrat nisem mogel zadržati, sorry.
Lahko si zdej mislite, da sem čefur ali karkoli, pa vseeno postam tole.
Zdravo!
Nadam se da razumijete vecinu sto sam pisao jer nazalost slovenski neznam pisati iako razumijem kad citam
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov